Κόσμος

Oι πέντε φιναλίστ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022

Oι πέντε φιναλίστ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022

Από την αρχή της εβδομάδας οι πέντε φιναλίστ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022 έχουν κληθεί να απαντήσουν σε κάποιες ιδιαίτερες ερωτήσεις. Οι καλλιτέχνες μέσα από ένα ιδιότυπο crash test δίνουν τις απαντήσεις τους στην κάμερα του “Studio 4” της ΕΡΤ.

Οι οικοδεσπότες Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας παρουσιάζουν την Amanda Tenfjord (Georgiadi), τον Good Job Nicky, τον Ηλία Κόζα, τη Joanna Drigo και τη LOU IS. Ο στόχος είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τους ταλαντούχους εν δυνάμει εκπροσώπους μας. Μέσα από μικρά βιντεάκια, και οι 5 καλλιτέχνες απαντούν σε ειδικές ερωτήσεις ξεδιπλώνοντας την προσωπικότητά τους.

Έλενα Τσαγκρινού & Δημήτρης Ταταράκης: Δείτε το «εκρηκτικό» τους ντουέτο

Τελευταία μέρα σήμερα και οι 5 πιθανοί εκπρόσωποι της Ελλάδας δίνουν για ακόμη μια φορά τις δικές τους ενδιαφέρουσες απαντήσεις στις ερωτήσεις του Θάνου Παπαχάμου! Έτσι, οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για τη Eurovision 2022 είναι οι εξής:
Αμάντα Γεωργιάδη (Amanda Tenfjord).
Good Job Nicky.
Ηλίας Κόζας.
Joanna Drigo.
Lou Is (Λουΐζα Σοφιανοπούλου).

Πάντως, σε σχετική ανακοίνωση, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αναφέρει: «Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ αφού άκουσε τα 40 υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Τορίνο, επέλεξε τα πέντε που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας. Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί -με αλφαβητική σειρά- είναι οι: Amanda Georgiadi, Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou Is. Από την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της Επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους. Η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες από Επιτροπή της ΕΡΤ».

Related Articles

Back to top button