Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Οι 1000 και 1 ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥΣ! Η Αντώνια Καλλιμούκου.. ΖΕΥΓΑΡΙ με τον Γιώργο Αυτιά! Δεν ήταν όμως όπως αποδείχθηκε εκτός φαντασίας της Αντωνίας Καλλιμούκου! Δεν θα χάσετε αν απολάυσετε το παρακάτω βίντεο!

Θ αναταμειφθείτε για την υπομονή σας!

Αντώνια Καλλιμούκου

Τι έβλεπε στον ύπνο της το καλλίγραμμο μοντέλο; «Είδα ότι είχα κάποιες ερωτικές περιπτύξεις με τον Γιώργο Αυτιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ όπως αποκάλυψε, στη συνέχεια:«στο Δημοτικό είχα έρωτα πλατωνικό με τον Μέγα Αλέξανδρο. Μετά είχα ένα κόλλημα με τον Νίκο Γαλανό και τον Τσοχατζόπουλο. Μετά μου άρεσε ο Ζιντάν…».

Α. Καλλιμούκου: Τι αποκαλύπτει για την ΔΗΜΟΣΙΑ παρατήρηση στο πλατό με την Ε. Μενεγάκη

Η συμβουλή μας είναι μία: να μην τρώει βαριά τα βράδια. Και για να κρατά τη σιλουέτα της και για να μην βλέπει περίεργα όνειρα…

 

Διαβάστε ακόμα:Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ σήμερα!!!

Πολλοί άνθωρποι πέρασαν και περνούν από την τηλεόραση και έιτε η τηλεόραση δεν τους αντέχει είτε εκίνοι δεν την αντέχουν.

Πολλοί δεν θέλουν καν να μπουν στην διαδικασία του “ο επιμένων νικά” επειδή δεν τους κάνει, δεν τους αφορά η ματιαοδοξία της, η ένταση και το χωρίς κέρδος “κέρατα” για βασικά σητούμενα στην ζωή αυτή.

Άλλοι πάλι που το θέλουν περισσότερο, μένουν. Τελικά στην τηλεόραση βγαίνουν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που το θέλουν περισσότερο. Ούτε λόγω κάποιου ιδιάιτερου ταλέντου, ούτε επειδή είναι πιο ελκυστική παρουσιαστές από τους άλλους. Απλά, το θέλουν περισσότερο

Η Αντωνία Καλλιμούκου με ανάλογη υποστήριξη θα μπορούσε να κάνει άνετα την εκπομή της Μενεγάκη. Αρκεί να είχε και κείνη την καθολική υποστήριξη από την εργοδοσίακαι μάλιστα για χρόνια, όπως την είχε η Μενεγάκη.

Αντωνία Καλλιμούκου: Στη ΦΟΡΑ οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ της με τον Γιώργο Αυτιά!!!

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ, ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ.

Όχι δεν είναι θέμα ανθρώπου στην τηλεόραση. Αν βγεις και ξέρεις πως αν πεις κάτι που δεν αρέσει στον εργοδότη σου την επόμενη δεν θα έχει εκπομπή, δεν μιλάς. Απλά, δεν μιλάς.

Αν όμως ξέρει πως ότι δεν υπάρχει περίτπωση να συμβεί αυτό, τότε και κόλπα κάνεις και νάζια και αυστηρή γίνεσαι στον αέρα.

Ξεκινήσαμε με αφορμή την καινούργια ασχολία της Αντωνίας Καλλιμούκου, την οποία γνωρίσαμε τηλεοπτικά, στην εκπομπή της Ελένης.

ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ 2007 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΟΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Β’ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.

Πλέον, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει αλλάξει τελείως ρότα στην επαγγελματική της ζωή.

 

Διαβάστε ακόμα:

Αντωνία Καλλιμούκου ΕΓΚΥΟΣ βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 13/06/1986 Ηλικία 36 Η Αντωνία Καλλιμούκου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β’ Σταρ Ελλάς το 2007.
Μέτα, την είδαμε στο “Elatte” , καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή “Ελένη”.

Αντωνία Καλλιμούκου: Για shopping με τον σύζυγό της Νίκο Παραδείση

Ακόμα, έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.
Η Αντωνία τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σεναριογράφο – συγγραφέα Κώστα Βαζάκα.Η Αντωνία Καλλιμούκου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986, η ηλικία της είναι 36 ετών και είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου, ενώ έχει και νομικές σπουδές.
Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β’ Σταρ Ελλάς το 2007.

 

Το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου στην Μενεγάκη, για τα περί πορνείας στην Βουλγαρία

Μέτα, την είδαμε στο “Elatte” , καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή “Ελένη”.
Ακόμα, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.
Η ίδια, αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα το 2019 εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο.

Αντωνία Καλλιμούκου ΕΓΚΥΟΣ βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΑντωνία Καλλιμούκου ΕΓΚΥΟΣ βιογραφικό Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 3

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Παραδείση, ο οποίος και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.
Στο Instagram της, @kallimoukaki έχει πάνω από 80.000 ακόλουθους.

Αντωνία Καλλιμούκου: Ο μυστικός γάμος και ο σύζυγός της
Στις 29/6 του 2021, η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης ενώθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι άλλωστε, διατηρούσε σχέση για 5 χρόνια, πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που τότε είχαμε μοιραστεί αποκλειστικά μαζί σας, η Αντωνία και ο Νίκος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 29 Ιούνιου στις 20:00 η ώρα το απόγευμα, έχοντας δίπλα τους πολύ στενούς φίλους και λίγους συγγενείς.

Οι δύο τους επέλεξαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκαναν άλλωστε τόσα χρόνια και με την προσωπική τους ζωή. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Μετά τον γάμο που έγινε στην Βουλιαγμένη, πραγματοποιήθηκε τραπέζι με 10 μόνο καλεσμένους στο παραλιακό μαγαζί Island Athens Riviera.

Έγκυος η Αντωνία Καλλιμούκου; Το στιγμιότυπο που «άναψε» φωτιές

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους απόλαυσαν αυτές τις μέρες η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης. Το ζευγάρι που πριν από έναν μήνα γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του είναι στα καλύτερά του.

Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ σήμερα!!!

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2016, αλλά το 2021 παντρεύτηκαν μυστικά μιας και επιθυμία τους είναι να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σήμερα, το περιοδικό ΟΚ! δημοσιεύει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στις οποίες όπως θα δεις φαίνεται ο Νίκος Παραδείσης να κρατά τρυφερά την κοιλιά της αγαπημένης του.

Αντωνία Καλλιμούκου ΕΓΚΥΟΣ βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αντωνία Καλλιμούκου ΕΓΚΥΟΣ βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

ΒΟΜΒΑ! Η Αντωνία Καλλιμούκου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την ΕΡΩΤΙΚΗ σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά!

Ίσως αυτό να πρόκειται για μια τυχαία κίνηση ή για κάτι πιο τρυφερό που να υποδηλώνει ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν το παιδάκι που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :