freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ουρλιαχτά από την οικία Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια! ΘΛΙΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ταράζει την σόου μπιζ!!! Μια ιστορία τραγική. Συννάμα, ένα υπέροχο παράδειγμα αγάπης. Ψυχικών αποθεμάτων. Αποθεμάτων γλυκών, θετικών και πανίσχυρων! ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ, που περιμάζεψε το αγαπημένο μας ζευγάρι, ΠΑΤΟΥΣΕ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. Όμως, μετά ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ. Η Ζάνη, – όπως φωνάζουν το σκυλάκι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη – εδώ και πάνω από δύο χρόνια ταλαιπωρείται και ταλαιπωρείται πολύ.

ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΤΕ ΔΕΙ Σ’ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ FREEGOSSIP,…
Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ!

Μακρυπούλια για Κιμούλη: Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων, συναδέλφων και κοινού, με το ταλέντο και τις δυνατότητές του.

…την ειδική κατασκευή που της έχουν για να μπορεί να κινείται με τα μπροστινά. Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι από τότε ακόμα περισσότερο στο πλευρό της…ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ, ΠΑΤΟΥΣΕ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ.Η Ζάνη όπως φωνάζουν το σκυλάκι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, εδώ και πάνω από δύο χρόνια ταλαιπωρείται και ταλαιπωρείται πολύ.

Τα πίσω πόδια της δεν μπορεί να τα κουνήσει και θα χετε δει σ’ άλλες φωτογραφίες του freegossip, την ειδική κατασκευή που της έχουν για να μπορεί να κινείται με τα μπροστινά. Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι από τότε ακόμα περισσότερο στο πλευρό της…

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ..ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙKΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΖΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, …
…περνάει δύσκολα, αφού είναι παράλυτη από τη μέση και κάτω μετά από μία επέμβαση.

Το σκυλάκι κινείται με τη βοήθεια τους ή με αμαξίδιο ειδικό. Ταλαιπωρείται στην καθημερινότητα του τόσο πολύ αλλά με΄σα στην ατυχία του, έχει την τύχη να νοιώθει την στοργή του Μιχάλη Χατζηγιάννη κια της Ζέτας Μακρυπούλια. Πότε ο ένας, πότε ο άλλος, πότε και οι δύο μαζί, της κρατούν συντροφιά και πηγαίνουν περιπάτους.

 

Διαβάστε επίσης:< Edit img Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ON 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 / AT 09:23 / IN STAR TV ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ / VIDEO Edit Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τη νευρική ανορεξία!
Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τα περιττά κιλά και τη νευρική ανορεξία.
Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή του Mega Όλα για την υγεία mou όπου μίλησε για τα κιλά της: πώς τα πήρε, πως τα έχασε και πώς έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας.
Η λαμπερή ηθοποιός θα πει ότι τα κανονικά της κιλά είναι αυτά που έχει αυτή τη στιγμή, 57, αλλά «κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο έφαγα παραπάνω, λίγο είπα “δεν παχαίνω εγώ”, όλα αυτά που λέει κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος.
Πήρα περίπου 10 κιλά! Για να τα χάσω πήγα πρώτα σε διατροφολόγο, έκανα εξετάσεις, είναι πολλά αυτά που πρέπει να κοιτάξει κανείς πριν πει “ξεκινάω μια δίαιτα”. Εγώ ας πούμε είχα ένα θέμα με τον θυρεοειδή μου, το λύσαμε, μπήκα σε μια διατροφή.
Έκανα διατροφή για ένα χρόνο, και όχι ένα – δύο μήνες, έναν ολόκληρο χρόνο, όπου τήρησα τη διατροφή μου σταθερά, στρατιωτικά, και τελικά έχασα παραπάνω κιλά απ’ αυτά που ήθελα. Έχασα 14 κιλά… εύκολα πήρα πίσω τα άλλα τέσσερα και είμαι εντάξει πιά!»
Και συνέχισε λέγοντας: «Η ψυχολογία και το πώς μεγάλωσε κάποιος παίζει ρόλο… Μικρή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, με έπαιρνε ο αέρας στο Δημοτικό, πάντα ήμουν αδύνατη, αλλά τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια έχασα τον έλεγχο.
Δεν είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να παχύνω, ίσως ήταν και θέμα ψυχολογίας τότε.
Ήταν μια περίοδος που δούλευα πάρα πολλές ώρες, δεν είχα χρόνο για μένα, πέρασα μια περίοδο θυμάμαι, μια ολόκληρη σεζόν, που μαζευόμασταν με τους φίλους μου στο σπίτι και επειδή το μόνο που ήταν ανοιχτό ήταν τα μπεργκεράδικα, παραγγέλναμε συνέχεια και τρώγαμε πολλά κάθε βράδυ.
Όλο αυτό το τυποποιημένο φαγητό κάποια στιγμή θα το δεις πάνω σου. Και το είδα!».
Η Ζέτα περιγράφει την στιγμή που ένιωσε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια με τη δίαιτα: «Ήθελα να χάσω κιλά για μια ταινία, τα έχασα, μετά έκανα τη διατροφή έχασα 14 κιλά και μετά για μια ακόμα ταινία έχασα άλλα πέντε, έφτασα στα 51 κιλά.
Πέρασα σε άλλα όρια, αλλά δεν θεωρώ ότι άγγιξα τη νευρική ανορεξία…
Το κατάλαβα βλέποντας το πρόσωπό μου πόσο είχε αδυνατίσει και είπα ότι πρέπει να πάρω ένα-δυο κιλά».
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΓΑΜΟ, ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Όσο για τη διατροφή της, τρώει τοστ και γιαούρτι με δημητριακά το πρωί, για δεκατιανό μια μπάρα δημητριακών, ένα μήλο, σαλάτα πάντα, πολύ κοτόπουλο και ένα λαδερό μια φορά την εβδομάδα, σοκολάτα σε υγείας, μακαρόνια μια φορά την εβδομάδα, όταν κάνει διατροφή.
Όταν δεν κάνει διατροφή μπορεί να φάει δυο φορές μακαρόνια και ένα γλυκό. Η Ζέτα θα πει ακόμα ότι μαγειρεύει πια στο σπίτι και ότι έχει βάλει πια την άσκηση στη ζωή της χωρίς υπερβολές όμως.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner