Στην πανέμορφη Κύθνο βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Φίλιππο Ιωάννου. Η παρέα επέλεξε το ήσυχο νησί των Κυκλάδων για να χαλαρώσει και να γεμίσει" />

Hit enter after type your search item

Παραλία με τον Νίκο Μουτσινά… από τις 7 το πρωί!

/
/
img

Στην πανέμορφη Κύθνο βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Φίλιππο Ιωάννου. Η παρέα επέλεξε το ήσυχο νησί των Κυκλάδων για να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες, λίγο πριν την επιστροφή στην καθημερινότητα της Αθήνας.

Τόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια όσο και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» είχαν ανάγκη από ξεκούραση και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής αντί να κοιμηθούν… λιγάκι παραπάνω, αποφάσισαν να το πάρουν σερί και να κατέβουν στην παραλία για να απολαύσουν όλοι μαζί την ανατολή του ηλίου. Η Μαίρη, ο Νϊκος, η Ντορέττα και ο Φίλιππος έκαναν τις πολύ πρωινές βουτιές τους και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι για ύπνο!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαγικές στιγμές ξημερώματα Κυριακής!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :