Hit enter after type your search item

Όσα θα πει η βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμά της σε λίγες ώρες

/
/
img

Όσα θα πει η βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμά της σε λίγες ώρες

Η βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα στον βρετανικό λαό σε λίγες ώρες, μέσα από το οποίο θα ζητήσει αυτοπειθαρχία σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που η μονάρχης επιλέγει να κάνει κάτι τέτοιο, γεγονός που μαρτυρά από μόνο του την κρισιμότητα της κατάστασης. Από ότι έχει γίνει ήδη γνωστό το εν λόγω διάγγελμα θα γίνει μέσα από ένα βίντεο που έχει ήδη γραφτεί στο κάστρο του Windsor και διαρκεί περίπου τέσσερα λεπτά. Κατά τη διάρκειά του η βασίλισσα θα ευχαριστήσει το Εθνικό Συστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και όλους όσους εργάζονται σε θέσης ζωτικής σημασίας αυτή την περίοδο. “Σας μιλώ σε μια περίοδο-πρόκληση. Πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας, μια στιγμή που έχει φέρει πένθος σε κάποιους, οικονομικές δυσκολίες σε άλλους, και τεράστιες αλλαγές στη ζωή όλων μας” θα πει, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Buckingham. “Εύχομαι στα επόμενα χρόνια να νιώθουν περηφάνια για το πώς αντιμετωπίσαμε αυτή την πρόκληση και όσοι ακολουθήσουν θα σκέφτονται ότι αυτή η γενιά ήταν πολύ δυνατή και βασίστηκε στην αυτοπειθαρχία, την αποφασιστικότητα και το αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζουν αυτή τη χώρα”. Παράλληλα θα αναγνωρίσει τον πόνο που έχουν νιώσει πολλές οικογένειες και θα ευχαριστήσει τον κόσμο που ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και μένει στο σπίτι για να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες. 

Η βασίλισσα κάνει τέτοια διαγγέλματα πολύ σπάνια και υπό κανονικές συνθήκες απευθύνεται στον κόσμο μόνο τα Χριστούγεννα και όταν σχηματίζεται η Βουλή. Αυτή τη φορά η κίνησή της ήταν αποτέλεσμα των προειδοποιήσεων των Αρχών που ζητούν από τον κόσμο να μείνει στο σπίτι κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου που η θερμοκρασία ανέβηκε αρκετά. Την Κυριακή ο Γενικός Γραμματέας Υγείας Matt Hancock ζήτησε από τον κόσμο στη Μεγάλη Βρετανία να μην κάνει ηλιοθεραπεία. Τα πάρκα στο κεντρικό Λονδίνο γέμισαν κόσμο καθώς τα μαγαζιά και τα αξιοθέατα στη χώρα ήταν κλειστά. 

Η Βρετανία έχει καταγράψει πάνω από 4000 θανάτους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, το τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό στον κόσμο, σύμφωνα με το Johns Hopkins University.

To διάγγελμα της Ελισάβετ θα είναι μόλις το τέταρτο που κάνει στις σχεδόν επτά δεκαετίες που βρίσκεται στο θρόνο. Τα προηγούμενα τρία ήταν το 1991 κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου, το 1997, μετά το θάνατο της Diana σε τροχαίο στο Παρίσι, και το 2002 με αφορμή την κηδεία της βασιλομήτωρος.

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

2 Comments

 1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
  Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια;
  Πολλοί άνθρωποι αναζητούν οικονομική βοήθεια, αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν.

  Γνωρίζετε ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο και να λάβετε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες για να επιλύσετε την οικονομική σας κατάσταση; Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η λήψη ενός δανείου είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η λήψη ενός δανείου από την εταιρεία μου είναι πολύ εύκολη επειδή προσπαθούμε να κάνουμε το δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

  Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείων, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

  Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 20 εκατ. Με επιδοτούμενο ετήσιο ποσοστό ποσοστού 3%. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

  Η NoviCap παρέχει λύσεις χρηματοδότησης.
  Προσφέρουμε κάθε είδους χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια e.t.c. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών.

  Για περισσότερες ερωτήσεις / ερωτήσεις; – Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
  Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) Ή
  Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :