Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Παντελής Καναράκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Παντελής Καναράκης είναι Έλληνας ηθοποιός με πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις.Ξεκίνησε την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη δουλεύοντας σε κάποιες μπουάτ αλλά ιδιαίτερα γνωστός άρχισε να γίνεται όταν εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο “Χάντρες” μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Τριαντάφυλλο. Ο Παντελής Καναράκης είναι 54 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 2 Οκτωβρίου του 1967.

Παντελής Καναράκης: Αποκαλύπτεται για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Είναι αφελές, ένας άνθρωπος πάνω από 30 να λέει ότι ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του»
Ο Παντελής Καναράκης, μιλά πρώτη φορά για την εμφάνισή του και αποκαλύπτει τις επεμβάσεις που έχει κάνει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή «JoinUs» του ΣΚΑΙ, που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παντελής Καναράκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Παντελής Καναράκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρεται και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα του: «Όταν ήρθα στην Αθήνα έδωσα εξετάσεις και με έδιωξαν όλες οι σχολές με μεγάλη επιτυχία. Όλες. Εθνικό, Κουν, Υπουργείο… Δεν πέρασα πουθενά..». Για την εμφάνισή του, ο Παντελής δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Είμαι γύρω στα 60 κιλά με ύψος 1,71. Είμαι αδύνατος γιατί προσέχω, άλλα είμαι λαίμαργος. Είμαι ένα φιλάρεσκο άτομο, προσέχω πολύ το πρόσωπό μου, την εμφάνισή μου, γυμνάζομαι καθημερινά».

Κάποια στιγμή η κουβέντα των δυο αντρών έφτασε και στις αισθητικές επεμβάσεις: «Είναι αφελές, ένας άνθρωπος πάνω από 30 να λέει ότι ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του. Προσέχω πάρα πολύ και αυτό δεν σημαίνει ότι διατηρούμαι με καθαρό νεράκι. Έχω κάνει καλλυντικές και αισθητικές επεμβάσεις. Θεωρώ πολύ κουτό να βγαίνουμε και να λέμε τι έχουμε κάνει. Ας υπάρχει και ένα μυστήριο».

Μιλώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή “JoinUs”, ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει δεχθεί για τις αισθητικές επεμβάσεις του, λέγοντας, “Είναι αφελές, ένας άνθρωπος πάνω από 30 να λέει ότι ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του. Προσέχω πάρα πολύ και αυτό δεν σημαίνει ότι διατηρούμαι με καθαρό νεράκι. Έχω κάνει καλλυντικές και αισθητικές επεμβάσεις. Θεωρώ πολύ κουτό να βγαίνουμε και να λέμε τι έχουμε κάνει. Ας υπάρχει και ένα μυστήριο”.

Ακολούθησε το “Bravo” με τη Ρούλα Κορομηλά για μια σεζόν και αμέσως μετά απογειώθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκης όταν εμφανιζόταν μαζί της για δύο σεζόν στον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 τη μία ως τραγουδιστής με το όνομα Δώρος Στάλος, την άλλη ως η μοιραία Σούλα Βουρδούμαση που ήθελε να κάνει καριέρα στη σόουμπιζ και την άλλη ως γιατρός.

Είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ενώ έχει σπουδάσει τραγούδι και χορό. αλαντούχος, εργατικός, αισιόδοξος, δοτικός, ευγενικός, επιτυχημένος, πάντα καλοπροαίρετος και με καλή αίσθηση του χιούμορ είναι κάποια από αυτά που χαρακτηρίζουν τον Παντελή Καναράκη.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη δουλεύοντας σε κάποιες μπουάτ και από τότε έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε θεατρικές αλλά και σε μουσικές παραστάσεις.

 

Βρέθηκε στο “Bravo” με τη Ρούλα Κορομηλά για μια σεζόν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αμέσως μετά απογειώθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκης όταν εμφανιζόταν μαζί της για δύο σεζόν στον “Πρωινό Καφέ” του ΑΝΤ1. Τη μία ως τραγουδιστής με το όνομα “Δώρος Στάλος“, την άλλη ως η μοιραία “Σούλα Βουρδούμαση” που ήθελε να κάνει καριέρα στη showbiz και την άλλη ως γιατρός.

Ο Παντελής Καναράκης είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει τραγούδι και χορό.

Σε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του, ο Παντελής Καναράκης μίλησε αποκλειστικά στο Gpop.gr για τη δουλειά του, τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιδικό βιβλίο που έχει γράψει.

Πότε ήταν η πρώτη σας φορά στο θέατρο και τι θυμάστε από αυτήν;

Ήταν όταν ήμουν 10 χρονών. Υπήρχε ένα θέατρο παιδικό στην Θεσσαλονίκη της Μαίρη Σοΐδου –που δεν είναι στην ζωή πια- που ήταν 50 χρόνια παιδικό θέατρο. Αυτή το ξεκίνησε την δεκαετία του 50 και παίζανε παιδάκια, έπαιρνε όλα τα παιδάκια που θέλανε να παίξουνε, αν είχε τα ταλέντο το έβλεπε αυτή και του δίνε ένα ρόλο. Από εκεί και για επτά χρόνια έπαιζα στο θέατρο της Μαίρη Σοΐδου, αισθανόμουν δηλαδή ηθοποιός από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού.

Παντελής Καναράκης βιογραφικό, παρασταση, βικιπαιδεια, instagram, θέατρο, σχεση, πλαστικες

Τα πρώτα πρώτα χρόνια ήμουν πάρα πολύ μεγάλο αγγούρι, νομίζω σε όλη την περίοδο του παιδικού ήμουν από τα αγγουριά, απλά μου δίναν ρόλους επειδή ήμουν έτσι πολύ γλυκούλικο και μικροκαμωμένο αγοράκι και βόλευε να κάνω τα παιδάκια. Ήταν όμως μαγική, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο σανίδι, ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και βρήκα το χώρο μου, δηλαδή μόλις πήγα εκεί, ήξερα αν ήμουν καλός, που δεν ήμουν, βρήκα το χώρο μου.

Ποιος τηλεοπτικός ρόλος σας, πιστεύετε σας έχει χαρακτηρίσει και ποιος ήταν πιο κοντά στην προσωπικότητά σας.

Οι ρόλοι όταν τους παίζω ποτέ δεν με έχει απασχολήσει αν είναι πιο κοντά ή πιο μακριά σε μένα, ούτε το θεωρώ προσόν ή μειονέκτημα, με απασχολούν άλλα πράγματα. Αυτό που με απασχολεί είναι κατά πόσο ο ρόλος αυτός, με τη δουλειά που κάνω θεωρώ ότι πέτυχε και έτσι τον αγαπώ. Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω έναν –δυο γιατί έχω αγαπήσει πολλούς. Έχω αγαπήσει την «Φρειδερίκη» από το «Κάτω Παρτάλι», έχω αγαπήσει πάρα πολύ τον Κινέζο που έκανα «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», τον «Κανελο» στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» και τον «Μιχαήλ» που είναι από την Θεσσαλονικιά πεθερά στις «Επτά θανάσιμες πεθερές», που το έχω γράψει εγώ εκείνα τα επεισόδια. Μάλιστα, σε εκείνο το επεισόδιο έχω πάει και έχω κάνει γυρίσματα στην οδό που είναι το πατρικό μου στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια για να μην άδικο όλους τους υπολοίπους, αγαπώ πάρα πολύ τις δουλειές που έχω κάνει είτε στην τηλεόραση, είτε στο θέατρο.

Με τι κριτήρια επιλέγετε τις δουλειές που θα κάνετε είτε θεατρικά, είτε τηλεοπτικά;

Αυστηρά και μόνο στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι το καλλιτεχνικό, δηλαδή να μου αρέσει η παράσταση, ο ρόλος – η σειρά, αμέσως μετά με το ποιους θα συνεργαστώ αν είναι ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, αν είναι κάποιοι που αισθάνομαι ότι θα τα πάω καλά ή που τους εκτιμώ και φυσικά το οικονομικό, να μπορέσει να είναι μια δουλειά που θα μπορώ να έχω και τα προς το ζην. Βέβαια, δεν έχω χαλάσει ποτέ δουλειά που να με ενδιέφερε για τα οικονομικά.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι επιστρέφουν παλιές σειρές με νέα επεισόδια. Εσείς πως το βλέπετε αυτό και πιστεύετε ότι κάποια από τις σειρές που συμμετείχατε θα μπορούσε να κάνει το ίδιο;

Σε αμηχανία ο Παντελής Καναράκης! Τι είπε μετά τη συνέντευξη – κόλαφο της Μουτίδου;

