Ορίστε που οφείλεται η ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ τηλεθέαση της Μενεγάκη! Στο τέλειο ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ της!

Ξεκίνησε Νοέμβριο – πάλι καλά που δεν άνοιξε για τις γιορτές, όπως τα μπουζούκια! Ναι, μάλιστα, πρόλαβε να κουραστεί! Μας κούφανε πάλι με τις χθεσινές της δηλώσεις: Ενώ – υποτίθεται έκανε συνέντευξη στην Τσιμτσιλή, είπε πως…ένα σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείς, ποτέ δεν φτάνει!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ

Το είπε η Ελένη, που μόλις είχε γυρίσει από μακράς διαρκείας διακοπές. Δεν λέμε μόνο για τις δέκα μέρες διακοπές μέσα στις γιορτές!  Μιλάμε για το…ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ από Ιούλιο μέχρι και 9 Νοεμβρίου!

Ναι, ναι, θα μου πείτε, πως δούλευε σκληρά, για να κατεβάσει ιδέες στην…ανανεωμένη της εκπομπή! Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας, κατάφερε απλά, να ΔΙΩΞΕΙ τους πανελίστες. Μιλάμε…ΓΙΑ….ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!
Α, sorry, έβγαλε και μία φωτό για το ίνσταγκραμ, στην οποία, φαίνεται να  πατά πάνω στο υπό κατασκευή πλατό της, ενώ τα μαστόρια δούλευαν πυρετωδώς. Θα της πήρε κι αυτό πολύ χρόνο!
Γύρισε λοιπόν πάλι από διακοπές η Μενεγάκη και ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ.

Κατά τα άλλα, τόνισε στην Τσιμτσιλή, το πόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα ο κόσμος τώρα στην κρίση. Από κατανόηση τουλάχιστον, δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα. Μας έχει σκλαβώσει η ευαισθησία της.

Για αυτό, προφανώς, για να ξεχνά τον…πόνο ΜΑΣ, παίρνει τα παιδιά της, τον άντρα της – όπως η ίδια περιγράφει στον αέρα και ταξιδεύει σε προορισμούς εξωτικούς κανά – δυο βδομάδες, μετά από…ένα ολόκληρο μήνα εργασίας.

Αυτή είναι η σωστή αναλογία δουλειάς – ξεκούρασης! Δυο ώρες στον αέρα και…ω!…πιάστηκα.

Πέραν της πλάκας, καταλαβαίνουμε! Ξέρεις τι είναι να φεύγεις 10 το πρωί από το σπίτι, να τρέχεις για μανικιούρ, πεντικιούρ ή ρίζα;
Αμ το άλλο, τώρα που είπαμε, «πεντικιούρ»: Τι ...καταδίκη είναι να φεύγεις από το νυχάδικο με σαγιονάρα μεσ στο καταχείμωνο!!!Μενεγάκη πεντικιούρ 2Μενεγάκη πεντικιούρ 1

Μενεγάκη πεντικιούρ 5
Ειδικά σε αυτή τη φωτογραφία, στο πρόσωπο, στην έκφραση της Ελένης, καθρεπτίζεται όλη η κούραση, όλη η ταάιπωρία της από το …νυχάδικο!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.