Όγκνιεν Βράνιες: «Η Γέλενα δίνει 300.000 ευρώ για να σβήσει ροζ βίντεο» – Διεθνή

tosic-in-esi-jelena-formumu-cinsel-iliskiye-8603686-x-7607-oqsUwXUiJtECDv8ly23566Q

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ερωτικό σκάνδαλο, ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, σύζυγο του Ντούσαν Τόσιτς.

Η σερβική ιστοσελίδα informer.rs, θέλει τον Βράνιες να έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με την Καρλέουσα, η οποία του προσφέρει μέχρι και 300.000 ευρώ προκειμένου ο Βόσνιος να μην το δώσει στη δημοσιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το βίντεο γυρίστηκε στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2017.

Τόσο η Γέλενα όσο και ο Βράνιες, είχαν αποθηκεύσει το ροζ βίντεο στα κινητά τους τηλέφωνα.
Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η τραγουδίστρια το έσβησε, όχι όμως και ο Βράνιες.

Το δημοσίευμα επικαλείται τα λεγόμενα ατόμου, από το περιβάλλον του Βράνιες, το οποίο ισχυρίζεται τα εξής:

«Όταν ήταν σε σχέση, η Γελένα και ο Ογκνιεν αντάλλαζαν συχνά βίντεο και φωτογραφίες. Δεδομένου του ότι ζούσαν σε διαφορετικές χώρες και δεν βλέπονταν συχνά, έπρεπε να διατηρήσουν φλογερό το πάθος μεταξύ τους.

Όταν κάποια στιγμή τον επισκέφτηκε στην Αθήνα, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, βιντεοσκόπησαν τη στιγμή που έκαναν σεξ. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2017. Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα σε διαφορετικές στάσεις.

Είναι διάρκειας άνω των τριών λεπτών και είναι ξεκάθαρο. Αυτή γνωρίζει τον κίνδυνο που υπάρχει να βγει το βίντεο στη δημοσιότητα οποιαδήποτε στιγμή και προσπαθεί να το αποτρέψει.

Πήρε τηλέφωνο τον Βράνιες και του πρόσφερε 300.000 ευρώ. Αλλά αυτός δεν ήθελε καν να ακούσει. Ξέρει ότι την κρατάει έτσι στο χέρι, και τα χρήματα ποτέ δεν τον ενδιέφεραν για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της σχέσης τους».

pagenews.gr