Hit enter after type your search item

«Οι χειρότερες μέρες στο θέατρο είναι οι Πέμπτες εξαιτίας των ”Άγριων Μελισσών”»

/
/
img

O Σταμάτης Φασουλής έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση, τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το GNTM.

Τηλεόραση βλέπετε;

Όχι. Δεν έχω ώρα. Την ώρα που προβάλλονται όλα αυτά, εγώ είμαι στο θέατρο. Όλες τις άλλες ώρες διαβάζω. Προτιμώ να διαβάζω και να ακούω μουσική, από το να βλέπω τηλεόραση.

Πώς κρίνετε το ότι σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Νομίζω ότι είναι ευχάριστο να σαρώνει μια ελληνική σειρά αντί μια τούρκικη. Είναι ωραίο να φαίνονται καινούργια πρόσωπα και στη συγγραφή και στη σκηνοθεσία. Αν και το θέατρο το «πληρώνει», γιατί κάθε Πέμπτη που οι «Άγριες Μέλισσες» είναι την ώρα της παράστασης, είναι η χειρότερη μέρα για τα θέατρα, γιατί Δευτέρα-Τρίτη δεν παίζουμε, Τετάρτη έχουμε απογευματινές, οπότε δεν μας πιάνουν οι… μέλισσες. Μας «τσιμπάνε» την Πέμπτη, αλλά πάντα συνέβαιναν αυτά.

Το «Greece’s Next Top Model» πώς σας φαίνεται;

Δεν το έχω δει ποτέ. Δεν ξέρω τι μου λες. Ξέρω ότι είναι κάτι με μοντέλα. Δεν το λέω με την έννοια ότι δεν θα το έβλεπα. Τον μόνο που βλέπω και επειδή είναι η ώρα λίγο πριν από τον μεσημεριανό μου ύπνο, είναι τον Νίκο Μουτσινά και γελάω πάρα πολύ. Έτσι θα ήθελα να είναι το μεσημέρι η τηλεόραση. Είναι τόσο ταλαντούχος, τον ζηλεύω. Έχει ένα μεγάλο προτέρημα, που θα θέλαμε να το έχουμε όλοι. Όσο και να καυτηριάζει όσο και να σατιρίζει, δεν προσβάλλει ποτέ. Αυτό είναι μεγάλο ταλέντο.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Εγώ πάντως πήγα στο Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές Πέμπτη και είχε κόσμο. Ο κόσμος διαλέγει που θα πάει, μπορεί να μη θέλει να δει τα μούτρα του.

  2. Αν αναρωτιέται γιατί δεν πάνε οι θεατές στο Παλλάς να δουν αυτό το σκουπίδι που έγραψε, ας μην ψάχνει την απάντηση στις Αγριες μέλισσες. Είναι κατά πρώτον η έκταση του έργου που είναι πολύ κουραστική για το θεατή. Κατα δεύτερον, είναι το γεγονός ότι έχει βαλει τον εαυτό του ως πρωταγωνιστή και μάλιστα ως Αριστοτέλη Ωνάση. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;;;; Εχεις τίποτα από τη δυναμικότητα, τη στιβαρότητα, την αρρενοπώτητα του Ωνάση; ΟΧΙ. Μπορείς να υποδυθείς ότι την έχεις; Σου απαντώ εγώ. Σε καμία περίπτωση.
    Κάτι που ίσως τον ταρακουνήσει είναι να δει τι γραφουν οι θεατές του αθηνοράματος ως κριτική για το έργο. Εγώ σκεφτόμουν να πάω να το δω, μπηκα και είδα τι έγραφαν και λέω απαπαπαπα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ότι πρωταγωνιστούσε ο Φασουλής και για μένα είναι ένα μείον. Ο συγκεκριμένος δεν πατάει στη γη. Είδα λίγο στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ στο youtube και πως οι νεοι ηθοποιοί τον έγλυφαν σαν όντως να αξίζει κάτι αυτός ο άνθρωπος και ελεγα από μέσα μου: “Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να έχει δουλειά και να μη βγάλει κακό όνομα στην πιάτσα.” Τέλος να σημειώσω, κάτι που μου έκανε τη χειριστη εντύπωση για το πρόσωπό του. Μια ηθοποιός της παράστασης (όμορφη, τσαχπίνα, νομίζω κοκκινομάλλα) τον έγλειψε όταν ο Παπαδόπουλος τη σύστησε στο κοινό. Ο Φασουλής γύρισε και της είπε ότι του έβγαλε την πίστη στις πρόβες υπονοώντας ότι είναι ανεπίδεκτη. Μετά από αυτό τον πετάς και από το παράθυρο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :