Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών στη Γλυφάδα
Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών στη Γλυφάδα
Πέμπτη 26 Ιουνίου
Δρόμος των Ποιητών
7:30 μ.μ.
Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία κατά των ναρκωτικών. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΠΑΕ (Εθνικός Οργανισμός Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων) διοργανώνει ενημερωτική δράση, την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025. Την ευθύνη και τον συντονισμό έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ελένη Καράχου – Σκούταρη.
Η δράση επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση την ευρύτερης κοινότητας για θέματα εξάρτησης από παράνομες ουσίες, τζόγο και τυχερά παίγνια όπως και θέματα ψυχιατρικής συννοσηρότητας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30. Η μπάντα του Κέντρου Πολιτισμού Quilombo θα προσκαλέσει μικρούς και μεγάλους σε μια γιορτή με μουσικά διαδραστικά εργαστήρια. Οι παρευρισκόμενοι θα μπουν «σε ρυθμό», θα συνομιλήσουν με τους ειδικούς πάνω στα θέματα των εξαρτήσεων και θα ενημερωθούν για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης, για τις μεθόδους απελευθέρωσης από τα «βαρίδια», ώστε να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να οικοδομήσουν μια ζωή με νόημα. Να βρουν Ουσία Ζωής.

Διάσημες και BOTOX! Δείτε στην πράξη το παράδειγμα της
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
