Ουρές και… θερμομέτρηση για τον Βέρτη

Ουρές αλλά και θερμομέτρηση έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη κατέγραψαν οι κάμερες.

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Ειδικότερα, σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, όπως μετέδωσε το seleo.gr.

Ακόμη, οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος.

Σημειώνεται, δε, πωε αν και η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, λόγω των νέων κανονισμών στο κατάστημα βρέθηκαν σήμερα 550 άτομα.

Κατά την ίδια πηγή, ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να… ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Δείτε το βίντεο του Seleo.gr:

{https://youtu.be/8ROfYq4r91Y}

Leave a Comment