Παναγιώτης Βασιλάκος: Το επόμενο βήμα στην σχέση του

1

Μπορεί να έμεινε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο Nomads, αλλά τόσο η ενεργή συμμετοχή του στο ριάλιτι περιπέτειας του ANT1 όσο και η εξωτερική του εμφάνιση κάνει τον Παναγιώτη Βασιλάκο κάποιον που θέλεις να ασχοληθείς παραπάνω μαζί του! Ο γοητευτικός κτηματομεσίτης ζει τον έρωτα στο πλευρό της Ντιάνα Χομτζίλα, μιας 21χρονης καλλονής από την Ρουμανία, η οποία διαπρέπει στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Ντιάνα και ο Παναγιώτης γνωρίστηκαν την εποχή που ασχολήθηκε και εκείνος με το μόντελινγκ και από τότε είναι αχώριστοι. Το μόνο διάστημα που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον ήταν κατά την διάρκεια που συμμετείχε στο Nomads. Αυτός ο προσωρινός χωρισμός, όμως, είναι που έκανε το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και να συγκατοικήσει!

Ο γοητευτικός κτηματομεσίτης δήλωσε στην Reallife: “Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και ετοιμάζουμε την ερωτική μας φωλιά”! Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας τους “τσάκωσε” στο bar – restaurant Mask, στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Παναγιώτης και η όμορφη Ντιάνα δεν έπαψαν να δίνουν θερμά φιλιά ο ένας στον άλλον!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com