Ο Ralph Lauren δωρίζει 10 εκατ. δολάρια για τη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, 13:30

 Το Ralph Lauren Corporate Foundation δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού που έχει πλήξει όλο τον κόσμο. Τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στους εργαζόμενους και τις κοινότητες που ασχολούνται με την πανδημία.

«Στην καρδιά της εταιρείας μας, υπήρχε πάντα ένα πνεύμα ενότητας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και, κυρίως, την υποστήριξή μας προς τον άλλον», δήλωσε ο Ralph Lauren και τόνισε: «Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα δεν αμφιταλαντεύτηκε ποτέ. Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι, είμαστε όλοι ενωμένοι και γι ‘αυτό αναλαμβάνουμε σημαντική δράση για να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητες μας μέσα από αυτή την κρίση».

Ο Ralph Lauren ακολουθεί τα βήματα αρκετών οίκων μόδας που έδωσαν άμεσα χρήματα ή παραχωρούν ένα ποσοστό των πωλήσεων ή έχουν χρησιμοποιήσει τις αλυσίδες εφοδιασμού τους για να βοηθήσουν στην παρασκευή εξοπλισμού για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr.gr σας πηγαίνει παντού!