Πάρις Παρασκευάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πάρις Παρασκευάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πάρις Παρασκευάδης-Πλάνετς, ο Παρασκευάς από το «Μάνα Χ Ουρανού»

Γεννήθηκε το 1992 και από μικρός ταλαντευόταν ανάμεσα στο τραγούδι και στην υποκριτική. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού, ενώ μόλις 22 χρονών έχει καταφέρει να τελειώσει τις σπουδές του στο Εθνικό Θέατρο. Ο ρόλος του Παρασκευά είναι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση. Το 2009 πήρε μέρος στο μουσικό τάλεντ σόου «X Factor», ως μέλος του συγκροτήματος «360 μοίρες». Στόχος του; Να συνεχίσει τις σπουδές του στην υποκριτική στην Αγγλία!

https://www.instagram.com/p/Bzy33XIh4vt/

Θα πάμε μερικά χρόνια πίσω, όταν μαθητής ακόμη του Λυκείου, ο Πάρις Παρασκευάδης αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του για μια καριέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία μέσω του talent show X- factor. Συγκεκριμένα συμμετείχε στο 2ο κύκλο του X-Factor ως μέλος του συγκροτήματος 180 μοίρες, το οποίο στην συνέχεια μετονομάστηκε σε 360 μοίρες και κατάφερε να βρεθεί στα Live shows του παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=N4MVb-J1LIg

Και μπορεί τότε το συγκρότημα να μην είχε κερδίσει το τηλεπαιχνίδι, ωστόσο ο Πάρις ήταν από τα παιδιά που κατάφεραν να ξεχωρίσουν!

https://www.instagram.com/p/BlDqdUaA5PO/

Το νεαρό γυναικείο κοινό γοητεύτηκε, ενώ όσοι είχαν μουσική προπαίδεια έκαναν λόγο για το ταλέντο του.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Πάρις κατάφερε να αποφοιτήσει από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αποδεικνύοντας ότι έχει ταλέντο και στην υποκριτική. Και μπορεί ο ίδιος να μην φανταζόταν μια καριέρα στην τηλεόραση, ωστόσο αποφοιτώντας από την σχολή κατάφερε να ενταχθεί στην τηλεοπτική σειρά «Μάνα Χ Ουρανού».

Ακολούθως ο Πάρις δοκίμασε ξανά την τύχη του στο τραγούδι στο μουσικό show “The voive” το 2017.

Κι όμως ο Πάρις φαίνεται να μην εφησυχάζεται. Όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα μέσα από την σελίδα του στο Facebook ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Λονδίνο, ώστε να φοιτήσει στην Μουσική Βασιλική Ακαδημία, από την οποία έχουν αποφοιτήσει κορυφαίοι μουσικοί απ’ όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/B6qr7XiBmmv/