Hit enter after type your search item
img

Παπαράτσι Φαίη Σκορδά: Έτσι …της στέγνωσε ο αέρας το μαγιό!!! Νέες φωτογραφίες

/
/
Η Φαίη ξέρει να ποζάρει …αυθόρμητα. Απλώνει την πετσέτα στην καυτή άμμο, τακτοποιεί τα πράγματα της, την τσάντα της και μετά απολαμβάνει τον ήλιο και τον φρέντο της!

Παπαράτσι Φαίη Σκορδά: Έτσι …της στέγνωσε ο αέρας το μαγιό!!! Νέες φωτογραφίες παπαράτσι με μαγιό σε απίθανες πόζες… Μια σειρά από καρέ που μόνο εμείς έχουμε, είναι σε θέση να σας εκπλήξουν με την άνεση της Φαίης να ποζάρει με το μαγιό μπικίνι της!

Σκορδά – Μενεγάκη: Πέταξαν τις ΤΡΕΣΕΣ στα μαλλιά! Η μία απογειώθηκε η άλλη…ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΕ!

Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες

ΤΡΕΛΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ – ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Παπαράτσι Φαίη Σκορδά Έτσι ...ΓΔΥΝΟΤΑΝ μπροστά στο φακό!!! Νέες φωτογραφίες 1Διαβάστε ακόμα: Οι πλαστικές της Φαίης…Το θέμα είναι “all time classic” και απ όπου να το πιάσουμε κάθε φορά που αναφερόμαστε, πάντα, πιστεύουμε πως έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον, από μία οπτική, που μοιάζει μεν αλλά έχει και μεγάλες διαφορές. Θα το πάμε σε…συνέχειες και θ’ αρχίσουμε από το στήθος.

Παπαγεωργίου Μουτσινάς Τσιμτσιλή Σκορδά! Τηλεθέαση μάχη του…Δράμαλη! Χάνουν τις εκπομπές τους κάποιοι…

και οι τρεις έχουν κάνει προσθετική και στις τρεις η διαφορά, “βγάζει μάτι” παρά το ότι η Σκορδά κατά την τακτική που συνήθως ακολουθεί, κάνει τις αλλαγές από λίγο κάθε φορά.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΟΤΑΝ “ΠΡΟΔΩΣΕ” ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ BOTOX ΤΗΣ ΣΑΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ!

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές μόνο συγκριτικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά και μετά θ’ ακολουθήσουν κι άλλες…
Στη αριστερή φωτογραφία έχουμε τη Φαίη από πέρυσι το καλοκαίρι. Στη δεξιά από το καλοκαίρι του 2012. Τότε, δεν είχε κάνει ακόμα όπως βλέπετε προσθετική.

Παπαράτσι Φαίη Σκορδά: Νέες ΦΩΤΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ παπαράτσι σε απίθανες πόζες.

Στη δεξιά φωτογραφία έχουμε τη Φαίη από παραπρόπερσι το καλοκαίρι. Στη αριστερά, από το καλοκαίρι του 2012. Τότε, δεν είχε κάνει ακόμα όπως βλέπετε προσθετική αλλά είχε ήδη πειράξει μύτη.

Παπαράτσι Φαίη Σκορδά: Νέες ΦΩΤΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ παπαράτσι σε απίθανες πόζες.

Στη αριστερή φωτογραφία έχουμε τη Φαίη από πέρυσι το καλοκαίρι. Στη δεξιά από το καλοκαίρι του 2012. Τότε, δεν είχε κάνει ακόμα όπως βλέπετε προσθετική.

Και οι εικόνες είναι τόσο χαρακτηριστικές που δεν παίρνει αμφισβήτηση από κανεναν. Το έβαλε το χεράκι του ο πλαστικός… αφαιρώντας την καμπούρα αλλά το κοφτερό κομμάτι της μύτης. Τόσο όσο πρέπει:

Η μύτη να μην αναγνωρίζεται ως χειρουργημένη μετά την επέμβαση, δηλαδή να μη γίνονται ριζικές αλλαγές που μπορεί να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ασθενούς.

Φαίη Σκορδά: Προφίλ και Ανφάς φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΜΕΝΤΟ απο την ΠΛΑΣΤΙΚΗ στην μύτη

Η ρινοπλαστική είναι μια συνηθισμένη πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο. Θεωρείται ως η δυσκολότερη, αφ’ ενός διότι οι χειρισμοί γίνονται σε ένα όργανο που παίζει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχήματος και της εμφάνισης του προσώπου, αφ’ ετέρου διότι η επιτυχία της είναι πολυπαραγοντική. Φαίη Σκορδά φωτογραφίες απο την ΠΛΑΣΤΙΚΗ

Φαίη Σκορδά φωτογραφίες απο την ΠΛΑΣΤΙΚΗ

Φαίη Σκορδά φωτογραφίες απο την ΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ;

Για να θεωρηθεί μια ρινοπλαστική επιτυχημένη πρέπει να εκπληρωθούν 3 βασικές προϋποθέσεις :

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ! ΣΤΟ ΧΕΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

  • Η μύτη να είναι λειτουργική, δηλαδή, ο ασθενής να αναπνέει σωστά, να μυρίζει καλά και να κοιμάται ήρεμα χωρίς εφιάλτες και ροχαλητά. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως πολλοί άνθρωποι πάσχουν από λειτουργικά προβλήματα της ρινός που εκδηλώνονται τόσο κατά τον ύπνο όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην άσκηση ή την έντονη προσπάθεια. Η αδυναμία συμμετοχής σε εκδηλώσεις – σπορ κ.α – ενδέχεται να οδηγήσει ακόμα και σε κατάθλιψη ή και αντικοινωνική συμπεριφορά.

1 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :