freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα ΠΑΝΤΑ για την γυναίκα που τον…ΜΑΓΕΨΕ! Είναι η γυναίκα στο πλευρό του τον τελευταίο καιρό μαζί βεβαίως με του άλλους επί χρόνια αγαπημένους του όπως η Σοφία Βόσσου και ο γιος του Στέργιος Μικρούτσικος!

Η Έλενα Μαστραγγελή είναι η σύντροφος του Από τότε που χ΄θηκε ο αδερφός του Θάνος Μικρούτσικος, ο υπερταλαντούχος Ανδρέας Μικρούτσικος, βρήκε πραγματικό στήριγμα στην Έλενα.

Σε “ΠΑΡΑΛΥΕΙ” ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Μπήκε μεσ’ στο ΣΠΙΤΙ μου με τον άντρα της και είπε πως την…ΒΙΑΣΑ!!!

ΟΙ πληροφορίες θέλουν την σκέψη για γάμο να έρχεται και σαν μια ευκαιρεία να “σλκεπάσει” ο αγαπημένο Ανδρέας τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν όλα αυτά τα τελευταλι χρόνια!!! «Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του.

 

Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί.

 

Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ…» , είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου στη συνέντευξή της.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ στις αρχές Ιανουαρίου για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

 

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει στα social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί ο γιος του δεν ΘΕΛΕΙ τη ΝΕΑ σύντροφό του Τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι και πάλι ερωτευμένος και ζει ευτυχισμένα στο πλευρό της νέας του συντρόφου. Φαίνεται, όμως, ότι η σχέση του αυτή δεν είναι ανέφελη…

 

Πρόκειται για την Έλενα Μαστραγγελλή, η οποία μάλιστα έχει στο προφίλ της στο Facebook πολλές κοινές φωτογραφίες της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους και μένουν μαζί στο σπίτι του μουσικού και παρουσιαστή στην Κηφισιά.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τον ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ γυναίκα για ΒΙΑΣΜΟ μέσα στο σπίτι του! Ποια η αντίδραση του παρουσιαστή! Τι είπε στην κάμερα!

«Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί.

 

Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ…» , είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην οποία και επιβεβαίωσε το νέο ειδύλλιο του πρώην συντρόφου της.

 

Μάλιστα, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ στις αρχές Ιανουαρίου για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

 

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει στα social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΧΤΥΠΗΜΑ από ΚΑΡΚΙΝΟ! Το ξαφνικό τηλεφώνημα με τις εξετάσεις!

Το πρόβλημα με το γιο του

Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν ένα ιδανικό νέο ξεκίνημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έχει περάσει ουκ ολίγες ταλαιπωρίες τα τελευταία χρόνια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ταλαιπωρίες που τον έφτασαν ως τα άκρα και βέβαια κινδύνευσε και η ίδια του η υγεία πριν από λίγους μήνες, όταν ο αγαπημένος του αδελφός, ο Θάνος, έφυγε από τη ζωή.

 

Ίσως γι’ αυτό, όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο γιος του ο Στέργιος, είναι πολύ επιφυλακτικός με τη νέα σχέση του πατέρα του και δεν κρύβει το γεγονός ότι δεν είναι πολύ χαρούμενος με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

Μικρούτσικος στον Σρόιτερ: “Αυτό που έκανες θα στο κρατάω μανιάτικο”! Τι τάραξε όσο τίποτα τον παρουσιαστή!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το πρόβλημα του Στέργιου δεν είναι με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία άλλωστε ξέρει ότι αγαπάει και προσέχει πολύ τον πατέρα του με όλους τους τρόπους.

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα ΠΑΝΤΑ για την γυναίκα που τον...ΜΑΓΕΨΕ!
ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα ΠΑΝΤΑ για την γυναίκα που τον…ΜΑΓΕΨΕ!
ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα ΠΑΝΤΑ για την γυναίκα που τον...ΜΑΓΕΨΕ! 2
ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα ΠΑΝΤΑ για την γυναίκα που τον…ΜΑΓΕΨΕ! 2

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου φοβάται ότι μια ακόμα έντονη συγκίνηση ή αποτυχία στα προσωπικά του, μπορεί να αποβεί μοιραία για τον πατέρα του και ενώ από τη μια χαίρεται που τον βλέπει ευτυχισμένο, από την άλλη φοβάται, βλέποντάς τον για μια ακόμη φορά να τα δίνει όλα σε μια γυναίκα, όπως έχει κάνει συχνά στο παρελθόν.

 

 

Οι δύο τους δεν καυγαδίζουν, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αλλά ο Στέργιος έχει διαχωρίσει τη θέση του και δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά στον πατέρα του τα όσα σκέφτεται και αισθάνεται, κάτι που βάζει και τον ίδιο τον παρουσιαστή σε σκέψεις, καθώς πάντα λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν του την άποψη του γιου του.

 

 

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, εξομολογείται στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και τον Γιάννη Βίτσα για την οικογενειακή οικονομική καταστροφή, την απώλεια της μητέρας του Μαρίας Δημητριάδη, ενώ μιλά και για το σήμερα.

Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: ΠΕΘΑΝΑ και ΓΥΡΙΣΑ! Πως περιγράφει το…ΘΑΥΜΑ! Πως επέστρεψε στη ζωή ο αγαπημένος παρουσιαστής! (βίντεο)

 

– Βίωσες το σοκ της μεγάλης απώλειας της μητέρας σου, της Μαρίας Δημητριάδη. Σου πήρε πολύ καιρό για να διαχειριστείς ό,τι συνέβη;
Δεν θα το έλεγα σοκ. Όταν ένας θάνατος επέρχεται ύστερα από ανίατη ασθένεια, έχεις καιρό για να το συνειδητοποιήσεις.

 

Δεν είναι όπως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε «πέθανε ο τάδε». Οπότε είχα το χρόνο να διαχειριστώ την ιδέα της απώλειάς της, το ότι επρόκειτο να πεθάνει. Την έλλειψη της μητέρας μου όμως νομίζω ότι θα τη διαχειρίζομαι σε όλη μου τη ζωή.

 

«Υπήρξε ένα σκληρό ντόμινο καταστάσεων από την απώλεια της μητέρας μου μέχρι τα οικονομικά προβλήματα.

 

Ενδεχομένως αν αυτά τα γεγονότα είχαν γίνει με μια απόσταση χρόνων μεταξύ τους, να ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήμουν πολύ κοντά με τον πατέρα μου και αυτό εξακολουθεί να ισχύει», λέει για τον πατέρα του Ανδρέα Μικρούτσικο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner