Ο Βασάλος γιόρτασε τα γενέθλια του στον Αργυρό

0

Ξεσάλωσαν οι Survivors!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την νέα του επιτυχία “ΨΕΜΑΤΑ” κάθε Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή κερδίζει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης με το κοινό να δίνει δυναμικά το παρόν και τις τρεις ημέρες λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου.

Στο Fantasia γιόρτασε τα γενέθλια του το βράδυ της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που γνωρίσαμε απ” το Survivor! Εκεί βρέθηκαν και οι φίλοι του για να του ευχηθούν, ανάμεσα τους ο νικητής του παιχνιδιού Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) αλλά και η Σόφη Πασχάλη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Πάνος Αργιανίδης καθώς και ο Bo! Το ίδιο βράδυ ο Ηλίας Βρεττός διασκέδασε στο FANTASIA και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον κάλεσε επί σκηνής!

Το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας απόλαυσε και η Βασιλική Νταντά καθώς και ο σεφ Γιώργος Τσούλης που διασκέδασε με τις επιτυχίες του καλού του φίλου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com