Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν στη σκηνή

Ιωάννα Μαλέσκου

Ο σύντομος διάλογος ανάμεσα σε Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνο Αργυρό στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2021!
Στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2021 ανέβηκε η Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να δώσει το βραβείο για το καλύτερο ελληνικό λαϊκό βίντεοκλιπ. Στο πλευρό της βρέθηκε ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης.
Όταν ήρθε η ώρα να ανοίξει ο φάκελος, όπως είδαμε στην αποκλειστική πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων από το MEGA, η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να δυναμώσει με στιλ την αγωνία των παρευρισκόμενων στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
«Λοιπόν, θα σε δυσκολέψω λίγο… Για μένα σημαίνει πολλά, είναι πόλη και πολύ ωραία. Επίσης, μιλάει στην καρδιά όλου του κόσμου για αυτό και είναι και τόσο λαϊκό παιδί οπότε νομίζω ότι πρέπει να πούμε απευθείας τι συμβαίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για να συμπληρώσει με χαμόγελο «και πολύ καλό παιδί γιατί μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αθήνα μου».
Όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, το οποίο και παρέδωσε η όμορφη παρουσιάστρια, η Ιωάννα Μαλέσκου αρκέστηκε να πει «συγχαρητήρια. Το περίμενες;».

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδι. Βγήκε αυθόρμητα,freegossip.gr