Hit enter after type your search item

Ολόκληρο το ιστορικό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό [vid]

/
/
/
video
img

“Συμφωνήσαμε στην ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για όλες τις χρήσεις”. Αυτό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του για το Σκοπιανό και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!
12 Ιουνίου του 2018. Μια μέρα που θα περάσει στα… κιτάπια της νεοελληνικής ιστορίας, ως η μέρα που επήλθε συμφωνία για το Σκοπιανό.

Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν στο όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και ο Έλληνας πρωθυπουργός απηύθυνε διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη «αναλύσει» την συμφωνία και τα οφέλη της χώρας μας, ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένονται… καυτές στο πολιτικό σκηνικό.

Κι αυτό διότι οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση -αλλά και την… συμπολίτευση- θα είναι εντονότατες.

Δείτε στο τέλος του κειμένου το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμα για το Σκοπιανό
«Ελληνίδες, Έλληνες,

Πριν από λίγη ώρα και μετά από πολύμηνες και επίμονες διαπραγματεύσεις, καταφέραμε να καταλήξουμε σε Συμφωνία με τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ, για την επίλυση της χρόνιας διαφοράς μας σε ό,τι αφορά την ονομασία της γείτονος.

Εδώ και πάνω από εβδομήντα χρόνια, από την ίδρυση του γειτονικού ομόσπονδου Κράτους της Γιουγκοσλαβίας, και ιδιαίτερα μετά την ανεξαρτητοποίησή της το 1992, η γειτονική χώρα έφερε την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικειοποίηση της βαριάς πολιτισμικής κληρονομιάς της ελληνικής Μακεδονίας.

click4more
Μαξίμου: Αυτή είναι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ – «Πολλαπλά τα οφέλη,…
Θέλω να σας ενημερώσω ότι προκειμένου να αποκατασταθούν σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας και ειλικρινούς φιλίας ανάμεσα στους λαούς μας και προκειμένου η Ελλάδα όχι μόνο να δεχθεί, αλλά και να πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική των γειτόνων μας, οι τελευταίοι συμφώνησαν να αλλάξουν τη συνταγματική τους ονομασία για όλες τις χρήσεις και έναντι όλων.

Συμφώνησαν να μετονομάσουν τη χώρα τους σε Δημοκρατία της Severna Makedonija (Σεβέρνα Μακεντόνιγια), δηλαδή στη γλώσσα μας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Η αλλαγή του ονόματος θα υλοποιηθεί τόσο σε ό,τι αφορά τις διεθνείς και διμερείς τους σχέσεις όσο όμως και στο εσωτερικό.

Με δύο λόγια, το όνομα αυτό θα ισχύει erga omnes – έναντι όλων, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι γείτονές μας ανέλαβαν την υποχρέωση να αναθεωρήσουν σχετικά το Σύνταγμά τους.

Με τον τρόπο αυτό και υπό τους όρους που προβλέπονται στη συμφωνία, οι 140 χώρες που σήμερα αναγνωρίζουν τους γείτονες μας ως Μακεδονία, θα τους αναγνωρίζουν εφεξής με το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Έτσι επιτυγχάνεται ένας σαφής διαχωρισμός μεταξύ της ελληνικής Μακεδονίας και των Βόρειων Γειτόνων μας και μπαίνει οριστικό τέλος στον αλυτρωτισμό που ενέχει η σημερινή Συνταγματική τους ονομασία.

Την ίδια στιγμή -και ίσως αυτό να έχει τη μεγαλύτερη ιστορική βαρύτητα και αξία για την Ελλάδα- στη Συμφωνία που καταλήξαμε, για πρώτη φορά προβλέπεται ότι οι Βόρειοι Γείτονές μας δεν έχουν και δεν μπορούν να διεκδικήσουν στο μέλλον καμία σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό της Μακεδονίας.

Ο όρος Μακεδόνας της ελληνικής ιστορικής κληρονομιάς, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό διαχωρίζεται ρητά και κατηγορηματικά από τον όρο Μακεδόνας, όπως τον χρησιμοποιούν και στη βάση του οποίου αυτοπροσδιορίζονται οι πολίτες της γειτονικής μας χώρας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Συμφωνία αναγνωρίζει τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ από το 1977 για την καταγραφή της γλώσσας των γειτόνων μας ως Μακεδονικής γλώσσας, με την πρόσθετη, όμως, και σαφή διατύπωση ότι αυτή ανήκει στην οικογένεια των νοτιοσλαβικών γλωσσών, γεγονός που, όπως ρητά αναγνωρίζεται, τη διαχωρίζει απολύτως από την ελληνομακεδονική γλωσσική κληρονομιά και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Η Συμφωνία, επίσης, προβλέπει ότι η υπηκοότητα που θα αναγράφεται στα ταξιδιωτικά έγγραφα των γειτόνων μας δεν θα είναι: Μακεδόνας σκέτο, όπως μέχρι σήμερα, αλλά: Μακεδόνας / Πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας.

Η Ελλάδα θα αναγνωρίζει την υπηκοότητα των γειτόνων πολιτών ως «πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας».

Αλλά πέραν αυτών, μεγάλη σημασία έχει και το γεγονός ότι συμφωνήσαμε οι γείτονές μας στην επικείμενη Συνταγματική Αναθεώρηση να αναλάβουν την υποχρέωση να αφαιρέσουν από το Σύνταγμα τους οποιαδήποτε αναφορά θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αλυτρωτική.

Συγκεκριμένα:

Απαλείφονται οι αναφορές σε Μακεδονική Μειονότητα, καθώς και στην ανάγκη προστασίας της.

Αντικαθίσταται το άρθρο για την προστασία των συνόρων με απάλειψη των προβληματικών σημερινών αναφορών.

Τέλος, αφαιρούνται οποιεσδήποτε έστω και έμμεσα ιστορικές – αλυτρωτικές αναφορές από το προοίμιο του Συντάγματός τους.

