Free gossip!

Ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή

Ηχηρή αποχώρηση λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής…

Ενώ καλά καλά δεν πρόλαβε να βγει στον αέρα η νέα ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή του OPEN, My Greece με τη Δέσποινα Βανδή, έχουμε την πρώτη ηχηρή αποχώρηση. Ο Βαγγέλης Περρής εγκαταλείπει το project, καθώς όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης Στη φωλιά των Κου Κου, είδε να παίζει στον αέρα άλλη εκπομπή από αυτή που ο ίδιος παρέδωσε στο κανάλι.

«Ο Βαγγέλης Περρής αποχωρεί από την ταξιδιωτική εκπομπή που κάνει η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας. Είχε έρθει στην πορεία για να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, δηλαδή το σενάριο, τη σκαλέτα. Κάθεται, λοιπόν, μαζί με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης και μοντάρουν την εκπομπή. Επειδή είναι εξωτερική παραγωγή, την παρέδωσαν στο OPEN έτοιμη. Στην πρώτη εκπομπή που βγήκε στον αέρα, ο Βαγγέλης Περρής είδε κάτι άλλο από αυτό που είχαν παραδώσει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο καλός ο κόσμος έχει συμβόλαια ,κι από ότι γράφουν οι πίνακες πηγαίνουν καλά.Οι υπεύθυνοι εκεί την ξέρουν τη δουλειά τους,πρεπει όμως να έχουν και τα κατάλληλα εργαλεία θεωρώ.Ειναι ένας δύσκολος χώρος σίγουρα

  2. αυτή βανδή πλέον ότι έχτισε θετικό πριν 2 χρόνια με το μάμμα μία, καλή προσπάθεια . το ισοπέδωσε φέτος.πάλι στα σκυλάδικα και σε μία ταξιδιωτική εκπομπή κακή απομίμησης .το τραγικό της υπόθεσης ωραία πλάνα αλλά μωρή βανδή στα 50 σου κόψε μερικά φίλτρα γελολια φαίνεσε.τελειοποιήθηκε στο τραγούδι και το έριξε στην υποκριτική ,παρουσιάστρια, ράφτενα, μάνα, νοικοκυρά, χορεύτρια αχαχα. και το xfactor πάτο θα πιάσει.

  3. Και καλά έκανε .Περσινά ξινά σταφύλια της Βανδή που θα καταστρέψει και τον Δρίσκα.Εκπομπή της περασμένης 15ετίας απο την …νοικοκυρά -τραγουδίστρια -παρουσιάστρια -ηθοποιό.Αρκεί να έχουν δουλειά αρπάζοντας τις δουλειές των άλλων .ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ,η επόμενη στάση στην ΕΡΤ που πληρώνουμε οι ηλίθιοι για τα ανίκανα ψωνάκια της καλής ζωής με τα λεφτά των άλλων .

  4. ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΟΡΕΝ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ. ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

  5. Βαγγέλη Περρή μας λείπεις από την τηλεόραση, από την σάτιρα. Έτσι είναι, άνθρωποι που έχουν διαγράψει χιλιόμετρα στα πράγματα της τηλεόρασης και με πολύ μεγάλη επιτυχία [ βλέπε την επί σειρά ετών εκπομπή ΟΛΑ του αείμνηστου Θέμου ], να απομακρύνονται από αυτήν και να κρατούν κάτι σκουπίδια, όπως Καινούριου, που βγαίνει και κράζει το μάστερ σεφ, την πιο πετυχημένη εκπομπή της σεζόν, ποια; η Καινούριου η γελοία, η πιο άχρηστη για παρουσιάστρια στα χρονικά της τηλεόρασης. ποιοι ηλίθιοι ρυθμίζουν αυτά τα θέματα; Γι αυτό και το κανάλι πιάνει πάτο, από κάτι τέτοιες άστοχες κινήσεις του. Δεν θα πρεπε να απολυθούν οι υπεύθυνοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button