Δημοφιλή

Παπανώτας: «‘ΕΣΚΟΥΖΕ» ΜΙΣΗ ΩΡΑ για τη Ραμόνα! Του έκανε φαίνεται, ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ!

Μισή ώρα έπεσε στην παγίδα και μιλούσε γα το "κάζο" που του έκανε η Βλαντή

Μόνο άστοχα και φτωχά επιχειρήματα. Έδειξε να χάνει απόλυτα τον έλεγχο. Να μην αντέχει κράξιμο, ενώ τόσα χρόνια εκείνος κάνει. Η Ραμόνα Βλαντή τον έκανε «τούρμπο» και η Μελέτη στη συνέντευξη που του πήρε ήταν η μόνη που τον έκανε να εκτεθεί όσο ποτέ.

 

Ο Δημήτρης Παπανώτας επί ώρα, κοπανιόταν να πείσει πόσο καθιερωμένος είναι εκείνος και πόσο…Ρουμάνα η Βλαντή! Καταλαβαίνετε επίπεδο!

Θα μου πείτε, εσύ γιατί αναφέρεσαι στον Παπανώτα; Επειδή ο ίδιος είπε πως έχει ζήσει μεγάλες δόξες και δεν είναι άγνωστος όπως είπε η γνωστή μοντέλα;
Να ένα σημείο να σταθούμε: Αν εσύ πρέπει να θυμίσεις την επιτυχία σου, τη διασημότητα την ομορφιά σου, το ύψος σου ή ότι άλλο, δεν έχεις τίποτα απ όσα ήθελες να έχεις!

Ντροπή και κρίμα που ο Παπανώτας στην ηλικία που είναι με την πείρα που έχει, φρικάρει με μία πιτσιρίκα και τη δικαιώνει με τη συμπεριφορά του.

Εκείνος άστοχα, είπε πως δεν θα εμπιστευτείς κάποια από τη Ρουμανία να σου μιλά για μόδα, αφού οι ειδικοί είναι Γάλλοι και Ιταλοί. Εκείνος είπε πως δεν καταφεύγει στη δικαιοσύνη να την απασχολεί με τόσο αστεία θέματα όπως το δικό τους και της Βλαντή. Δηλαδή, το να ξεκατινιάονται στην τηλεόραση είναι πιο ωραίο; Μήπως η δικαιοσύνη είναι μόνο για «σοβαρές» διαφωνίες ή για να διεκδικεί ο καθένας αυτό που θεωρεί …δίκιο του;

Αυτονόητα πράγματα ρωτάμε, για απαράδεχτα επιχειρήματα ακούσαμε. Είναι αστείο έως κρίμα, πόσο εύκολα εκτιθόμαστε στο γυαλί. Αυτή είναι η είδηση και όχι ο Παπανώτας! Δείτε το βίντεο:

 

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΡΑΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΧΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. Η ΡΑΜΟΝΑ ΕΠΛΕΝΕ ΠΙΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ ΖΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΙΑΛΙΤΥ. ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button