O oίκος Fendi μας έδειξε πως θα γίνουν τα show φέτος
Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο έχει ξεκινήσει με μεγάλα show όπως των Dolce & Cabbana ήδη να έχουν γίνει πάντα με τα νέα μέτρα της covid εποχής!O οίκος Fendi παρουσίασε την καλοκαιρινή του συλλογή σε ένα show που είχε όλα αυτά που θα δημιουργήσουν την νέα κανονικότητα και τους νέους κανονες όσο καιρό είμαστε σε καθεστώς πανδημίας.
Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ!
Διάσημα μοντέλα όπως η Kaia Gerber και η Βella Hadid δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω covid και έτσι στο catwalk είδαμε μοντέλα όλων των ηλικιών από την Penelope Tree 77 την Υasmin Le Bon 55 και την Εva Hartzigova 46.
ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ: “ΣΦΑΓΗ” ON AIR ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΡΟΥΒΑ
Οι καλεσμένοι κάθονται σε αραιές θέσεις και δεν ξεχνούν να φορούν την μάσκα τους. ενώ το dress code έχει χαλαρώσει με την μάσκα να είναι το βασικό αξεσουάρ για τους διάσημους καλεσμένους.

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
