Οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του freegossip.gr ΒΡΗΚΑΝ το ΑΝ και το ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ η Παπαδοπούλου από το Survivor!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Η παραγωγή το χει εκμεταλευτεί όπως είδατε απόλυτα το γεγονός της αποχώρησης. Δεν διέρρευσε από μόνο του. Σίγουρα η διαρροή και μάλιστα σε κανάλι που επιτίθεται στον ΣΚΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ! Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Οι πληρόφορίες μας από τον Σκάι, λένε επίσημα, ότι στον Άγιο Δομίνικο, προσπαθούν να ψήσουν την Παπαδοπούλου να μείνει, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε: Εδώ, ΑΚΥΡΩΣΑΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΣΑΝΚ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ που είχαν οι “μαχητές” με την…καρότσα που τους μετέφερε. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΟΥΛ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!
 
Πάμε τώρα στον τίτλος μας!
Πολλά πράγματα είναι ξεκάθαρα μπροστά μας. Χαιρόμαστε ίδιαίτερα που το freegossip είναι τόσο διαδραστικό. Τιμή μας που στους τακτικούς φίλους – αναγνώστες υπάρχει το ενδιαφέρον και κυρίως η διάθεση να συμμετέχουν. Στην ουσία, αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ! Το πάρε δώσε. Όχι το ποιος έμεινε, ποιος, έφυγε στο survivor. To ριάλιτι, είναι μόνο η αφορμή. Μπορούμε την επικοινωνία. Την ποιότητα και την ποσότητα αλλά και το αποτέλεσμα της, τα ορίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε φυσικά και τους αναγνώστες που πρόσεξαν, αυτό που δεν πρόσεξε κανείς κάπου αλλού…( κι αν το πρόσεξαν κάποιοι, κάπου, δεν το επισήμαναν). Εντόπισαν δύο απλά πράγματα που ξεκαθάριζαν το τι τελικά συνέβει στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο αυτό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ!
 
Το μπλουζάκι που φορά ο Τανιμανίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα δούμε την Τρίτη, είναι ίδιο με κείνο που φορούσε την βραδιά που ανακοίνωσε την αποχώρηση του Χανταμπάκη. Ακόμα και τα χαρτιά δίπλα του, φαίνονται ακριβώς ίδια, στην ίδια θέση. Τα ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ της Νάργες και της Βαλαβάνη, όπως και τα ρούχα τους, είναι ίδια στο τρέιλερ της Τρίτης, με τα χτανίσματα και τα ρούχα που είχαν το βράδυ της αποχώρησης του Χανταμπάκη!
ΑΡΑ;
Η πρώτη φωτό, όπως βλέπετε και πάνω αριστερά αλλά και από την πράσινη κάθετη μπάρα κάτω δεξιά, είναι από το τρέιλερ του επεισόδίου, που θα δούμε την ερχόμενη Τρίτη.
Η αμέσως επόμενη, είναι από το επεισόδιο που είδαμε την βραδιά που αποχώρησε ο Χανταμπάκης.
20170414 201833 1
freegossip.gr τανιμανίδης αποχώρηση Παπαδοπούλου 1
Η επόμενη φωτό είναι ένα κοντινό της Λάουρας με το χαρακτηριστικό μάλιστα χτένισμα που είχε τη βραδιά που αποχώρησε ο Χανταμπάκης. Μόνο που, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, την βλέπουμε σήμερα, στο τρέιλερ που παίζει από το πρωί!
Ακριβώς μετά, από κάτω, βλέπετε στιγμιότυπο της Λαόυρας μαζί με την Ευριδίκη, από την εκπομπή της προηγούμενης Τετάρτης. Όσο πλάνα τους και αν δείτε, από τη μία και την άλλη περίπτωση, το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Η αποχώρηση του Χανταμπάκη, γυρίστηκε το ίδιο βράδυ που γυρίστηκε και το τρέιλερ της Τρίτης!
survivor freegossip.gr Νάργες τρέιλερ 1 1
freegossip.gr survivor Νάργες Βαλαβάνη 1

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.