Παρέλυσε το πόδι του Κρατερού Κατσούλη! “Κινδύνεψε να μείνει παράλυτος”

Παρέλυσε το πόδι του Κρατερού Κατσούλη! “Κινδύνεψε να μείνει παράλυτος” Γιατί μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα αλλά χρειάζεται χρόνος αποκατάστασής του, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να διατηρήσει στον αέρα της εκπομπής την ψυχραιμία της αλλά πίσω από τις κάμερες να περνάει δύσκολα.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ!

Ωστόσο, ως άψογη επαγγελματίας, η Κατερίνας χειρίζεται την εκπομπή όσο καλύτερα μπορεί και μάλιστα τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν να έχουν ανοδική πορεία ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό. Παρ’ολα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση κι αυτό οφείλεται στην υγεία του συζύγου της, Κρατερού.

Νέα περιπέτεια για την οικογένεια του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο παρέλυσε το πόδι του κάτι που ο ίδιος χειρίστηκε με ψυχραιμία. “Κινδύνεψε να μείνει παράλυτος. Ήταν σοβαρή η κατάστασή του. Ευτυχώς αντιμετώπισε άμεσα και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος” ανέφερε άνθρωπος στο Λοιπόν.

ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογείται: Έχασα πολύ μυϊκό ιστό, τα πόδια μου δεν μπορούν να με στηρίξουν

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΕΝΤΑΣΗ: «ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».

Στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον ανάγκασε να απέχει από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Κρατερός Κατσούλης.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: ΠΟΝΑΝΕ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή, αφού το πόδι του παρέλυσε και έχει χάσει αρκετό μυϊκό ιστό, γεγονός που καθιστά δύσκολη και χρονοβόρα την πλήρη αποκατάστασή του.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: «ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ»

Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης,

το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: