Hit enter after type your search item
img

Οι προβλέψεις της Κυριακής: Δοκιμάζονται οι αντοχές μας με αναπάντεχες αποκαλύψεις

/
/

Δεν θα λείψουν οι λανθασμένες παρορμητικές κινήσεις και τα υπερβολικά ξεσπάσματα

Ο Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει στις 2 Αυγούστου την όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

Αυτή η δύσκολη αστρολογική όψη θα δοκιμάσει τις αντοχές μας, προκαλώντας πολλές ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και αναπάντεχες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν εντάσεις!

Δεν θα λείψουν οι λανθασμένες παρορμητικές κινήσεις και τα υπερβολικά ξεσπάσματα.

Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να διεκδικήσουμε αυτά που επιθυμούμε ήρεμα και συνετά, χωρίς να παρασυρθούμε σε απροσεξίες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, είναι τα Σταθερά των αρχών του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Θα τύχουν απρόβλεπτα γεγονότα στην ερωτική και την κοινωνική σου ζωή, που θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα. Η ανάγκη σου για έκφραση του εαυτού σου και η τάση για διέξοδο της ενεργητικότητας σου, ίσως σε καθιστούν επιπόλαιο στις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείς καλά, πριν πεις ή κάνεις κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά οικογενειακά θέματα θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα χρειαστεί να χειριστείς την κατάσταση πολύ προσεχτικά, γιατί οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και οποιαδήποτε λάθος κίνηση ή λέξη, μπορεί να αποφέρει δυσάρεστες συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απρόβλεπτες συναντήσεις και αποκαλύψεις σε περιμένουν μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και θα σε αγχώσουν ή θα σε συγχύσουν. Επιστράτευσε τη λογική και την υπομονή σου για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Κάποια απρόοπτα γεγονότα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, πιθανόν να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο οικονομικός σου προγραμματισμός πιθανότατα δεν θα πετύχει λόγω κάποιων αναπάντεχων εξόδων που ίσως προκύψουν. Οι σταθερές σου σχέσεις επίσης μπορεί να σε αιφνιδιάσουν, γι’ αυτό εσύ πρέπει να είσαι ειλικρινής, υπομονετικός και να αποβάλλεις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αν θες να ξεπεραστούν όλα.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες αναποδιές στις δραστηριότητες σου, θα σου φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις. Κράτησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απρόβλεπτα περιστατικά, θα σε ξαφνιάσουν έντονα και πιθανόν να νιώσεις φόβο, μπέρδεμα ή ακόμα και απογοήτευση. Οι εξωτερικές καταστάσεις, οι ειδήσεις και τα μπλοκαρίσματα στις υποθέσεις σου θα σε αναγκάσουν να αναγκαστείς να αλλάξεις πολλές απόψεις, συναισθήματα αλλά και πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένα απρόβλεπτα επεισόδια που αφορούν τον στενό κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, πιθανόν να σου αλλάξουν το συναισθηματικό υπόβαθρο που έχεις. Ίσως δοκιμαστούν σημαντικές φιλίες και γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις υπομονή και να συγκρατήσεις εκρήξεις ή επιπλήξεις προς αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κατάσταση στην καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε απογοητεύσουν και θα σε τρομάξουν, αλλά εσύ οφείλεις να την χειριστείς αποφασιστικά με ηρεμία και σύνεση, αλλιώς η έκβαση θα είναι δυσάρεστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, θα βρεθούν στο στόχαστρο εντάσεων και ανατροπών. Τις ημέρες αυτές θα αλλάξεις απότομα φιλοσοφία αλλά και ψυχολογία για κάποιες καταστάσεις! Θυμήσου ότι η αντίδραση , το πείσμα και η ένταση δεν μπορούν στη δεδομένη στιγμή να σε ωφελήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν οι λόγοι που θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική για θέματα ερωτικού αλλά και οικονομικού περιεχομένου! Θα διαπιστώσεις με έντονο τρόπο ότι κάποιες καταστάσεις δεν ωφελούν και πρέπει να τις αποβάλεις! Πρόσεχε πολύ την πολυέξοδη τάση σου, γιατί μάλλον θα το μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία και η συνύπαρξη με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη θα διαταραχτεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα. Είναι στο χέρι σου να χειριστείς με υπομονή, λογική αλλά και απαλότητα τις σημαντικές σχέσεις σου, για να μην έχεις αρνητικές, μη αναστρέψιμες, συνέπειες.

ΙΧΘΥΣ

Θα αναγκαστείς από κάποιες ξαφνικές καταστάσεις, να αλλάξεις την συμπεριφορά σου στα καθημερινά σου καθήκοντα και ευθύνες και να προσπαθήσεις με γνώμονα την λογική και την καρτερική αντιμετώπιση, να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς στον εργασιακό σου χώρο. Ίσως προκύψουν θέματα υγείας που δεν υπολόγιζες.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :