Οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ της Φαίης Σκορδά!!! ΤΡΕΙΣ και ΜΙΑ επεμβάσεις που δεν σου είπε ποτέ

Παρά το ότι αυτές οι επεμβάσεις, φαίνονται ξεκάθαρα, η Φαίη σφυρίζει αδιάφορα και καλά κάνει αφού κανείς δεν την ρωτά ευθέως ή δεν την φέρνει σε θέση να απαντήσει!

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα θα γραφτούν, αλλά λες και είναι δύσκολο, κανείς σχεδόν δεν προσδιορίζει τα σημεία εκείνα που η Φαίη Σκορδά αποφάσισε ν’ αλλάξει …διακριτικά!
Πρώτον, ζυγωματικά. Άλλαξε το σχήμα του προσώπου της. Δεν χριεάζεται να σας βάλουμε εμείς φωτoγραφίες από εποχής alter. Κάντε το κόπο, υπάρχουν πάμπολλες στην google. H διαφορά, είναι αδιάψευστος μάρτυρας!
Δεύτερον, ΜΥΤΗ! Ναι μεν διατήρησε αυτό το ιδιαίτερο και γοητευτικό σχήμα, αλλά το μίκρυνε τόσο, όσο, να φαίνεται υπέροχη η μύτη και με προσωπικότητα!
Τρίτον, ΣΤΗΘΟΣ! Από τη μια κάνει πως δεν έχει βάλει, από την άλλη, δεν κρατιέται και το επιδεικνύει που θέριεψε! Όποια φωτογραφία κι αν διαλέξετε με μαγιό από το 2015 και μετά, θα δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή.
Τέταρτον…μαντέψτε και σεις κάτι! Αν δεν καταφέρετε να βρείτε και άλλο σημείο, θα επανέλθουμε!
 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.