Δεν το βλέπω ούτε θετικά ούτε αρνητικά αυτό το flashback στο παρελθόν. Είναι κάποιες σειρές που σαφέστατα αγάπησε ο κόσμος και αν έχουν κάτι να πουν στο σήμερα, καλός κάνουν και της κάνουν. Εγώ από τις σειρές που έχω κάνει, αν μου πρότειναν οι δημιουργοί των εκάστοτε σειρών του παρελθόντος μου έλεγαν κάτι για το οποίο με εκφράζει και γινόταν ένα πολύ ωραίο remake, δεν έχω κανένα πρόβλημα.Παντελής Καναράκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Παρόλο που είχατε ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Room Service, τι συνέβη και σταμάτησαν όλα;

Αυτά είναι θέματα παραγωγής και δημιουργών, τα οποία δεν θέλω να πω δημόσια. Ξέρω κάποια πράγματα τα οποία είναι τελείως ιδιωτικής υπόθεσης και επειδή είναι και λίγο οικογένεια σε αυτές τις δουλειές, δεν θέλω να τα εκθέτω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μας ανακοινώθηκε από την παραγωγή ότι δεν θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα γιατί υπήρξε μια διαφωνία με το κανάλι – την παραγωγή – δημιουργό.

Με την επιστροφή του Mega, έχει γραφτεί – ακουστεί ότι θα επιστέψει ο 3ος κύκλος της σειράς «Κάτω Παρτάλι»

Νατάσα Θεοδωρίδου και Παντελής Καναράκης φτιάχνουν ρίμες και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Αυτό να δείτε πως το περιμένω, γιατί τουλάχιστον το Room Service το ξέρουμε εμείς και όχι ο κόσμος, το Παρτάλι όμως το έχουμε ζήσει – το αγάπησε ο κόσμος και υπάρχει και 3ος κύκλος, γραμμένα επεισόδια απ’ όσο ξέρω γιατί θα μπαίναμε για γυρίσματα. Το εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γίνει κάτι στο καινούργιο Mega.

Έχετε ένα παιδικό βιβλίο. Αρχικά θέλω να μας πείτε πως προέκυψε αυτό.

Τα περισσότερα πράγματα στην καλλιτεχνική μου πορεία τα κυνήγησα παρά πολύ, δεν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο. Υπάρχουν πάρα πολύ λίγα όμως που ήρθαν μόνα τους, έτσι ήταν και ο «Ερμής». Ένα βραδύ, από ένα τυχαίο – άσχετο τηλεοπτικό γεγονός που είδα, μου ήρθε η έμπνευση, το έγραψα σε δυο μέρες, το έβαλα στο συρτάρι μου και όταν το είπα μετά από ένα χρόνο στην καλή μου φίλη Νένα Μεντή – που της είπα τι είναι και τι πραγματεύεται και πως είναι το παραμύθι- μου είπε «να το πας σε ένα οίκο».

Παντελής Καναράκης: Το «ευχαριστώ» στις Κορομηλά – Μενεγάκη και οι φωτογραφίες από το παρελθόν!

Της είπα ότι δεν ξέρω κανέναν και μου είπε «δεν χρειάζεται να ξέρεις κανέναν, να το βάλεις κάτω από τη μασχάλη και να τρέχεις». Ο πρώτος οίκος που απευθύνθηκα ήταν ο οίκος Πατάκη γιατί θεωρώ ότι κάνει εξαιρετική δουλειά στα βιβλία και ειδικά στα παιδικά και είχα την τιμή και τη χαρά να μου το εκδώσουν. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τον «Ερμή» μου γιατί δεν είναι από τα πράγματα που συνηθίζω να κάνω στην δουλειά, είναι κάτι άλλο και χαίρομαι που πηγαίνει τόσο καλά, κοντεύει να εξαντληθεί η πρώτη έκδοση.

Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτό το βιβλίο.

Αναφέρεται στο αιώνιο ερώτημα που βασανίζουμε τα παιδάκια λέγοντας τους «Ποιον αγαπάς πιο πολύ τη Μαμά ή τον Μπαμπά» και τι κάνει ένας επτάχρονος –ο Ερμής- για να είναι δίκαιος και να μοιράζει σωστά την αγάπη του στους δυο γονείς.

Πριν ασχοληθείτε με την υποκριτική είχατε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά αλλά και την Ελένη Μενεγάκη. Πως προέκυψαν αυτές οι συνεργασίες και πως ήταν να δουλεύεις με αυτές τις δυο γυναίκες;

Παντελής Καναράκης: Η Δέσποινα Βανδή είναι από τους ανθρώπους της ζωής μου

Όχι δεν ήταν πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν ως ηθοποιός απλά δεν ήταν γνωστή η ταυτότητά μου και με έμαθαν από εκεί, αλλά εγώ είχα σπουδάσει ήδη ηθοποιός. Η συνεργασία προέκυψε όταν εγώ δούλευα «Στις Θαλασσιές τις Χάντρες» ένα νυχτερινό μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο και τον Λάμπη Λιβιεράτο που έκανα κωμικά στιγμιότυπα και ήρθε η Ρούλα Κορομηλά να με δει, της άρεσα και με πήρε σε μια εβδομάδα είχα υπογράψει στο Mega.

Μετά από δυο χρόνια δούλευα πάλι σε ένα μαγαζί που το παιδί που έκανε δημόσιες σχέσεις με είχε καλεσμένο στην Ελένη Μενεγάκη, πήγα στην Ελένη της άρεσαν πάρα πολύ αυτά τα αστεία που κάναμε μαζί και με πήρε. Αυτές οι δυο γυναίκες έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, πέρασα εξαιρετικά μαζί τους και τους οφείλω πολλά ακόμα και το λέω και συχνά και μέσα από τα social media τα δικά μου και όπου μου δοθεί η ευκαιρία γιατί πραγματικά ήταν κάπως νεραΐδες για εμένα.

Ο Παντελής Καναράκης «τρολάρει» το GNTM και χαρίζει άφθονο γέλιο!

Ποιο είναι το πιο περίεργο – αστείο πράγμα που σας έχει συμβεί σε παράσταση ή σε γύρισμα;

Δεν είναι εύκολο να αδειάσω το ντουλάπι με αυτά όλα, είναι πάρα πολλά που μου έχουν συμβεί και στη σκηνή και σε γυρίσματα αστεία. Από τότε που έκανα τον Κινέζο που φορούσα τα ψεύτικα δόντια με αποτέλεσμα να μιλάω και να φεύγουν και να χαλάει το πλάνο, μέχρι να γίνονται ατυχήματα και προσπαθούσαμε να τα καλύψουμε, διάφορα.

Τα αστεία του γυρίσματος και του θεάτρου είναι σαν τα σχολικά που καμιά φορά μπορεί να μην είναι πολύ αστεία, αλλά όπως στο σχολείο στην τάξη που ξέραμε ότι δεν πρέπει να γελάσεις όταν μας έπιανε το νευρικό, έτσι καμιά φορά συμβαίνει και στο γύρισμα ή στο θέατρο που ξέρεις ότι δεν γίνεται να το χαλάσεις, σε πιάνει και παραλύεις. Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η δουλειά και έχει κι αυτή την παιδικότητα.

Μέσα από τα social βλέπουμε και αυτά τα απίστευτα βίντεο που κάνετε με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Πως προέκυψαν;

Τα κάναμε για πλάκα αυτά τα βιντεακια και αρχικά τα βάζαμε στο storie που κρατάει 24 ώρες και οκ, και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να τα κάνουμε κανονικά post που μένει και μετά έγινε όλος αυτός ο χαμός που έγινε.

Σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram; Αν ναι τι είναι αυτό που δέχεστε περισσότερο.

Ειδικά με την καραντίνα δέχτηκα πολλά μηνύματα και μου κάνει εντύπωση πως λειτουργεί η παρουσία μου σε ανθρώπους που δεν είναι ευτυχισμένοι. Μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί έχω δεχτεί μηνύματα από ανθρώπους που είναι άρρωστοι και από δυστυχίες. Από κάποιους που μπορεί να έχουν χωρίσει ή να μην μπορεί να κάνει παιδί.

Παντελής Καναράκης σε Κορομηλά – Μενεγάκη: ”Ο θεός να σας έχει καλά μοναδικές κυρίες μου!!!΄΄

Με κάνει χαρούμενο και μου χαϊδεύει την ψυχή που μου λένε ότι με τα βιντεάκια που κάνω στο Instagram και την τρέλα και την χαρά, τους κάνω λίγο χαρούμενους και λίγο να ξεχνιούνται και πολλές φορές να αλλάζουν άποψη για τη ζωή και να γίνονται αισιόδοξοι. Αυτό με κάνει τρομερά χαρούμενο γιατί έχω και ένα προσωπικό μότο που το λέω πάντα: “Αν αυτή η ζωή είναι ωραία ή όχι το αποφασίζουμε εμείς”.

Ο έρωτας στη ζωή σας τι ρόλο παίζει;

Νομίζω δεν του έχω δώσει τον ρόλο που του αξίζει. Είμαι τόσο απασχολημένος μέσα μου με την δουλειά που αισθάνομαι ότι στον έρωτα δυστυχώς δεν έχω δώσει τον έρωτα που έπρεπε να έχει στη ζωή μου. Πιο πολύ με έχουν ερωτευτεί από ότι έχω ερωτευτεί. Πιο πολύ με έχουν αγαπήσει παρά έχω αγαπήσει.

Παντελής Καναράκης σε Κορομηλά – Μενεγάκη: ”Ο θεός να σας έχει καλά μοναδικές κυρίες μου!!!΄΄

Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω θα το αλλάζατε αυτό;

Όχι! Δεν μετανιώνω γιατί έχω μεγάλο πάθος για την δουλειά και αισθάνομαι ότι είμαι καλά και ζω μια καλή ερωτική ζωή και για να είμαι απολύτως ειλικρινής και σκληρός με τον εαυτό μου, δεν του έχω δώσει την αξία που έπρεπε.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια σας;

Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε όλο το καλοκαίρι κάποιες συναυλίες με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Παντελής Καναράκης: «Ταράχτηκα όταν μου είπε γιατρός πως είμαι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

“Άρχισα να κάνω και γω όλα αυτά τα οποία δεν είναι και πολύ ωραία. Δηλαδή μέχρι να βάζω και το δάχτυλο για να διατηρηθώ αδύνατος” εξομολογήθηκε ο Παντελής Καναράκης

Ο Παντελής Καναράκης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδόθηκε στο κανάλι Astra το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τα κιλά του αλλά και το δημοσίευμα που τον ήθελε… νεκρό!Παντελής Καναράκης βιογραφικό, παρασταση, βικιπαιδεια, instagram, θέατρο, σχεση, πλαστικες

Ειδικότερα, ο Παντελής Καναράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευτυχώς, επειδή είμαι παρθενος στο ζώδιο και πρεσβεύει πολύ η λογική στη ζωή μου, ήμουν μικρός όταν φλέρταρα με την νευρική ανορεξία. Αρέσκομαι στις αδύνατες παρουσίες, δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να δω τον εαυτό μου να παίρνει κιλά. Για αυτό και προσέχω πάντα , αθλούμαι, είμαι ποδηλάτης, κάνω χορό. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, επειδή η αφέλεια και η επιπολαιότητα είναι σε μεγάλη αναλογία από ότι η λογική, τότε μου συνέβη το εξής. Άρχισα να κάνω και γω όλα αυτά τα οποία δεν είναι και πολύ ωραία. Δηλαδή μέχρι να βάζω και το δάχτυλο για να διατηρηθώ αδύνατος».

«Όταν για κάποιον άσχετο λόγο πήγα στον γιατρό, επειδή μούδιαζε το πόδι μου, περιγράφοντας του την ζωή μου, μου είπε «άκουσε να σου πω, είσαι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και πρέπει να το προσέξεις γιατί είσαι μικρούλης». Εκεί ταράχτηκα. Βέβαια είμαι τέτοιας προσωπικότητας και τέτοιας δύναμης άνθρωπος. Δεν είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι και χρειάζονται βοήθεια γιατί είναι μια πολύ σημαντική ασθένεια».

«Το δημοσίευμα πως είμαι νεκρός δεν θεωρώ ότι το έγραψαν δημοσιογράφοι. Δεν τους θεωρώ δημοσιογράφους. Είναι αυτά τα διάφορα σάιτ και όπως λέω εγώ ότι το θέατρο χρειάζεται αγάπη, φαντάζομαι πως κάτι αντίστοιχο χρειάζεται και για την δημοσιογραφία. Διάφορα παιδιά που πηγαίνουν στα σάιτ και βάζουν τέτοιους τίτλους για χτυπήματα και κλικ, δεν ανήκουν στην κατηγορία των δημοσιογράφων. Την πρώτη φορά το αντιμετώπισα με χιούμορ, την δεύτερη με με λιγότερο χιούμορ και ας ελπίσω ότι δεν θα υπάρξει τρίτη φορά. Δεν κινήθηκα όμως νομικά» συμπλήρωσε ο Παντελής Καναράκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :