freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πασχάλης Τσαρούχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά  μητρική γλώσσα Πασχάλης Τσαρούχας (Ελληνικά) Γέννηση 6 Ιουνίου 1966 (55 ετών) Αθήνα Εθνικότητα Έλληνας Εκπαίδευση και γλώσσες Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά Σπουδές Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Πληροφορίες ασχολίας Ιδιότητα ηθοποιός ηθοποιός τηλεόρασης ηθοποιός θεάτρου τραγουδιστής,
συγγραφέας Οικογένεια Σύζυγος Θεοφανία Παπαθωμά (2006-2013) Τέκνα Αχιλλέας Τσαρούχας
Αλεξάνδρα Τσαρούχα Αξιώματα και βραβεύσεις Βραβεύσεις Αγαπημένος Ηθοποιός 2003
Βραβείου Παιδικού Βιβλίου 2002 Εν ενεργεία 1986-σήμερα

https://www.youtube.com/watch?v=eO6caTx7f7A

Πασχάλης Τσαρούχας: Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη

Ο Πασχάλης Τσαρούχας (Αθήνα, 6 Ιουνίου 1966) είναι Έλληνας ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας. Έχει βραβευτεί ως καλύτερος ηθοποιός στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το 1997, του Καΐρου το 1998 και της Αργεντινής το 1998 ενώ έχει λάβει το βραβείο Αγαπημένου Ηθοποιού στην Ελλάδα το 2003. Το 2002 βραβεύτηκε για το συγγραφικό έργο παίρνοντας συγκεκριμένα το Ελληνικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου το 2002.

Πασχάλης Τσαρούχας: Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη

Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή του είναι από το Σουφλί και την Κεφαλονιά. Σε ηλικία δεκαοκτώ ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης, από όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση με μικρούς ρόλους στις σειρές “Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης”, “Ο κίτρινος φάκελος”, “Η Εκτέλεση” και “Τμήμα Ηθών”.

Βιογραφικό
Τηλεοπτικοί ρόλοι
Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1997-1998 όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Ψίθυροι καρδιάς. Την ίδια χρονιά έπαιξε και στη σειρά “Για σένα”. Την επόμενη σεζόν έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Χωρικά Ύδατα”, ενώ την περίοδο 1999-2000 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Φύγαμε”. Ακολούθησαν οι σειρές “Ερασιτέχνης άνθρωπος” και “Πρόκληση” στις οποίες είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τη σεζόν 2000-2001.

YFSF: Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Το 2003 γνώρισε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του στη σειρά “Το Παιχνίδι της Συγγνώμης” όπου συμπρωταγωνίστησε με την Τζίνα Αλιμόνου, ενώ είχε συμμετοχή και στο σενάριο της σειράς. Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Φάε τη σοκολάτα σου, Τζένη και Ευανθία, Το καφέ της Χαράς και Το Κόκκινο Δωμάτιο μέσα στα επόμενα χρόνια όπως επίσης συμμετείχε και σε διάφορες τηλεταινίες. Τη σεζόν 2006-2007 πρωταγωνίστησε στις σειρές “Για την καρδιά ενός αγγέλου” και “Η γη της Ευαγγελίας”. Τη σεζόν 2020 πρωταγωνίστησε στις σειρές Αν Ήμουν Πλούσιος και Η τούρτα της μαμάς. Από τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “Η Γη της Ελιάς”.

https://www.youtube.com/watch?v=XhnvsGiVzvo

Πασχάλης Τσαρούχας: Με τον γιο του στο θέατρο – Δείτε πόσο μεγάλωσε!

Από το 2014 δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ηθοποιός και στην κυπριακή τηλεόραση. Εκεί έχει λάβει μέρος στις σειρές “Όμικρον θετικό” τη σεζόν 2014-2015, “Καταιγίδα” (2015-2016) και “Σαν Οικογένεια” (2016-2017). Το 2019 έλαβε μέρος στον πέμπτο κύκλο του show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar όπου κατέλαβε την ένατη θέση. Τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”.

https://www.youtube.com/watch?v=XhnvsGiVzvo

Συγγραφικό έργο
Το 1999, παράλληλα με την ενασχόληση του με την υποκριτική, ξεκίνησε να ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων. Μέχρι σήμερα έχει γράψει 17 συνολικά βιβλία, μεταξύ των οποίων είναι:

