Hit enter after type your search item
img

ΠΑΝΙΚΟΣ! “ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ” ο Γιώργος Κιμούλης! Οι λεπτομέρειες της “απόδρασης” από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ

/
/

ΠΑΝΙΚΟΣ! “ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ” ο Γιώργος Κιμούλης! Οι λεπτομέρειες της “απόδρασης” από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Εκεί που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα, τώρα έιναι και οι ίδιοι θεατές των συγκλονιστικών αποκαλύψεων κατά Φιλλιπίδη και κυρίως κατά τουΔημήτρη Λιγνάδη! Με το…ωστικό κύμα να μην τους βρίσκει αλλά να εκτονώνεται στους άλλους ηθοποιούς που κατηγορούνται και για άλλα πράγματα, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κώστας Σπυρόπουλος φαίνεται μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους τόσο, ώστε μπόρεσαν να τους φανούν χρήσιμοι και οι δικηγόροι τους.

Η…ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ.

Ίσως εξαντλήθηκαν και όσοι είχαν κάτι να τους προσάψουν ή απλά αυτό για το οποίο τους κατηγόρησαν δεν ήταν νομικώς κολάσιμο που λένε, ώστε να τους στείλει σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Σε μια γρήγορη αλλά και εύκολη μαθηματική πράξη, βλέπουμε πως ήδη στην συνείδηση του κοινού δεν έχουν χρεωθεί κάτι περισσότερο από εκείνα για τα οποία κατηγορήθηκαν αρχικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν σημαντικά και απολύτως καταδικαστέα…στην περίπτωση που ήταν και αληθινά.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι εξαιρετικός ηθοποιός αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει»

ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ; ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ; ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ; ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΤΑΜΠΕΛΑ” ΤΩΝ…ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΩΝ;

Πόσο τους έχει χρεώσει ο κόσμος με όσα άκουσε εναντίον τους;

Σίγουρα δεν κινδυνεύουν νομικά! Σίγουρα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αυτό που θα “πληρώσουν”, είναι η όποια άποψη διαμόρφωσε το κοινό για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο.

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ!

Πάντως καιοι ίδιοι λογικά θα πάιρνουν ανάσες βαθιές μάλιστα ανακούφισης, παρακολουθώντας τον Πέτρο Φιλλιπίδη. Πόσο μάλλον τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Είναι τόσο πιο…βαριές, τόσο πιο σκληρές, τόσο πιο αλλού οι υποθέσεις των άλλων που οι δικές τους μοιάζουν πταίσμα (σχήμα λόγου).

ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΣΗΜΗ!

Το τοπίο ξεκαθαρίζει στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, αλλά όχι στην περίπτωση του Πέτρου Φιλλιπίδη όπως θα χετε καταλάβει ήδη.

Για τον Γιώργο Κιμούλη δεν προέκυψαν άλλες κατηγορίες πλην εκίνων που κατατέθηκαν τις πρώτες μέρες και φυσικά, καμμία δεν έχει να κάνει με κακουργηματικού τύπου περιπτώσεις.

ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αλλά και πάλι αυτά τα οποία τον κατηγόρησε η Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Λέχου επειδή ήταν μεγάλες κοπέλες,…

…επειδή δεν έχουν να κάνουν με σωματική βία (όχι πως η ψυχολογική είναι υποδεέστερη) δεν μπορούν σε καμμία περίπτωση να στηρίξουν κατηγορητήριο και αυτό είναι κάτι που μόνο κάποιος νομικός μπορεί να εξηγήσει!

Πυκνώνουν οι “αντιρρησίες” καταγγελιών και στο βήμα που τους δίνεται ακούγεται η δική τους άποψη που δεν είναι όπως φαίνεται και όπως τοποθετούνται, να καλύψει τους καταγγελόμενους, αλλά να μην τους αδικήσει αφήνοντας τους έρμαια στην κοινή γνώμη που μπορεί άνετα να παραπληροφορηθεί από επιτήδιους που θέλουν ή να κερδίσουν δημοσιότητα ή να βρουν την ευκαιρία, να…εκδικηθούν για δικές τους προσωπικές διαφορές, τους…θύτες, εκμεταλευόμενοι την επικαιρότητα.

ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΗΔΗ.

Για τον Γιώργο Κιμούλη δεν προέκυψαν άλλες κατηγορίες πλην εκίνων που κατατέθηκαν τις πρώτες μέρες και φυσικά, καμμία δεν έχει να κάνει με κακουργηματικού τύπου περιπτώσεις.

Πράγμα που σημαίνειπολύ απλά, ότι εκτός απροόπτου δεν έχει κανένα απολύτως επεισόδιο με την δικαιοσύνη.

Το βάρος της απόδειξης των κατηγοριών κάποιον πρέπει να βαρύνει. Από την άλλη, τα..θύματα, έχουν κάθε δικαίωμα και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να καταγείλουν το τι έζησαν. Όλοι κρίνονται και κατά κάποιο τρόπο αν όχι απόλυτα, ο καθένας εισπρατει αυτό που του αναλογεί όταν εκτίθεται δημόσια.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΛΟΣ!

Όπως βρέθηκαν άνθρωποι του θεάτρου και κατήγγειλαν χωρίς δικαστήριο αλλά εκμεταλευόμενοι την ‘διψα’ της τηλεόρασης για “θέματα” έτσι άρχισαν να βγαίνουν και καταγγελίες ανθρώπων του θεάτρου ταλαντούχων επίσης, πανέμορφων επίσης με την δική τους μακρά πορεία επί δεκαετίες στον χώρο.

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ, Ο…ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΑ…ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

Η τηλεόραση λοιπόν προσπαθώντας εκ των υστέρων να δείξει τον… δίκαιο χαρακτήρα της, δίνει μικρόφωνο κάθημερινά σχεδόν πια, σε διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες που ξεκάθαρα αλλά και διακριτικά, προσεχτικά, εκφράζουν τις αμφιβολίες τους και την δυσαρέσκεια τους για το ότι αποδεχόμαστε όλες τις καταγγελίες ως βάσιμες και ειλικρινείς.

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

Είναι η Ελένη Φιλίνη, είναι η Κοραλία Καράντη, είναι ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί – πολλοί άλλοι που τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει αυτή την θέση!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :