freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σοκ! Ο Γιωρίκας Πηλίδης ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: Μου ΖΗΤΗΣΑΝ να ΣΤΗΣΩ τον ΑΓΩΝΑ για το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ!!! Είναι από κείνα που δεν θέλεις να τα σκέφτεσαι γιατί σου χαλάν το..ρομάντζο. Δεν θέλεις να έχεις στον νου σου πως βλέπεις κάτι στημένο. Και ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχουν αθλητές που σέβονται τον εαυτό τους και αυτό που υπηρετούν! Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο Γιωρίκας Πηλίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη, στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης του Survivor.

Μία δήλωση που σίγουρα θα του ζητηθούν εξηγήσεις στο μέλλον τις οποίες προφανώς θα αρνηθεί να δώσει!

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο αντίπαλος παίκτης της ομάδας των μαχητών Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε ότι η ομάδα του αποφάσισε και στήσει τον αγώνα ώστε να χάσουν στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας για να βγει υποψήφια η Παρασκευή Σταματόπουλου η οποία και ήθελε να αποχωρήσει από το survivor!

Survivor 5” – Μυριέλλα Κουρεντή: “Λύγισε” στην αγκαλιά του Κατσαούνη – Τι έγραψε το Twitter

Με αφορμή αυτό έγινε μία πολύ μεγάλη κουβέντα στο Συμβούλιο του νησιού όπου μίλησαν όλοι οι παίκτες.

Ιδιαίτερα όμως ήταν τα λόγια και η εξομολόγηση που έκανε ο Γιωρίκας Πηλίδης αφού αποκάλυψε μία προσπάθεια στησίματος σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής εξομολογήθηκε on air ότι στο παρελθόν του έχει ζητηθεί να…στήσει τελικό ευρωπαικού πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι ένιωσε αρκετά άσχημα όταν συνέβη αυτό το γεγονός, καθώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δεχθεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμα: Ποαι είναι η σχέση του Γιωρίκα Πηλίδη. Δες την απνέμορδη σύντροφο του!

είναι και αυτοί οι παίκτες που ξεχωρίζουν από την αρχή ενός παιχνιδιού, καταφέρνουν να κερδίσουν την αγάπη του κοινού μέσα σε λίγα επεισόδια και να κλέψουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Γιωρίκα Πηλίδη.

Αν κάτι έχει δείξει το κοινό του Survivor αυτή την 4ετία που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, είναι πως επιβραβεύει πάντοτε την αγωνιστικότητα και την αθλητική ικανότητα. Άλλωστε, όλοι οι νικητές βρίσκονταν πάντοτε στους top-3 σε κάθε κύκλο από την άποψη της αποτελεσματικότητας στα αγωνίσματα.

Γιωρίκας Πηλίδης: Η εντυπωσιακή κούκλα σύντροφος του επόμενου νικητή του Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης αποτελούν τρανά παραδείγματα. Θα είναι απίθανο λοιπόν σε αυτόν τον 5ο κύκλο να μην πάει μακριά ο Γιωρίκας Πηλίδης που είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά και ο ταχύτερος που έχουμε δει σε όλα τα Survivor.

Η σύντροφός του Γιωρίκα Πηλίδη

Σίγουρα πάντως ο ίδιος θα θέλει να πάει το χρόνο γρήγορα μπροστά, προς το τέλος του παιχνιδιού και αφού θα έχει νικήσει, να επιστρέψει στην οικογένεια και τη σύντροφό του, την οποία αποκάλυψε η Soula Glamorous, με μια φωτογραφία του πρωταθλητή πάλης από το αεροδρόμιο, μετά από κάποια από τις πολλές κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων, όπου ποζάρει με εκείνη στην αγκαλιά του.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σοκ! Ο Γιωρίκας Πηλίδης ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: Μου ΖΗΤΗΣΑΝ να ΣΤΗΣΩ τον ΑΓΩΝΑ για το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ!!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σοκ! Ο Γιωρίκας Πηλίδης ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: Μου ΖΗΤΗΣΑΝ να ΣΤΗΣΩ τον ΑΓΩΝΑ για το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ!!!

Ο Πηλίδης, για τους μη γνώστες, είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στο άθλημα της Ελεύθερης Πάλης.

Ο 21χρονος είναι γνωστός και ως «χρυσό παιδί» της πάλης αφού έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :