Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει ΠΡΩΤΗ πρώτη φορά για τον έρωτα του! Σύντροφος στις διακοπές…

Είναι φορές που η έκπληξη είναι μεγάλη. Άνθρωποι διάσημοι που δεν μιλούν ποτέ για τηννπροσωπική τους ζωή, σε αιφνιδιάζουν πηγαίνοντας κόντρα στον εαυτό τους.
Δεν είμαστε ψυχολόγοι, απλά καταγράφουμε συμπεριφορές εκείνων που επιλέγουν και επιδιώκουν να τραβούν πάνω τους την προσοχή μας…

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή, αφού θέλουν να την προστατέψουν από την δημόσια έκθεση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ».

Πόσες φορές έχετε δει φωτογραφίες από τις παρέες του στο λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ; Αυτή τη φορά, ο Νίνος επέλεξε ν’ ανεβάσει μπόλικες, αφήνοντας μας όμως να μαντέψουμε…

Δείτε και σεις και πέιτε μας: Βρήκατε το αμόρε του;

https://www.instagram.com/p/CDta9igJlBr/

Βέβαια οι διάσημοι όπως ο Νίκος Μουτσινάς, τη χαρά τους δεν την κρύβουν. Όπως δεν κρύβουν και το πως περνούν, που περνούν, αν έχουν χρήματα ή όχι, αν ζουν με χλιδή.
Με λίγα λόγια προκαλούν. Ο Νίκος Μουτσινάς, για οποιοδήποτε δικό του λόγο, αποφάσισε πέρυσι το καλοκαίρι, να μας μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Αναφέρθηκε όπως θα χετε διαβάσει ήδη πολλές φορές σε …σύντροφο μέσα από μία ανάρτηση του.
Αυτή η ανάρτηση αποδείχτηκε από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ημερών.
Έπειτα, ήρθαν και οι φωτογραφίες μέλους της παρέας με την οποία “διακοπεύει” ο Μουτσινάς!
Δείτε λοιπόν μία απ’ αυτές…