freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ της Βίκυς Χατζηβασιλείου με την Ελένη Μενεγάκη για το … κότερο του κύριου Κοντομηνά! Η Βίκυ ,λοιπόν, παραχώρησε μία συνέντευξη στο “Φτιάξε καφέ να στα πω” και για ακόμα μία φορά ήταν απολαυστική. Φυσικά οι δηλώσεις της δεν ήταν σαν τις κορυφαίες δηλώσεις του τύπου “εγώ δεν έχω ανέβει ποτέ στο κότερο του κύριου Κοντομηνά” ή “δεν έχω κάνει ποτέ διακοπές με την διοίκηση του Alpha”, που έκανε πέρσι στα “Αποκαλυπτικά” και μας άφησε όλους σύξυλους, αλλά κι αυτή τη φορά κινήθηκε σε αυτή τη λογική.

Ελένη Μενεγάκη: “Δεν αντέχω τις μεγάλες αλλαγές, όμως, η ίδια η ζωή σε οδηγεί σε μεγάλες ανατροπές”!

Όταν ρωτήθηκε ,λοιπόν, για το διαχρονικό της “Πακέτο” και για την νέα τηλεοπτική χρονιά που μόλις ξεκινά, ανάμεσα στα άλλα δεν δίστασε να “καρφώσει” κανονικά και τον Alpha, αλλά και την… Απόλυτη! Ναι, όπως σου το λέω.
Τι απάντησε στη κάμερα της εκπομπής του Epsilon;

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΤΟΥΣ!

“Αν με άφηνε ο Alpha κι εγώ θα μείωνα το χρόνο της εκπομπής μου”!!! Καλό ε;;; Κι όχι μόνο καλό, αλλά και αφοπλιστικό…

Φυσικά, εννοείται πως η τοποθέτησή της αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και όπως όλοι ξέρουμε – άλλωστε έχουν χυθεί τόνοι μελάνης -, η Ελένη Μενεγάκη από φέτος γίνεται δίωρη, κλείνοντας την “Ελένη” της μία ώρα νωρίτερα.

Βέβαια, η Βίκυ φρόντισε να μην κρύψει και την δυσαρέσκειά της και σε σχέση με την απόφαση του καναλιού, να αλλάξει την μέρα μετάδοσης του “Πακέτου” μετά από πολλά χρόνια, παρά το γεγονός ότι είναι… “στρατιώτης” και είναι εκεί πάντα και στηρίζει τις αποφάσεις του καναλιού της, ακόμα κι όταν έχει ενστάσεις.

Τζώρτζια Συναχερή: Η 7 ΧΡΟΝΙΑ στυλίστρια της Ελένης Μενεγάκη που Παραιτήθηκε ξαφνικά!

Ναι, μετά από πολλά χρόνια το “Πακέτο” επιστρέφει στην Τετάρτη, εγκαταλείποντας την Πέμπτη, στην οποία όσο καιρό υπήρξε σάρωσε τους πάντες και τα πάντα.

Ο Alpha τολμά αυτή τη τηλεοπτική σεζόν να αλλάξει το “Πακέτο”, μιας και προφανώς είναι μία εκπομπή που την πιστεύει πολύ και που θεωρεί ότι μπορεί να “βάλει πλάτη” και σε άλλη μέρα του προγράμματος, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στη πορεία της.

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά«, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Είναι γνωστό πως αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη παρουσιάστρια πέρα από το ταλέντο της, είναι και η απίστευτη ειλικρίνια στις απαντήσεις της! Πότε δεν κρύφτηκε, ούτε χρησιμοποίησε ξευτοδιπλωματία σε συνεντεύξεις της. Αυτό το απέδειξε και τώρα η οποία «κάρφωσε» δημοσίως την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ως προς τον «χειρισμό» που έχουν οι δύο γυναίκες στον πρόεδρο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά!

Αλλά ας το πιάσουμε το πράγμα από την αρχή! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος παρά τα όσα γράφτηκαν έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα του ηθοποιού!

Η παρουσιάστρια είπε το εξής: «Δεν έχω κανένα προσωπικό με κανέναν! Δεν μπορείς όμως να χρησιμοποιείς μία εκπομπή που σου δοθηκε για να υπηρετήσεις άλλα μέσα, αυτό είναι παραπλάνηση!» και συνεχίζει με δήλωση καταπέλτη: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι ή δεν θα πω αυτό που πιστεύω! Δεν είμαι από τις παρουσιάστρις που γλείφουν! Έχω τρομερή εκτίμηση στον πρόεδρο όπως και αυτός σε εμένα! Εγώ ένα θα σου πω.. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ βόλτες και διακοπές με το σκάφος του κ.Κοντομηνά! Δεν το έχω δει καν απέξω! Αυτό θα σου πω και τίποτα άλλο…«.

Και συνέχισε με απίστευτα καρφιά το οποία κυριολεκτικά μας άφησαν άφωνους! Να σας θυμίσουε πως οι μόνες παρουσιάστριες που έχουν πάει διακοπές με το σκάφος του κ.Κοντομηνά είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε τι αποκάλυψε για τις παρουσιάστριες στο βίντεο που ακολουθεί:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner