Τα πάνω – κάτω έρχονται στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως γράψαμε και χθες, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου.
Κύριος αποδέκτης της γκρίνιας και της κακής διάθεσης που επικρατεί στον σταθμό δεν είναι άλλος από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι αυτός που βάζει την υπογραφή του στα ριάλιτι και διαβεβαίωνε τους πάντες για την επιτυχία τους. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως διαμήνυε…
Τέλος το Ελλάδα – Τουρκία
Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν νέοι παίκτες και στις δύο ομάδες. Ο Έλληνας παίκτης μπήκε ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαργαρίτη που αποχώρησε για λόγους υγείας, ωστόσο στο παιχνίδι μπήκε και Τούρκος παίκτης χωρίς να έχει αποχωρήσει κανείς.
Αυτό που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο ριάλιτι, όμως, είναι ότι το Ελλάδα – Τουρκία, θα «κοπεί» σταδιακά. Το δεδομένο που έχουμε είναι ότι θα υπάρξουν δύο νικητές. Ένας από την ελληνική ομάδα και ένας από την τουρκική. Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσουν να μπαίνουν παίκτες, μεταξύ των οποίων και διάσημοι, ώστε να χωριστούν τελικά οι ομάδες σε Διάσημους και Μαχητές και να γίνουν δύο διαφορετικά Survivor. Ήδη η παραγωγή έχει συζητήσεις με αρκετούς ώστε να μπουν ηχηρά ονόματα που θα απαρτίζουν τις νέες ομάδες!
συντομα να γινει κατι γιατι εχει πατωσει ηδη. οσο για την παρουσιαστρια του σαρβαιβορ πανοραμα που την βρηκαν και την εβαλαν. η λαουρα που κανει τη γλαστρα θα τα καταφερνε καλλιτερα.
Κουρασαν με το Σορβιβορ! Επισης μη ξαναδουμε Τανιμανιδη και την γκομενα του παλι στη τηλεοραση μας εχουν ζαλισει!
Αντε καλε που κόβεται. Αφου δεν βγηκε ο σακης κ μας ειπε να κανουμε υπομονή και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος;
επιτελους……………
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Εμενα μου αρεσει πολυ, εχει καταπληκτικες κατασκευες στα παιχνιδια, εχει λειψεις αμερικανικου κινηματογραφοι εννοω πολυ καλες, ο σακης ειναι εκπληκτικος στην παρουσιαση περνας καποιες ωρες ΠΟΛΥ ευχαριστα … και μην ακουω τα κουφα ελληνες …μπλα, μπλα, μπλα…..τουρκοι μπλα, μπλα, μπλα ολοι οι ανθρωποι ζουμε κατω απο τον ιδιο ηλιο το πως θα εξελιχθουμε εξαρταται απο εμας τους ιδιοθς
το κοβει γιατι οι τουρκοι στην τουρκια εχουν αφινιασει με το κακο παραδειγμα που βλεπουν για τους παικτες τους. χανουν κ μαλωνουν αντι ναναι μονιασμενοι. αυτο ειναι αντιθετο με τη πολιτικη τους.
Τι χάνουν μας έχουν διαλύσει.Εγώ γι’αυτό δεν μπορώ να το δω δεν υπάρχει καν αγωνία.Ξέρεις πως θα κερδίσουν.
Ξέρω ποιος φταίει. Η μαυρόγατα η Στεφανίδου που τη φέρατε στο κανάλι. Έφερε έναν αέρα Κουρούτας, διώξτε τη μήπως και πάρει μπρος. Σοβαρά τώρα νομίζω ότι ο κόσμος, δεν μιλάω για τους σκληροπυρηνικούς φαν, κάπου έγκωσε με τα ριάλιτι επιβίωσης. Πως το λένε βούλωσε. 2 κύκλους survivor και 2 nomads σε 2 χρόνια και το τελευταίο nomads τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες. Του βάλατε και τους Τούρκους και το απομυθοποίησε και το survivor. Δεν νομίζω να σώζεται πια η κατάσταση, νομίζω ότι λίγοι πια το θεωρούν τηλεοπτικό event.
Καλα κάτσε να εμπαινε ξανα Ντανος Μαριος Μισθοφόρος και Σπαλ κ θα σου έλεγα εγω
Καταρχας ο σακης ειπε οτι οι νεοι παικτες, ελληνας κ τουρκος ηταν να μπουν. Και θα μπει ενας επιπλεον συντομα ως αντικαταστατης του τραυματια. Επισης το να χωριστουν ειναι λιγο δυσκολο. Ο ατζουν θα πρεπει να βρει αλλες δυο παραλιες, και το κυριοτερο: τωρα δουλευει ενα συνεργειο, αν χωριστουν χρειαζεται και αλλο συνεργειο. Καλυτερα να το κοψουν. Ετσι και αλλιως τα παιχνιδια ειναι τα ιδια τοσα χρονια. Μονο οι παικτες αλλαζουν κ γινονται χειεοτεροι
ο καραγκιόζης τα λεει μαι χαρα, μπαζει νερα το καραβι κ φανηκαν ποσο βλακες ειναι κ ο ατζουν κ ο μαιντανος
Επιτελους! Εχουμε ολη την καλη διαθεση να το δουμε, περιμεναμε πως κ τι να ξεκινησει, αλλα για την ωρα δεν βλεπεται!