Ροή ειδήσεων

Oscar Flashback: Οι πρωταγωνίστριες και τα ωραιότερα looks

Δες τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των μεγαλύτερων stars σε ένα αναδρομικό οσκαρικό αφιέρωμα.Είσαι έτοιμη για το λαμπερό κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ; Ξαναθυμίσου τις μεγαλύτερες στιγμές του red carpe! Τέσσερα σύγχρονα fashion icons αποδεικνύουν τις…στυλιστικές τους ικανότητες περπατώντας ανά τα χρόνια στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες (και σε κάποιες περιπτώσεις και τις χειρότερες) εμφανίσεις της Angelina Jolie, της Gwyneth Paltrow, της Julia Roberts και της Cate Blanchett και σου τις υπενθυμίζουμε για να ξέρεις περίπου…τί να περιμένεις και φέτος. Αναρωτιέσαι επίσης ποια ήταν τα πιο καθοριστικά για το red carpet φορέματα των Όσκαρ και πώς άλλαξαν την πορεία της μόδας; Η Μαρία Παπαγρηγορίου σου τα επισημαίνει ένα ένα μέσα από το αναλυτικότατο άρθρο της. Από το look-διαμαρτυρίας της Bette Davis το 1936 μέχρι το look-ατύχημα της Jennifer Lawrence το 2013, θ
H Angelina Jolie το 2012 “έσπασε το ίντερνετ” με το δεξί της πόδι. Η Julia Roberts έκανε την ωραιότερη εμφάνιση της στα Όσκαρ του 2001. 
Η Gwyneth Paltrow έδειχνε αρχοντική και πανέμορφη στα Όσκαρ το 2012. 
Η Cate Blanchett είναι η πραγματική βασίλισσα του οσκαρικού red carpet. Δες γιατί εδώ.Η Cher κρατά τα πρωτεία της πιο προκλητικής εμφάνισης επί του οσκαρικού red carpet από το 1988.
 

Back to top button