Με τον κ. Ζάεφ καταλήξαμε, επίσης, σε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την υπογραφή – κύρωση και θέση σε ισχύ της Συμφωνίας.

Η Συμφωνία, αφού υπογραφεί από τους υπουργούς Εξωτερικών, θα πρέπει να κυρωθεί από τη Βουλή των γειτόνων μας.

Στη συνέχεια, η Ελλάδα θα υποστηρίξει απόφαση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας, με την Ε.Ε. στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Και ταυτόχρονα θα υποστηρίξει την αποστολή πρόσκλησης από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ για ένταξή της στον οργανισμό.

Και οι δύο αυτές προσκλήσεις θα τελούν υπό την αίρεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Συνταγματικής Αναθεώρησης, που κατοχυρώνει τη χρήση του ονόματος έναντι όλων.

Με απλά λόγια, εφόσον η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν ευδοκιμήσει τότε αυτοδικαίως ακυρώνεται η πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ και δεν εκκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

Η Ελλάδα, τέλος, θα κυρώσει τη μεταξύ μας Σύμβαση στο ελληνικό κοινοβούλιο θέτοντας την σε ισχύ, καθώς και το Πρωτόκολλο ένταξης των γειτόνων μας στο ΝΑΤΟ, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στη γειτονική χώρα.

Με τον τρόπο αυτό η χώρα μας διασφαλίζει πλήρως και απόλυτα τα συμφέροντα της και δεν απεμπολεί το σχετικό διαπραγματευτικό της πλεονέκτημα.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι η Συμφωνία αυτή αποτελεί μια μεγάλη διπλωματική νίκη, αλλά και μια μεγάλη ιστορική ευκαιρία.

Η Ελληνική Κυβέρνηση υπερασπίστηκε στο ακέραιο όλες τις κόκκινες γραμμές της, όλες τις κόκκινες γραμμές της εθνικής μας θέσης, όπως αυτή διαμορφώθηκε τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια.

Το σημαντικότερο, όμως, όλων είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία που αφορά όχι μόνο το έθνος μας, αλλά συνολικότερα την περιοχή μας.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τα Βαλκάνια και τους λαούς μας.

Κλείνει οριστικά μια διένεξη που υπονόμευσε τον κοινό βηματισμό και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Και ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον.

Ένα παράθυρο αλληλεγγύης, φιλίας και συνεργασίας, ευημερίας και συνανάπτυξης μεταξύ των λαών μας.

Με τη Συμφωνία αυτή η πατρίδα μας εδραιώνεται ως ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια και ως πραγματικός πυλώνας σταθερότητας σε μια βαθιά πληγωμένη περιοχή.

Σε μια περίοδο που χώρες γύρω μας βυθίζονται στον εαυτό τους, χτυπημένες από το μικρόβιο του εθνικισμού, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και πάλι στα Βαλκάνια, ως η χώρα που ανοίγει δρόμους για την ειρηνική επίλυση διαφορών και τη δημιουργική συνύπαρξη των λαών.

Και είμαι βαθιά περήφανος για αυτό.

Και πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και εσωτερικούς υπολογισμούς, σήμερα μπορούμε όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες να είμαστε περήφανοι.

Όχι μόνο για την ιστορία και την πολιτισμική μας κληρονομιά που με τη Συμφωνία κατοχυρώνουμε, όχι μόνο για το εθνικό μας παρελθόν, αλλά και για το παρόν και το μέλλον μας.

Μιας ισχυρής Ελλάδας, φάρου πολιτισμού, ιστορίας αλλά και αξιών, μιας Ελλάδας Πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Ευρώπη.

Αυτή την Ελλάδα οραματιζόμαστε και σήμερα κάνουμε ένα ιστορικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστώ».

Δείτε το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα

0 0 vote
Article Rating
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
Subscribe
Notify of
guest
154 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
===\
===\
13 Ιουνίου 2018 00:24

κι ο συγχρονος ελληνας που ειναι ;δωστου τατουαζ και φρεντο

ALEXANDER
ALEXANDER
14 Ιουνίου 2018 01:29

Όλι μαζί στη συγκεντροσι στη πλατια του μεγα αλεξανδρου θα βροωτοφοναξουμε για το ξεπουλιμα της Μακεδονιας στους Ελληνες,Τανατο στον ζαεφ και τον ολιβερ στοουν.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 22:02

οι αντρες που ακουν μουσικη τρανς θεωρουνται γκει;

ταβερνα-τολο
ταβερνα-τολο
13 Ιουνίου 2018 22:50

fysika

MOBY
MOBY
14 Ιουνίου 2018 00:01

Για την ακρίβεια, αν ακούς uplifting trance είσαι ενεργητικός γκέι, αν ακούς downtempo και progressive είσαι παθητικούρα.

κελλυ
κελλυ
14 Ιουνίου 2018 00:35
Reply to  MOBY

ο γκομενος μου ακουει uplifting κ ειναι γαμιας καμια σχεσει

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 22:00

Καφουση σωσε μας

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 22:00

Τοτε ο μενιος να κανει μυνηση στον ζιγκολο που γραφει τοσα για αυτον..Οι υπολοιποι απλα σωπαστε.Αιντε…

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 21:57

Ο αλλος παει αντρα κ λεει δεν ειναι γκευ.Ειλικρινα ντροπη σας.ο αλλος λεει σε αληθινη γυναικα οτι τη πηδαει κατσικογαμης.Εμετικες καταστασεις κ εκφρασεις παρακμης…Η αλλη απειλει.Παρακμη,δε ξαναμπαινω εδω…

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 21:53

Kοψτε τις βλακειες ολοι.πουθενα δεν απειλησε κανεις κανεναν.δεν αντεχεται αλλο τοση αμορφωσια.ουτε που καταλαβαινετε τι διαβαζετε.ηρεμηστε επιτελους.κι εσεις απο κατω που χυδαιολογειτε σταματηστε.Αντε πια.λιγη τσιπα δε βλαπτει.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 21:52

Ένοχοι οι συριζαιοι για εσχάτη προδοσια

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 21:27

Είναι μέρες θλίψης για την χώρα μας πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι να βγούμε στις πλατείες και να εναντιωθούμε στην καταπτυστη και εθνικά επιζήμια συμφωνία

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 23:03
Reply to  Anonymous

Την Παρασκευή όλοι Σύνταγμα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦ.
13 Ιουνίου 2018 21:24

ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΝΤΑΒΑΚΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΝΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΤΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΔΕΣ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 21:42

Γεια σου αρχοντα γιωργο.τη γνωμη σου πες με οσα διαβαζεις.Εσυ που εισαι λεβεντια παλληκαρι μου

πιπἈς???
πιπἈς???
13 Ιουνίου 2018 21:45

γεια σου ρε γιωργαρααα

κελλυ
κελλυ
14 Ιουνίου 2018 00:35

αντρεσ με στρινκακιααχχχαχαχαχαχαχα

ALEXANDER
ALEXANDER
13 Ιουνίου 2018 18:44

Μόλης τελιωσε το διαγγελμα του προεδρου Ιβανοφ. Τα είπε όλα ο πρόεδρος. Ίνε ταπινωτικη συμφωνια που στόχο εχι τον αφανισμο των μακεδονων και στη Μακεδονία. Ο προδότης αλβανός Ζαεφ θα έχι το τελος που του αξιζει. Κρεμάλα στον αλβανο προδοτη.

ΖΑΕΤΣ
ΖΑΕΤΣ
13 Ιουνίου 2018 17:02

Μη με μπλέκετε εμένα, εγώ στον Παναθηναϊκό έπαιζα.

ALEXANDER
ALEXANDER
13 Ιουνίου 2018 16:53

Μακάρι να τον κρεμάσετε. Εμείς έχουμε μακεδονικά αρχ…δια. Δεν είμαστε κοτούλες σαν εσάς. Μπράβο που ο προεδρός μας πεταξε τον προδότη ζαεφ εξο απο το προεδρικο και ετιμαζει διαγγελμα το βραδι για το ξεπουλιμα της Μακεδονίας απο τον προδοτη αλβανο ζαεφ.

ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
ΝΟΤΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
13 Ιουνίου 2018 16:52

Επιτέλους θα γίνουμε κι εμείς χαμουτζήδες!

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:47

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΥΣΤ
ΟΥΣΤ
13 Ιουνίου 2018 16:43

ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ALEXANDER
ALEXANDER
13 Ιουνίου 2018 16:36

Με το google translate ιδα ότι γραφεται για τραβεστι και πουστιδες. Αν νομιζετε οτι ετσι δίχνετε ότι ιστε μακεδονες κανετε λαθος. Τα ψεματά σας για τον εθναρχή μας και τον Ηφαιστίωνα δε θα περασουν. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν άντρακλας 100%.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:28

Θα πας κοντρα στον θεο και τη φυση Σιλβι;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:26

Που εισαι ρε Τανια κελλυ να τους πεις ποσο πουστηδες ειναι

freegossip
freegossip
13 Ιουνίου 2018 16:29
Reply to  Anonymous

ο παραπανω σχολιαστης ειναι ο ηλικιωμένος ανωμαλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπάς-μανέτα,που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοήστε.

freegossip.gr

ALEXANDER
ALEXANDER
13 Ιουνίου 2018 16:15

Μη σκάτε Ελλήνες, δεν πρόκιται να περάσει. Η Μακεδονία είναι δική μας κι ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα καταψiφίσουμε τη συμφωνία στο δημοψήφισμα μας. Να ονομαστείτε Νότια Μακεδονία εσείς, εμείς ίμαστε η αλιθινή Μακεδονία. Συγνομη για τυχόν λάθοι στην ορθογραφεία, φταίει το google translate.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 16:01

ποιος τον γαμει τον τσιπρα πειτε για πουτσες μουνια και κωλους

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:58

Η Τανια Κελλυ ειχε πει στην μαλακια εκπομπη της Τραβελοφατσας Μελετη,μετα απο ερωτηση της,οτι οποιος αντρας παει με τραβεστι ειναι καταβαθος γκευ Αλλιως θα πηγαινε με γυναικα.Αρα ειστε πουσταραδες

silvi papadopoulou
silvi papadopoulou
13 Ιουνίου 2018 16:28
Reply to  Anonymous

gia plaka to eipe h filenada mou auto,enas antras pou paei me mia trans travesti den einai gkey,alliws tha phgaine me kanoniko antra,trans k tarvesti fenomaste k niwthoume gynaikes k nai eimaste poio gynaikes k aptis gynaikes,terma skoupidaria edw mesa kakasxhma zwa

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:31

Μια χαρα σοβαρα το ειπε η τανια κ τη ζηλευετε ολες σας γιατι ειναι πανεμορφη και γεννημενη γυναικα.διορθωσε αυτο που επρεπε.ολες τη ζηλευετε.ειναι θεαρα και με φυσικη κοριτσιστικη ομορφια

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 16:56

γεια σου ΣΙΛΒΑΡΑ σ αγαπαμε οπως και την τανια και τη μπεμπα και ολες τις κουκλες…μην ακους τις αγαμητες γεροντοκορες που δεν τις πηδαει ουτε σκυλος και θελουν να βγαλουν εσας ανωμαλες και τα αρσενικα γκει…μονο δηλητηριο μπορουν να παραξουν αυτες, για οτιδηποτε αλλο ειναι αχρηστες

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 17:26

Aνωμυμε εισαι λεπρα της κοινωνιας κ καταπιεσμενος ομοφυλοφιλος.συνεχισε την ανωμαλια γκεουλα.Εμας τις αληθινες γυναικες μας πηδανε αντρες οχι πουσταρες που γουσταρουν αρχιδια κ πουτσες

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 17:30
Reply to  Anonymous

βασικα εσενα δε σε πηδαει ουτε σκυλος γι αυτο σπαμαρεις με κειμενα-σεντονια εδω στο φρι.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 17:38
Reply to  Anonymous

Χαχαχαχα ολες οι αδερφες ετσι κομπλεξικιες ειστε κ κακιασμενες.Ντροπη σου βρωμιαρη.Τραβα γλεψε κανα παπαρι να στανιαρεις ομοφυλοφιλε κ ασε εμας δεν ειμαστε για τα δοντια σου.Παμε με στρειτ οχι με τραβελολαγνους.Ανωμαλαρα του κερατα σιχαμα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 21:43
Reply to  Anonymous

Ο άντρας που γαμεί τη Μπέμπα δεν λέγεται γκέι. Ο άντρας που γαμεί εσένα λέγεται κατσικογάμης.

ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗΣ
ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗΣ
13 Ιουνίου 2018 15:27

ΤΑΝΙΑ ΚΕΛΛΥ > ΜΠΕΜΠΑ > ΣΙΛΒΙ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΓΚΕΣ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:57

Εχεις παει κ με τη Καρλοτα;Αληθεια οταν γερασουν οι τραβεστι τι δουλεια κανουν;τσατσαδες;Επισης εσεις που τις πηδατε το γνωριζεται οτι ειστε γκευ,ετσι;Επισης εχετε γυναικες κ παιδια ρε ανωμαλοι;Κ πατε χωρις προστασια με δαυτες;

μιχαλης
μιχαλης
13 Ιουνίου 2018 16:14
Reply to  Anonymous

αυτες γαμιουνται παντα με προφυλακτικο εγω με προφυλακτικο γαμησα την μπεμπα την γαμησα δεν της επιασα το τετοιο της…με τις βυζαρες κ την κωλαρα της ασχοληθηκα γκευ ειμαι?δεν πηγα με αντρα ουτε επιασα καμια πουτσα ελεος

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:18
Reply to  μιχαλης

Γκευ εισαι χρυσο μου.Αν ηθελες μονο κωλο κ βυζια θα πηγαινες με γυναικα.Και μονο που σου σηκωνεται ενω ο μπεμπας εχει πουτσα.ασε τα ελεις η τανια κελλυ λεει οσοι πατε με τραβεστι ειστε γκευ.Ξερει τι λεει αυτη

ΑΠΟΡΙΑ
ΑΠΟΡΙΑ
13 Ιουνίου 2018 16:20
Reply to  Anonymous

Αν πας με τρανς που όμως έχει μουνί, είσαι γκέι ή όχι;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:20
Reply to  μιχαλης

Αντρας ειναι ρε Μιχαλη η μπεμπα.αντρας που εζει βαλει σιλικονη.τον εαυτο σου κοροιδευεις με οσα λες.με αντρα πηγες αγορι μου.συνελθε λιγο κ ψαξε τη σεξουαλικοτητα σου κ μονο που δεν αηδιασες με τη μπεμπα που ναι αντρας με αρχιδια ….εισαι ομοφυλοφιλος

μιχαλης
μιχαλης
13 Ιουνίου 2018 16:22
Reply to  Anonymous

ρε δε γαμιεστε λεω εγω?κανω εμετο με γκευ αντρα μονο με την μπεμπα την βρηκα επειδη κανει σουπερ πιπα εχει χειλαρες κωλαρες κ βυζαρες!!τερμα κ μονο γυναικες εχω γαμησει στην ζωη μου μου πρηξατε τα ουμπαλα γκευ ειστε εσεις εγω μονο να γαμαω ξερω φλωαρακια ουστ εγω φταιω που ειπα την γνωμη μου εδω

ΚΑΤΙΑ
ΚΑΤΙΑ
13 Ιουνίου 2018 16:20
Reply to  μιχαλης

ΜΙΧΑΛΗ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΟΧΙ ΓΚΕΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ Κ ΜΠΗΧΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΑΜΑΣ?

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:24
Reply to  ΚΑΤΙΑ

Μιχαλιο γαμησες μπεμπα που χει αρχιδια κ πουτσα.Εισαι γκευ και μαλιστα δεν το αποδεχεσαι κιολας

ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗΣ
ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗΣ
13 Ιουνίου 2018 16:16
Reply to  Anonymous

ΜΕ ΚΑΡΛΟΤΑ ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:23

Παιδια εγω σας λεω τι λεει η τανια κελλυ η οποια ξερει καλυτερα απο ολους.Ειναι γκευ οσοι πανε με τρανς κ τραβεστι γιατι αλλιως θα πηγαινατε με γυναικα.Μη πατε να δικαιολογησετε την ομοφυλοφιλια σας με χαζομαρες.Ειστε κρυφες.Η μπεμπα εχει πουτσο αρχιδια κ εβαλε κ βυζια κ λεει ο μιχαλης οτι δε πηγε με αντρα.Αλλα με τι πηγες ρε;με γυναικα;

silvi papadopoulou
silvi papadopoulou
13 Ιουνίου 2018 16:25
Reply to  Anonymous

emeis xryso mou niwthoume gynaikes k deixnoume gynaikes auto exei shmasia den eimaste antres oute fenomaste andres k mhn grafete etsi gia thn filh mou thn mpempa giati yparxei k h diwksh e

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:29
Reply to  Anonymous

Σιλβυ βλεπεις παουερ οφ λοβ;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 17:41
Reply to  Anonymous

απειλείς κιόλας;

freegossip
freegossip
13 Ιουνίου 2018 18:12
Reply to  Anonymous

ο παραπανω σχολιαστης ειναι ο ηλικιωμένος ανωμαλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπάς-μανέτα,που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοήστε.

freegossip.gr

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 20:32
Reply to  Anonymous

Απειλει ναι.Τοσο θρασος

αλκης γ.
αλκης γ.
13 Ιουνίου 2018 21:23
Reply to  Anonymous

παιδια καλα κανει καποιος κ απειλει καποιος οταν το καθε ανωνυμο σκουλικι βριζει χυδαια μια προσωπικοτητα με ονομα κ επιθετο του κιολας,

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 21:41
Reply to  Anonymous

Ποιος εβρισε χρυσο μου;δεν εθιξε κανεις την προσωπικοτητα κανενος.Οι ιδιες τα εχουν χυμα σε αγγελιες ολα.Αν καποιος ειναι απρεπης ειναι αυτος που γραφει οτι εχει παει με τη καθε μια κ το λεει κ χυδαια.Σκεψου ρε…δε θιγεται κ δεν απειλει η μαντονα κ η κιμ καρντασιαν κ θιγονται αλλοι….ποση υποκρισια

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 21:47
Reply to  Anonymous

η Σιλβί και η κάθε Σιλβί, και να “απειλεί” το κάνει με το ονοματεπώνυμό της. Ο μεταμφιεσμένος πιπάς που παραδέχεται ότι τρολάρει με αντρικά και γυναικεία ονόματα, θα μπορεί να απειλεί αν όντως εμπλακεί η Δίωξη;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 23:02
Reply to  Anonymous

να τοποθετηθεί η Δίωξη για τον κώλο της Σιλβί

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:24

Έβγαλε και διάγγελμα το ζωντοβολο αντί να κρύβεται από ντροπή για την συμφωνία του αισχους

.
.
13 Ιουνίου 2018 15:21

Τελικά ο Αλέξης και ο Άνθιμος μας διεγείρουν και γράφουμε ανωμαλίες.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:19

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

freegossip
freegossip
13 Ιουνίου 2018 16:24
Reply to  Anonymous

ο παραπανω σχολιαστης ειναι ο ηλικιωμένος ανωμαλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπάς-μανέτα,που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοήστε.

freegossip.gr

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:17

Ειμαι γυναικα,στρειτ,τρολλαρω χρονια μεσα εδω με καποια μεγαλα διαλειμματα μηνων,αλλοτε γραφω ως γυναικα αλλοτε ως αντρας αλλοτε ανυνωμα,διασκεδαζω κ γελαω με τους αλλους κ λεμε κ καμια σοβαρη κουβεντα πανω στον χαβαλε.Αλλα ειλικρινα δε περιμενα να υπαρχουν τραβεστι,συφλιτικοι που πηδανε κωλους με αρχιδια κτλ.Αισχος η φαση

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 15:22
Reply to  Anonymous

Χαλάστηκες ε; χαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:51

Ολιγον….Περισσοτερο με αυτους που πηδανε αντρες.Παει ο αλλος και πηδαει το κωλο της μπεμπας που μπροστα εχει πουτσο κ Αρχιδια.Και φτιαχνεται ο αρρωστος.Γαμαει κατι που δεν ειναι ουτε αντρας ουτε γυναικα.Που δηλ γκευ ειναι γιαυτο φτιαχνεται με την μπεμπα που ειναι μπεμπος μελινος παυλακης αρχιδακης

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:19
Reply to  Anonymous

Παει ο αλλος και πηδαει το κωλο της μπεμπας

εσυ νομιζεις πως μονο αυτο κανουν κι οχι και το αντιστροφο;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 17:27
Reply to  Anonymous

Εννοειται οτι οι τραβεστι πηδανε τους πελατες που το παιζουν στρειτ αντρακλες μεσα εδω

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:00

Δε πάτε πουθενά αλλού οι ανώμαλοι να πείτε για τα τραβέλια που σας πηδάνε; Στα συριζοφόρουμ σίγουρα θα βρείτε πολλές αδελφές ψυχές

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:08
Reply to  Anonymous

Ξέρεις αν ο Νικήτας, ο Κικίλιας ή ο Σπηλιωτόπουλος συχνάζουν σε αυτά τα συριζοφόρουμ;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 15:22
Reply to  Anonymous

Πολύ πιθανό, αν κι έχουν κι αυτοί δικά τους στέκια κολονακιότικα, άμα ζηλεύεις πήγαινε βρεστους και κάπου θα σε βολέψουν κι εσένα

ΧΟΝΤΡΟΜΕΡΑΚΛΗΣ
ΧΟΝΤΡΟΜΕΡΑΚΛΗΣ
13 Ιουνίου 2018 15:30
Reply to  Anonymous

Εγώ θέλω να βρω το Γαβρήλο το Σακελλαρίδη να του δώσω τα χύσια μου να τα καταπιεί. Μετά θα παίξουμε και μπάλα, θα τον βάλω να παίξει τέρμα, θα βάψω τη μπάλα καροτί κι αυτός θα την πιάνει με τον κώλο.

Α
Α
13 Ιουνίου 2018 15:22
Reply to  Anonymous

Πολύ πιθανό, αν κι έχουν κι αυτοί δικά τους στέκια κολονακιότικα, άμα ζηλεύεις πήγαινε βρεστους και κάπου θα σε βολέψουν κι εσένα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 15:32
Reply to  Α

θέλω να τη χώσω σε πλούσιους δεξιούς κωλομπαράδες…τι να μου κάνουν τα φτωχοπρέζονα του σύριζα, θέλω ο κώλος να μυρίζει πούδρα, δώστε μου κωλαράκια νεοφιλελέ κυρίων να μερακλώσω.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 16:17

αμα τη στησεισ σε κανα ακριβο ξενοδοχειο ολο και καποιο τυχερο θα χεις

αν και συνηθως προτιμανε αλλοδαπουσ για να μη τουσ αναγνωριζουν

??
??
13 Ιουνίου 2018 14:31

Φριγκοσιπ,το στεκι των τρεβεστι.Και η μπεμπα ο αρχιδας

ανωμαλος κοκκινοτακουνιας
ανωμαλος κοκκινοτακουνιας
13 Ιουνίου 2018 16:15
Reply to  ??

μιλησε ο ο γεροπιπας

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 14:30

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

freegossip
freegossip
13 Ιουνίου 2018 16:16
Reply to  Anonymous

ο παραπανω σχολιαστης ειναι ο ηλικιωμένος ανωμαλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπάς-μανέτα,που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοήστε.

freegossip.gr

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 13:27

Μπεμπα? Κοντος μαρχιδια

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 13:26

Αρα θα μπαινει και η Τανια Κελλυ? εδω ο εθνικος σταρ,η Καρλοτα και αλλες τρελες?

ΜΙΧΑΗΛ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
13 Ιουνίου 2018 14:14
Reply to  Anonymous

Mπεμπα και Σιλβι μπαινουν σιγουρα παντως, και ο ζιγκολο ο τζορτζιο

ΤΟΣΑ
ΤΟΣΑ
13 Ιουνίου 2018 13:26

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ..ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ………………….

ασε
ασε
13 Ιουνίου 2018 14:07
Reply to  ΤΟΣΑ

φιλε κακα τα ψεμματα. αφού το είχαν ξεκινήσει οι προδότες προηγούμενοι όπως λές, είπε να το τελειώσει ο αλεξούλης καθότι είναι και μεγας πολιτικός και διπλομάτης ΚΑΙ στα εθνικά θέματα.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 14:58
Reply to  ΤΟΣΑ

Επειδή δε πείραζε τους πουλημένους τους πολιτικούς δε σημαίνει ότι δε πείραζε και τον κόσμο που τον παγιδέψανε στο δικοματισμό

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 13:02

Εθνική επιτυχία λέει…. Τι κερδίσαμε εμείς από όλο αυτό?????

προδοσια
προδοσια
13 Ιουνίου 2018 12:51

Ας παραιτηθουν ΟΛΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ να γινουν εκλογες.Εκτος κι αν οι νδουληδες πουλησαν κι αυτοι τη Μακεδονια μας και δεν τολμουν να πανε κοντρα στους Γερμανους.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.Δεν ειναι δικο τους το ονομα Μακεδονια για να το δωσουν.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:59

Ο πούστης προδότης και τα πουσταριά συριζοτρόλ που ξέρουν καλά τις τρανσ σα το καρανίκα

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:49

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

freegossip
freegossip
13 Ιουνίου 2018 16:17
Reply to  Anonymous

ο παραπανω σχολιαστης ειναι ο ηλικιωμένος ανωμαλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπάς-μανέτα,που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοήστε.

freegossip.gr

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:48

Μπεμπα? ζιγκολο, μιχαλη λατρη των τρεβεστι,μαριε και κυπριε κωλομπαρα ου να χαθειτε να χανεστε.Φυσικα δεν αποκλειεται να βαλατε τον μπεμπα? να σας γαμησει τους γκωλους

freegossip
freegossip
13 Ιουνίου 2018 16:17
Reply to  Anonymous

ο παραπανω σχολιαστης ειναι ο ηλικιωμένος ανωμαλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπάς-μανέτα,που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοήστε.

freegossip.gr

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:29

H μπεμπα? τον εχει μεγαλο ή μικρο;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:42
Reply to  Anonymous

Ρώτα το τζανακόπουλο που ήταν μαζί της προχτές στο πράιντ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:46
Reply to  Anonymous

Δηλαδη οντως ενα ποσοστο των χρηστων του φρι ειναι κωλομπαραδες,πουστηδες τραβελια…Ο αλλος γαμαει τη μπεμπα που χει πουτσο και κανει σα λιγουρης.Δοκιμασε κ με γυναικα ρε πουστη μηπως σαρεσει και ξεφυγεις απο την ανωμαλια.Κοντος πουστης μαρχιδια ο μπεμπας και κανετε σα να προκειται για γυναικα και καλλονη.Συφιλιαρηδες

666
666
13 Ιουνίου 2018 11:22

Οξω πουστη απ την παραγκα

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 11:18

Η μπεμπα? ειναι κοντος μπουστης

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 09:45

Μακάρι να ξυπνήσει έστω και τώρα ο κόσμος και να τους διώξει με τις κλωτσιές

ανωμαλος μαρακοκαρδουλας?
ανωμαλος μαρακοκαρδουλας?
13 Ιουνίου 2018 02:58

τοσα σχολια για τον τσιπρα ρεεε

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 01:54

Αδερφες και παλληκαρια γινατε μαλλια κουβαρια!Τραβεστι,τρανς,ζιγκολο,κωλομπαραδες,μπουστηδες,τι γινεται εδω..Ευτυχως που τρολλαρω εγω ασταματητα …

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 06:09
Reply to  Anonymous

Λες και δε ξέραμε ότι οι συριζαίοι τη βρίσκουν με τραβέλια και τώρα που ο Τσίπρας γαμιέται πάνε να γαμηθούν κι αυτοί για συμπαράσταση.

sapioi
sapioi
13 Ιουνίου 2018 01:44

ti malakiew lete reee

ΟΥΣΤ
ΟΥΣΤ
13 Ιουνίου 2018 01:44

Τσίπρα ΨΟΦΑ !

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 01:47
Reply to  ΟΥΣΤ

Οτι τα λενε σε πειραξε εσενα,οχι οτι τα κανουν;Που γουσταρουν τραβεστι και αρχιδια οι αντρακλες αναγνωστες του φριγκοσιπ ή πλεον φριτρανς αψαχαψαχαχαχ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 01:18

Τσίπρα προδότη Ιούδα Ισκαριώτη

θεε μου
θεε μου
13 Ιουνίου 2018 01:17

ολα ειναι προδιαγεγραμμενα.αγιε παισιε μεγαλη η χαρη σου..

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 01:15

Παιδιά μπήκε ο Καρανίκας και για ξεκάρφωμα γράφει τις εμπειρίες του με τρανς που προφανώς είναι πολλές. Σε λίγο θα μας πει και ποιές του τον δώσαν κιόλας.

fanis
fanis
13 Ιουνίου 2018 01:07

exw anevasi video pou gamaw thn mpempa sto xhamster

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 01:09
Reply to  fanis

Θα παρει ιους το κινητο μου αν μπω;γνωριζεις αν ειναι προστατευμενο σαιτ;

fanis
fanis
13 Ιουνίου 2018 01:45
Reply to  Anonymous

prosteteuomeno einai.

cyprus
cyprus
13 Ιουνίου 2018 01:00

paidia eimai apthn kypro k thn exw phdhksei k gw thn MPEMPA polles fores k nai exei poutsa k sto escort mpempa an googlarete exei fwtografia me thn poutsa ths opote den eksapathse k kanenan

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:58

Μιχαλη και Μαριε μια απορια λυστε μου απο περιεργεια και μονο…Αν το κανουν επαγγελματικα μονο απο πισω εφοσον δεν εχουν τρυπα μπροστα…δεν ειναι πολυ ανοιχτες;;;Καταλαβαινετε τιποτα;;;

μαριος αντωνοπουλος
μαριος αντωνοπουλος
13 Ιουνίου 2018 01:02
Reply to  Anonymous

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ..ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΔΑΓΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΓΑ Κ ΚΩΛΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ?ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕ ΣΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ

;
;
13 Ιουνίου 2018 01:08

Μαριε και οι λοιποι.Μιας κ ειστε αλανια,πειτε μου ρε παιδια που το εχω απορια.Αν ενας αντρας εχει δοκιμασει δαχτυλο απο πισω ειναι γκευ;Δηλαδη να ηταν με τη κοπελα του και να της ειπε να του βαλει δαχτυλο…για την εμπειρια Τι ειναι αυτος;

μαλακιστηρι
μαλακιστηρι
13 Ιουνίου 2018 01:20

αντε ψοφα σκουπιδι απο δω μεσα.ελεεινο μιασμα τελειωμενο

@μαλακιστιρι
@μαλακιστιρι
13 Ιουνίου 2018 01:24

Nα ψοφησεις εσυ κ ολο σου το σοι αρχιδι.Γιατι θιχτηκες μωρη λοου εισαι κρυφη κ τρελαθηκες;Παπαρι μπουνιες που θες

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 01:05
Reply to  Anonymous

Να ρωτήσουμε αυτούς που πηδάνε άξελ και νικήτα να μας πουν

μαριος αντωνοπουλος
μαριος αντωνοπουλος
13 Ιουνίου 2018 00:54

ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ Κ ΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑ ΚΕΛΛΥ Κ ΣΙΛΒΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΗΟΤ ΤΡΑΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ 20ΡΙΑ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΒ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:56

Η Τανια κελλυ τα εχει κοψει ή οχι;Γιατι εχει πει οτι τα εχει κοψει

μαριος αντωνοπουλος
μαριος αντωνοπουλος
13 Ιουνίου 2018 01:01
Reply to  Anonymous

ΤΑΝΙΑ ΝΑΙ ΜΠΕΜΠΑ ΣΙΛΒΙ ΟΧΙ

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:47

Κάνει πρόβα για τη κρεμάλα ο προδότης πούστης.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:35

Γεώργιος Σουρής: «Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς…»

C18
C18
13 Ιουνίου 2018 00:28

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

===\
===\
13 Ιουνίου 2018 00:24

κι ο συγχρονος ελληνας που ειναι ;δωστου τατουαζ και φρεντο

αθη
αθη
13 Ιουνίου 2018 00:16

αισχοςςςςςςςςς

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:14

Δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους ότι διαπραγματεύτηκε την εθνική μας ταυτότητα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 00:27
Reply to  Anonymous

την εθνική μας ταυτότητα την πούλησε δυο φορές ο γερο-Καραμανλής (1959, 1977) και μία οι Μητσοτακοσαμαράδες (1991). Ο λόγος που σήμερα διαπραγματεύονται ενώ δε θα έπρεπε, είναι εκείνες οι κυβερνήσεις.

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:41

Επίσης την πούλησε το ΣΕΚΕ και το ΚΚΕ που ήθελαν απόσχιση της Μακεδονίας…….

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 22:20
Reply to  Anonymous

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα;Το ΚΚΕ που οργάνωσε τον αγώνα του λαού για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Γερμανούς κατακτητές…

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 23:15
Reply to  Anonymous

και την υποδούλωση στους σοβιετικούς

τελος παντων, τα σχετικα πρωτοσέλιδα του ριζοσπάστη περί “μακεδονίας” υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο…….

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 23:56
Reply to  Anonymous

Αν πάμε τόσο πίσω στο χρόνο, ο πρώτος που πούλησε τη Μακεδονία ήταν ο Μεταξάς τον Αύγουστο του 1916, που την παρέδωσε (κατ’ εντολή Βασιλιά Κωνσταντίνου που δρούσε υπό εντολές Κάιζερ Γουλιέλμου) στους Βουλγάρους χωρίς αντίσταση.

Anonymous
Anonymous
14 Ιουνίου 2018 00:31
Reply to  Anonymous

συγκρίνουμε τι έκανε -βλακωδώς- σε μια στιγμή πολέμου ο μεταξάς με το τι έκανε διαχρονικά για δεκαετίες το κκ και το κκεσ;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:12

Θα το μετανιώσεις

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:11

Δεν ντρέπεσαι αισχος της χώρας βγαίνεις και μιλάς προδοταρε ου να μου χαθείς γιατί δεν κάνεις δημοψήφισμα να αποφασίσει ο λαός για την συμφωνία της ντροπής θα μείνεις στην ιστορία εθνοπροδοτη

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:30
Reply to  Anonymous

γιατι καλε δημοψηφισμα θελεις κ αλλη κωλοτουμπα?

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 23:35
Reply to  Anonymous

Το καλύτερο είναι γενικό ντου και κρέμασμα των προδοτών στη πλατεία

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:08

Η μπεμπα? ειναι τρανς λεμε

μιχαλης
μιχαλης
13 Ιουνίου 2018 00:22
Reply to  Anonymous

να ρωτησο κατι?τρανσ ειναι αυτοι που εκαναν αλλαγη φυλου?γιατι την μπεμπα την εχω γαμησει κ ειχε….καταλαβατε

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
13 Ιουνίου 2018 00:25
Reply to  μιχαλης

ναι

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:26
Reply to  μιχαλης

Ααααα εχεις παει με τη μπεμπα κ τα ειχε ολα μπροστα;αρα τραβεστι.Τρανς ειναι η αλλαγη φυλου.Παντως επειδη γκουγκλαρα κ βρηκα αγγελια της παρουσιαζεται ως τρανς.Πριν ποσα χρονια πηγες μαζι της;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:27
Reply to  Anonymous

Διοτι ανλεει οτι ειναι τρανς κ παει ο αλλος κ ξαφνικα δει πουτσα θα παθει εμφραγμα.Αν δεν ξερει τι να περιμενει

μιχαλης
μιχαλης
13 Ιουνίου 2018 00:36
Reply to  Anonymous

οχι πριν μερες,την ειχα δει οτι ειχε κ τετοιο της ομως εχει φωτογραφιες γυμνες αν ψαξεις κ γκουγκλαρεις,παντως ειχε απιστευτο κωλο κ τελειο τσιμπουκι

teo
teo
13 Ιουνίου 2018 00:48
Reply to  μιχαλης

RE MIXALHHHHH PHGES K GAMHSES ANWMALO AISXOOOSS REEEEEEEE

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:35
Reply to  μιχαλης

@mixalh an eixe poutsa einai travesti

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:47
Reply to  Anonymous

Εγω γυναικα ειμαι κι επειδη την βλεπω στα σχολια κ απο περιεργεια γκουγκλαρα προχτες.Και ξαφνιαστηκα γιατι δεν ηξερα καν οτι κανει αυτο το επαγγελμα.Αρα τραβεστι ειναι Μιχαλη

μιχαλης
μιχαλης
13 Ιουνίου 2018 00:50
Reply to  Anonymous

δεν ηξερες οτι ειναι πουτανα?μα ολες αυτες τραβεστι τρανσ αυτην την δουλεια κανουν?μαλιστα εγω εκλεισα ραντεβου με την μπεμπα απο γνωστο πρακτορειο κ μια αλλη φορα την ειχα πετυχει συγγρου κλασσικα κ την ειχα γαμησει κ τοτεκ δεν το λεω για να την υποτιμισω απλα δεν ηξερα την ενοια τραβεστι τρανσ αλλα η μπεμπα το διατιμπανιζει οτι ειναι πουτανα ανεβαζοντας βιντεο σεξ σε πορνοσαιτ κ σε διαφορα τετοια για να παμε να τη γαμησουμε,προσωπικα το ευχαριστιθηκα κιολας

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:51
Reply to  Anonymous

Καλε βρηκα αγγελια της που λεει οτι ειναι 25χρ Αποκλειεται.Γυμνη δε την εχω δει.μονο στηθος φωτο με μια μαλαπερδα καποιου στη φατσα της διπλα.Και αμοιβεται ελαχιστα απο οτι ειδα

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:54
Reply to  Anonymous

Οχι δεν το ηξερα Μιχαλη.Ειχα δει το φβ κ ξταν κυριλε,νομιζα οτι ειναι της νυχτας σε φαση μπαργουμαν ή δημοσιες σχεσεις.Και ουτε καν οτι ειναι τραβεστι.Μα που ανεβαζει ολα αυτα που λες ρε συ;

μιχαλης
μιχαλης
13 Ιουνίου 2018 00:55
Reply to  Anonymous

με ενα κατοσταρι την παιρνεις απο παντου

δρομο
δρομο
13 Ιουνίου 2018 01:24
Reply to  μιχαλης

αντε παρακαλα να σε παρουν σε κανα ψυχιατρειο παλιοτυρογαλο ψυχωτικε..φιλα κατουρημενες ποδιες να σε παρουν κινουμενη αθλιοτητα

@δρομο
@δρομο
13 Ιουνίου 2018 01:26
Reply to  δρομο

Που απευθυνεσαι μωρη λουγκρα γαμω τα ψυχοφαρμακα που σου εκοψε το ΙΚΑ;

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 03:02
Reply to  δρομο

ο αλλος λεει οτι δεν καταλαβε οτι ο μπεμπας δεν ειναι τραβεστι…οχι ειναι γυναικα!!!μια καραξεσκισμενη τραβεστι ειναι χρονια τωρα αιντε που θα μας μουρλανετε δλδ η τρανσ τανια κελλυ που μοιαζε κ λιγο γυναικα τι να πει ελεος μαλακες

Anonymous
Anonymous
13 Ιουνίου 2018 00:01

Ποιο ιστορικό βρε ζωντοβολο, τον βρίζει όλη η χώρα.

Ντροπή
Ντροπή
12 Ιουνίου 2018 23:43

Ω Ελλάς ηρώων χώρα τι γαιδαρους βγάζεις τώρα;

Χρύσα
Χρύσα
12 Ιουνίου 2018 23:38

Προδότη

Anonymous
Anonymous
12 Ιουνίου 2018 22:47

Αει σιχτιρ

This div height required for enabling the sticky sidebar
154
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :