Ούρσουλα Αναστασία Νομικόυ! Κατάγεται από την Γερμανία

Ούρσουλα Αναστασία Νομικόυ! Κατάγεται από την Γερμανία Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής.

Πρόσφατα, το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα story, στο οποίο έδειξε στο κοινό τη μαμά της, Ούρσουλα Νομικού.

Με τον σύζυγό της, Νίκο Νομικό, συνόδευσε με συγκίνηση την Δούκισσα στο εκκλησάκι της οικογένειας Θεοδωρίδη στη Μύκονο όπου τελέστηκε ο γάμος της. Η μητέρα της Δούκισσας είναι η γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η Ούρσουλα Νομικού μεγάλωσε στη Γερμανία. Το ταξίδι της στην Ελλάδα σε ηλικία 18 ετών ήταν αυτό που της άλλαξε τη ζωή. Τότε ήταν που γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον τραγουδιστή Νίκο Νομικό με τον οποίο δημιούργησαν οικογένεια. Μαζί, απέκτησαν τη Δούκισσα και τον Νικήτα.

Όσα έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για τη μαμά της και το αντίστροφο
«Η μαμά μου είναι μία παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα» είχε δηλώσει για την μητέρα της», έλεγε η Δούκισσα Νομικού στο περιοδικό People περιγράφοντας τη μαμά της.

Η Δούκισσα Νομικού οι γονέις το νέο lockdown και το …χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι

«Από την εφηβεία της Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι.

Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική. Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν «Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου», έχει δηλώσει η Ούρσουλα Νομικού για την κόρη της στο περιοδικό HELLO! το 2013.

δουκισσα νομικου συζυγος! Μάθετε τα πάντα για τον ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ Δημήτρη Θεοδωρίδη!

«Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα» είχε δηλώσει για την μητέρα της» στο περιοδικό People. H Oύρσουλα Νομικού γεννημένη στη Γερμανία, ήρθε στην Ελλάδα στα 18 της, ερωτεύτηκε τον Νίκο Νομικό και συνέχισε τη ζωή της εδώ.

«Από την εφηβεία τής Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική. (…) Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν «Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου» έχει δηλώσει η Ούρσουλα Νομικού για την κόρη της στο περιοδικό HELLO! το 2013.. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει κληρονομήσει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μαμάς της, Ούρσουλας Νομικού.

«Mommy», ακούγεται να λέει κόρη, «Yes», αποκρίνεται η μαμά. Η μητέρα της Δούκισσας είναι παρά το γεγονός ότι είναι μελαχρινή μοιάζει πολύ στη διάσημη κόρη της και χθες που είχε γενέθλια! H Ούρσουλα η οποία απέκτησε δυο παιδιά από τον γάμο της με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Νομικό είναι ευτυχισμένη που έζησε τα γενέθλιά της με τα παιδιά της και τον εγγονό της!

Η γιαγιά πλέον Ούρσουλα δεν χορταίνει να παίζει με τον εγγονό της Σάββα ενώ περιμένει με ανυπομονησία και το δεύτερο εγγονάκι από την κόρη της Δούκισσα

 

“Τα καλύτερα γενεθλια της ζωής μου με τα παιδιά μου και τον εγγονό μου”! έγραψε η Ούρσουλα κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια!

H Δούκισσα δημοσίευσε την όμορφη τούρτα της… γιαγιάκας Ούρσουλα