"Quantcast"/
Hit enter after type your search item

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ανακηρύχθηκε πρέσβειρα για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα!

/
/
img

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis, στο πλαίσιο της δράσης της με στόχο την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, επιλέγει να ορίσει ως πρέσβεις της, καταξιωμένες Ελληνίδες γυναίκες από τους χώρους της πολιτικής, του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού, του επιχειρείν, των τεχνών, της δημοσιογραφίας-ενημέρωσης και της εκπαίδευσης.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, ο Πρόεδρος της HOPEgenesis Δρ. Στέφανος Χανδακάς ανακήρυξε την Βουλευτή Α΄Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη πρέσβη από τον χώρο της πολιτικής, για την προώθηση του έργου της για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Στην διάρκεια της συνέντευξης ο Πρόεδρος Δρ. Χανδακάς τόνισε: «Η αντιμετώπιση του προβλήματος της υπογεννητικότητας χρειάζεται συνέργειες και έχει ανάγκη από δυναμικές γυναίκες όλων των ιδιοτήτων. Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αποδείξει με την πολυετή παρουσία της στο πολιτικό στερέωμα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στο να μεταφέρουμε το μήνυμα μας. Επίσης η ενασχόληση της με το συγκεκριμένο θέμα την κατέστησε καταλληλότερη επιλογή στο πρώτο μας τομέα που είναι η πολιτική».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη από την πλευρά της τόνισε πως η πρόσκληση της HOPEgenesis να συνδράμει με τις δυνάμεις της στο σπουδαίο έργο που επιτελεί, αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και ξεχωριστή ευθύνη. Μιλώντας για μια σπουδαία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015 και χρόνο με τον χρόνο αυξάνει την προσφορά της στην πατρίδα, η κα Κεφαλογιάννη τόνισε πως «πρόκειται για μία σημαντική ανθρωπιστική πρωτοβουλία της επιστημονικής κοινότητας που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ειδικά στις περιοχές εκείνες που είναι αποκομμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα, προσπάθεια που λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα με την πολιτεία και με ιδιωτικά ιδρύματα».

Αναφερόμενη στην ανάγκη ανάδειξης του δημογραφικού προβλήματος, αλλά και στις δράσεις που έχει η ίδια αναλάβει μέσα στο κοινοβούλιο, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως η οικονομική κρίση και φυσικά η αδυναμία πρόσβασης σε καλές υπηρεσίες υγείας για τα ζευγάρια που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, οδήγησαν τους δείκτες γονιμότητας της χώρας μας στα χαμηλότερα επίπεδα σε όλη την Ε.Ε. Με το μεγάλο θύμα αυτής της περιόδου να είναι οι γυναίκες, η πρώην Υπουργός τόνισε πως κατά την τελευταία δεκαετία, η γυναικεία ανεργία στη χώρα μας έχει αυξηθεί σημαντικά, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την ευρωζώνη. Πρόσθεσε μάλιστα πως οι γυναίκες, που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, στερούνται εκτός από ευκαιρίες απασχόλησης, την υποστήριξη στον τόσο ευαίσθητο τομέα της τεκνοποίησης.
«Εδώ και αρκετό καιρό, συμμετέχω ενεργά και παρεμβαίνω στο δημόσιο διάλογο για το δημογραφικό πρόβλημα. Παρακολουθώ με ανησυχία τις στατιστικές και τις προβλέψεις. Και πιστεύω ότι κάθε σοβαρή προσπάθεια επίλυσης της υπογεννητικότητας και στήριξης της ελληνικής οικογένειας, είναι πολύτιμη» δήλωσε η κα Κεφαλογιάννη η οποία παρουσιάζοντας συγκεκριμένα στοιχεία επεσήμανε πως το δημογραφικό και η υπογεννητικότητα είναι το κρισιμότερο εθνικό ζήτημα για την Πατρίδα.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ανακηρύχθηκε πρέσβειρα για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα!

«Σήμερα, είναι ανάγκη όσο ποτέ, η νέα γενιά, η ελληνική οικογένεια, αλλά και οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, να ανακτήσουν την πίστη τους σε ένα καλύτερο μέλλον.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ανακηρύχθηκε πρέσβειρα για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα!

Περισσότερο όμως είναι ανάγκη, όλοι μας, ο καθένας με τα μέσα που διαθέτει, να αγκαλιάσουμε κάθε πρωτοβουλία που προσφέρεται να προστατεύσει τις αξίες μας, τον θεσμό της οικογένειας, το δικαίωμα στη μητρότητα, το μέλλον της κοινωνίας μας. Ήλθε η ώρα να είμαστε ενεργοί και αλληλέγγυοι. Με αυτό το σκεπτικό προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στην αποστολή της HOPEgenesis.

 

0 0 vote
Article Rating
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 23:22

Δικαίωμα της να θέλει ή να μην θέλει αν και έχει πει ότι δεν έχει ανάγκη να το κυνηγήσει. Αλλά και πρεσβυρα υπογονιμότητα γελάνε και τα τσιμέντα.

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 21:52

Η ΑΤΕΚΝΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 300 EUR?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ.

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 20:49

Δεν είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει,η σλλη διαφημίζει φυσικά μεταξένια μαλλιά και κουνάει πέρα δώθε την περούκα της

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 20:32

Μηπως ο σύζυγος δεν έχυνε αρκετά δυνατά για να φτάσει το σπέρμα στη μήτρα.

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 21:35
Reply to  Anonymous

Είσαι γελοία.

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 20:10

Να δωσουν γκομενες και δουλειες στους αντρες να λυθει το προβλημα, αντε πια που τα ισοπεδωσε ολα ο φεμινισμος κι η απελευθερωση

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 20:29
Reply to  Anonymous

Με το ζόρι θα τις “δώσουν”;

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 19:36

Δεν μπορεί τρολαρουν. Πρεσβυρα κατά της υπογεννητικότητας σε μια γυναίκα που δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 19:47
Reply to  Anonymous

Έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει παιδιά πάρα πολύ αλλά δεν της έτυχε. Ίσως η γυναίκα είχε πρόβλημα γονιμότητας ή ο σύζυγός της. Δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι μας έρθει για τόσο ευαίσθητα θέματα.

Anonymous
Anonymous
22 Οκτωβρίου 2019 19:56
Reply to  Anonymous

Δεν κάνουμε και τίποτα άλλο,μόνο γράφουμε ότι μας έρθει!

-
-
22 Οκτωβρίου 2019 21:21
Reply to  Anonymous

Αν δεν κάνω λαθος ο σύζυγος της έχει 2 παιδιά από προηγούμενο γαμο

This div height required for enabling the sticky sidebar
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :