Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, το ΔΙΑΖΥΓΙΟ, το τηλεφώνημα της ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ! «Αυτό ήταν το τηλεφώνημα. Δεν ξέρω γιατί μου τηλεφώνησε, ανθρώπινο είναι αυτό, για να δει αν θα το σηκώσω;». Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που βρέθηκαν στην κοπή πίτας του θεάτρου Ζίνα, μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Πέτρος Φιλιππίδης ηλικία! Έκλεισε τα 58 του χρόνια στην ΦΥΛΑΚΗ

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για το τηλεφώνημα που του έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το τσουνάμι των καταγγελιών εναντίον του.

«Δεν θυμάμαι πώς είναι να κάνεις γιορτές στο σπίτι, γιατί να μου έχει λείψει; Μου τηλεφώνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αυτό που του είπα ήταν “δεν καταλαβαίνω ρε Πετράν, γιατί;”», είπε αρχικά ο Τάκης Παπαματθαίου.
Ο Τάκης Παπαματθαίου πρόσθεσε επίσης: «Αυτό ήταν το τηλεφώνημα. Δεν ξέρω γιατί μου τηλεφώνησε, ανθρώπινο είναι αυτό, για να δει αν θα το σηκώσω;».

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ”

Με πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις εξελίξεις σχετικά με τα σεξουαλικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι προφυλακισμένος σχεδόν τρεις μήνες στις φυλακές Τρίπολης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η θέση σου συνεχώς δυσχεραίνει.

Παράταση των μέτρων κατά της πανδημίας μέχρι τις 23 Ιανουαρίου
Την ώρα που ο εισαγγελέας είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής του και έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την δίκη, τα θύματα των επιθέσεων που έχει διαπράξει προχωρούν σε αγωγές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έχουν καταγγείλει προχωρούν σε αγωγές και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων.

Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε αυτή την δικαστική διαμάχη καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Διαβάστε ακόμα: Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο δικηγόρος Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος εκπροσωπεί τους οφειλέτες του Πέτρου Φιλιππίδη.

” Οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 140.00ο Ευρώ. Αυτή η υπόθεση είναι από το 2011. Πήγαμε να πάρουμε τα χρήματα από το λογαριασμό του κου. Φιλιππίδη και μέσα υπήρχαν 20 Ευρώ”.

“Έχουμε επιβάλει συντηρητική κατάσχεση ώστε να εξασφαλιστεί η απαίτηση των πελατών μου. Υπάρχουν βεβαιώσεις των τραπεζών που λένε ότι στην πρώτη έχει 5 Ευρώ, στην άλλη 20, ενώ σε κάποιες άλλες τίποτα” και πρόσθεσε: ” Τα χρήματα δε θα τα λάβουμε γιατί απλά ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέτρος Φιλιππίδης: Χρωστάει 140.000 ευρώ – “Στους λογαριασμούς βρήκα 25 ευρώ”, λέει δικηγόρος των οφειλετών
“Ο Φιλιππίδης χρωστά 100.000 σε εργάτες για τη βίλα που βγαίνει στο σφυρί” καταγγέλλει ο κοινοτάρχης Σοφικού
Δείτε το βίντεο:

“Ο Φιλιππίδης χρωστά 100.000 σε εργάτες για τη βίλα που βγαίνει στο σφυρί” καταγγέλλει ο κοινοτάρχης Σοφικού
Οι άνθρωποι που εργάστηκαν, μηχανικοί, μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι, εργάτες, για τη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό, η οποία βγαίνει στο “σφυρί”, είναι απλήρωτοι. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην εκπομπή “Το Πρωινό” πρόκειται για ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδη, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, επιβεβαίωσε ότι, “αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ” και συμπλήρωσε, πως “χρωστάει σε όλο τον κόσμο και σε μένα έχει ένα ‘φέσι’ 2.000 για ξυλουργικά”.

Για τα χρέη που προέκυψαν πριν από τις καταγγελίες μίλησε και η πολιτική μηχανικός που είχε αναλάβει το σπίτι, Νικολέτα Γιάννου, η οποία είπε πως όταν διεκδίκησε τα χρήματά της εξωδικαστικά, “μου έλεγαν είχαμε συμφωνήσει σε αυτά τα χρήματα και αυτά πήρες”.

Είπε ωστόσο ότι, “ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι, πήρε το δίπλα οικόπεδο και συνέχισε τις εργασίες”, χωρίς να πει σε κανέναν ότι δεν έχει χρήματα ή ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε πέντε αγωγές που έχουν κατατεθεί, από τις εμπλεκόμενες στην οικοδομή ειδικότητες, μέσω των οποίων ζητούνται 104.300 ευρώ.

“Τέσσερις από τις δικαστικές διαμάχες κερδήθηκαν μόνο ένας πήρε τα χρήματα”, είπε και περιέγραψε πως παρά το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προγραμματίσει παράσταση στο Σοφικό, αυτή δεν έγινε ποτέ.

“H κυρία Φιλιππίδη μου έλεγε: ‘προχώρα Νικολίτσα’, δεν μου έλεγε σταμάτα”, σχολίασε απαντώντας στο σχόλιο ότι μπορεί προσωρινά να μην μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σπιτιού.

“Έχουμε πάθε ζημιά όλοι, δουλεύαμε χρόνια και δεν πληρωθήκαμε. Δουλεύαμε περίπου δύο χρόνια και μετά σταμάτησε η δουλειά”, είπε και ξεκαθάρισε πως η καταγγελία αυτή “δεν έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει τώρα”, εκβράζοντας παράλληλα τη θλίψη της που “είναι τώρα σε αυτήν την κατάσταση”.

Τέλος, κατήγγειλε πως ο ηθοποιός “είχε χρησιμοποιήσει ψευδείς καταθέσεις ανθρώπων που τώρα απασχολούν το κίνημα #metoo”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner