Οταν η Μενεγάκη τα πήρε …ΚΡΑΝΙΟ με την κουνιάδα του Καίσαρη!

Οταν η Μενεγάκη τα πήρε …ΚΡΑΝΙΟ με την κουνιάδα του Καίσαρη! Απρόσμενη και απρεπής η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη, όταν η συνεργάτιδά της Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην έναρξη της σημερινής τελευταίας εκπομπής της σεζόν την ρωτησε πώς της φάνηκε η φετινή χρονιά. «Πρώτον συνεντεύξεις δεν δίνω! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τα ξαναλέω άλλη μία τελευταία φορά. Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δεν γίνονται!».

Ελένη Μενεγάκη: Απο ΣΠΙΤΙ σε σπίτι! Πάντου έχει και ΕΝΑ! Αυτά είναι τα 5 σπίτια της σε όλη την Ελλάδα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εμφανώς αμήχανη προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποιώντας τρίτο ενικό για τον εαυτό της συνέχισε:

«Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα! Λοιπόν, από εκεί και πέρα εγώ λέω αυτά που θέλω να πω! Όπως θα τα πεις και εσύ αυτά που θέλεις! Όχι συνεντεύξεις σε μένα ρε παιδιά! Εσύ πώς νιώθεις που εισέβαλες στα μέσα της σεζόν εγκυμονούσα;».

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Ακόμα κι αν είναι όρος της εκπομπής να μην δέχεται ερωτήσεις η παρουσιάστρια, αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τους τηλεθεατές οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του ξεσπάσματός της και της αγενούς συμπεριφοράς της απέναντι στη συνεργάτιδά της. Επιπλέον η χρήση τρίτου ενικού για τον εαυτό της, ωσάν να είναι “Θεός” δείχνει ότι τα πράγματα έχουν ξεφυγει…. Ας προσγειωθούμε λοιπόν. Άσε που δεν της έκανε και καμία δύσκολη ερώτηση, που χρειαζόταν ιδιαίτερη σκέψη για να απαντήσει…

Ελένη Μενεγάκη: Σε απολογία από την ΕΛ.ΑΣ- Το βίντεο που την “έκαψε”

Τελικά το θέμα έληξε με την Ελιανά Χρυσικοπούλου να λέει:

«Γι’ αυτό είπα. Μα γι΄αυτό! Εγώ σε ρώτησα γιατί νομίζω ότι το στίγμα πάντα το δίνεις εσύ. Αλλά εγώ μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω».

 

Αρέσει σε %d bloggers: