Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε τις πόρτες του μοναδικού 60’s εξοχικού του

Δείτε το εντυπωσιακό εξοχικό που έχει διακοσμήσει ο Βασίλης Ζούλιας
Στις κάμερες του Happy Day άνοιξε τις πόρτες του εξοχικού του από τα 60’s ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος το έχει ανακαινίσει πλήρως. Ο ίδιος μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στην Όλγα Λαφαζάνη αναφέροντας:
«Το έχω διακοσμήσει με original έπιπλα 60’s. To νοίκιασα φέτος, οραματίστηκα ότι λόγω κορωνοϊού και ταξιδιών που δεν θα γίνουν να έβρισκα ένα σπίτι στη παραλία 60’s και έτσι μέσα σε μία εβδομάδα το είχα κλείσει.»
«Κάνω διαλογισμό, πιστεύω στους αγίους και στην εκκλησία μας. Έχω μνήμες ακόμα σκηνών από διάσημες star. Ήμουν το παιδί που έκρυβε τα ρούχα στο θυρωρείο για να μην τα δει η μητέρα μου. Είχα αγοράσει ένα εμπριμέ σορτσάκι ενώ έπρεπε να φορώ μπλε στο σχολείο. Σήμερα έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου.
Στην συνέχεια ο Βασίλης Ζούλιας ξενάγησε την Όλγα Λαφαζάνη στο υπέροχο 60’s σαλόνι του σπιτιού αλλά και στην εντυπωσιακή κουζίνα. Σε ποιό κρεβάρτι του σπιτιού κοιμήθηκε η Jackie Kennedy για τρία βράδια πριν από αρκετά χρόνια;

Στο τέλος ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι ήταν να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Style Me Up αλλά την θέση του πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Leave a Comment