Ο σύντροφος της Κέισι αποκαλύπτει: «Θα παντρευτώ την Κέισι, άλλωστε…»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model. Οι τρεις καλύτερες, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που έκριναν τη μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας.
Στη τελευταία δοκιμασία τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τα αγόρια τους κάτω από την βροχή και έζησαν μια πολύ συναισθηματική εμπειρία, γεμάτη έρωτα και πάθος.
Μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, του οποίου η συμμετοχή ήταν τεράστια, το σύστημα έπεσε και αυτό έφερε την απόλυτη ανατροπή!
Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, υπήρχε ισοψηφία για αυτό τον λόγο είχαμε δυο νικήτριες που θα μοιραστούν το έπαθλο την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία!
Μπορεί η Κέισι να μην κέρδισε στον τελικό αλλά φαίνεται πως έχει κερδίσει στον έρωτα.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Κέισι και ο σύντροφος της, Δημήτρης, μίλησαν στη «Φωλιά των Κούκου» και ο έρωτας του ήταν φανερός.
Μάλιστα, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως θα την αποκαταστήσει, αφού την έχει «εκθέσει» σε όλη την Ελλάδα.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
