Ο Νίκος Μουτσινάς και οι ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ του

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι” έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το χθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την άρση των περιοριστικών μέτρων, ο παρουσιαστής έσπευσε να τονίσει πως η τέχνη δεν πέφτει ποτέ και μόνο ανυψώνει.

Χαρακτηριστικά, είπε στον αερά της εκπομπής του: “Χθες, με το διάγγελμα που έκανε ο Πρωθυπουργός, μίλησε για τους καλλιτέχνες γενικότερα, ότι η τέχνη θα πέσει για ύπνο για λίγο, εγώ αυτό κατάλαβα. Οπότε, νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να το ξανασκεφτούμε με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος.

Είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, που δεν έχει μεριμνήσει κάποιος γι’ αυτούς το πώς θα περάσουν και πότε θα ανοίξουν τα θέατρα και πώς θα γίνουν συναυλίες. Είναι ηλεκτρολόγοι, είναι ηχολήπτες, είναι πολύς ο κόσμος.

Θα ήταν πολύ ωραίο τώρα που έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά και κάπως τα έχετε κουμαντάρει εκεί πάρα πολύ ωραία, συγχαρητήρια, λίγο να σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και με αυτή την ομάδα, που είναι πολύ σημαντική γιατί η τέχνη δεν πέφτει ποτέ και μόνο ανυψώνει. Σκεφτείτε το”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Μοθωναίος: “Τα θέατρα δεν έχουν κλείσει ούτε στον πόλεμο” 

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της! 

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει ότι του λείπει το σεξ λόγω καραντίνας!