Ο νικητής της EUROVISION είναι διασωληνωμένος

0

Δυσάρεστα παραμένουν τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πορτογάλου νικητή της Eurovision, Salvador Sobral.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το freegossip.gr, η  κατάσταση του είναι πια τόσο σοβαρή που έχει περιοριστεί το επισκεπτήριο στην μονάδα εντατικής θεραπείας μόνο στα μέλη της στενής οικογένειάς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Correio da Manha», ο Πορτογάλος τραγουδιστής είναι πια πρώτος στη λίστα με τους λήπτες καρδιάς.

Ωστόσο, νεότερο  δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo, αναφέρει πως  ο Sobral χρήζει άμεσης μεταμόσχευσης καρδιάς, καθώς η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Είναι μια μάχη ενάντια στον χρόνο», δήλωσε ιατρική πηγή, ενώ ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Καρδιολογικής Εταιρείας επεσήμανε πως ο καταλληλότερος δότης θα πρέπει να είναι το πολύ έως 35 ετών και με ομάδα αίματος συμβατή με αυτή του τραγουδιστή, ύψος και βάρος παρόμοια με εκείνα του ασθενή και για τον λόγο αυτό πιθανόν το μόσχευμα να προέλθει από κάποιον εγκεφαλικά νεκρό μετά από τροχαίο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com