Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα παρουσίαζε το Big Brother “γιατί είναι καλή τηλεόραση”

“Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι…”

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του “Τροχού της τύχης” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία του Big Brother.
“Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
“Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.
Όσον αφορά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκαθάρισε πως “είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον “Τροχό της Τύχης” περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες”.

Μια διαφορετική πλευρά του παρουσιαστή στο After Dark…

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.