• Πολιτείες • Το παραμύθι είναι… • Η φωνή του δάσους • Δον Κιχώτης • Εκείνοι/Εμείς • Η παράσταση αρχίζει τώρα • Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει… • Ο άλλος και ο άνθρωπος • Σκούνα Κοραλλία • Ω, τι κόσμος παιδιά

Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

Προσωπική ζωή
Από το 2006 μέχρι το 2013 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Αχιλλέα. Το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη του Αλεξάνδρα από την τότε σχέση του.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση

Έτος Τίτλος προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1990 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης ANT1 ζητάς Επεισόδιο: “Ζήτημα ζωής και θανάτου”
1990-1991 Ο κίτρινος φάκελος ANT1
1993 Η Εκτέλεση ANT1
Τμήμα Ηθών ANT1 χαρτοπαίχτης Επεισόδιο: “Τρίγωνο”
ANT1 Επεισόδιο: “Παραισθήσεις”
1995 Δρόμοι της πόλης ANT1 Επεισόδιο: “Απαγωγή”
1997-1998 Ψίθυροι καρδιάς MEGA Χάρης Τσίμας Βασικό Καστ
Για Σένα MEGA Αντώνης Βασικό Καστ
1998-1999 Χωρικά Ύδατα ΕΤ1 Γεράσιμος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1999-2000 Φύγαμε MEGA Στράτος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2000-2001 Ερασιτέχνης άνθρωπος ALPHA Σωτήρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Πρόκληση ANT1 Γιώργος Πρωταγωνιστικός ΡόλοςΠασχάλης Τσαρούχας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

2002-2003 Η αγάπη ήρθε από μακριά ANT1 Αργύρης Βραχνός Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2003-2004 Το παιχνίδι της συγνώμης ANT1 Πέτρος Αλισανδράτος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004 Φάε τη σοκολάτα σου MEGA Σταμάτης 3 επεισόδια
Τζένη και Ευανθία ALPHA γιατρός 1 επεισόδιο
Πάμε στοίχημα ALTER Τηλεταινία, Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2005 Το καφέ της Χαράς ANT1 Εμμανουήλ Πόπωτας 4 επεισόδια
Εκπαιδεύοντας τον Σάκη ALTER Σάκης Τηλεταινία, Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Για πάντα μαζί ANT1 Τηλεταινία, Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Στάθης Επεισόδιο: “Η θεούσα και ο αλήτης”
2006-2007 Για την καρδιά ενός αγγέλου ALPHA Παύλος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Η γη της Ευαγγελίας ALTER Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Πασχάλης Τσαρούχας: Τα παιδικά χρόνια, η πατρότητα και οι γυναίκες της ζωής του!

2008 Αληθινοί Έρωτες ALPHA Δημήτρης Επεισόδιο: “Επικίνδυνη έλξη”
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα ALPHA Συμεών Βέργος Επεισόδιο: “Το χαμόγελο της σφίγγας”
2010 Η Οικογένεια Βλάπτει MEGA Αριστείδης Κάβουρας 7 επεισόδια
Κάρμα ANT1 Ορέστης Χρονόπουλος 10 επεισόδια
2014-2015 Όμικρον Θετικό ΑΝΤ1 Κύπρου Δημήτρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2015-2016 Καταιγίδα SIGMA Ανδρέας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2016-2017 Σαν Οικογένεια Alpha Κύπρου Στέφανος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2019 Your Face Sounds Familiar ANT1 Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος | 9η Θέση
2020 Αν Ήμουν Πλούσιος ANT1 Μπάμπης Μουρούνας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Η τούρτα της μαμάς ΕΡΤ1 Αθηνόδωρος Μοσχοτάς 6-7 Επεισόδια: “Ο Ταξίαρχος Μοσχοτάς”(Α μέρος)
“Ο Ταξίαρχος Μοσχοτάς”(Β μέρος)

2021 Το καφέ της Χαράς ANT1 Εμμανουήλ Πόπωτας Guest Εμφάνιση – Κύκλος 5, Επεισόδιο 16
2021-2022 Η γη της ελιάς MEGA Στάθης Καπερνάρος Πρωταγωνιστικός ρόλος

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν έχω προσβάλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια κανενός»

«Πέρα από μικροπαρεξηγήσεις την ώρα της δουλειάς, όχι, δεν θεωρώ ότι έχω υπερβεί ποτέ τα όρια κάποιου», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

Το θέατρο δέχτηκε ένα πλήγμα με τις αποκαλύψεις που έγιναν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα;

Πλήγμα δεν δέχτηκε το θέατρο, αλλά κάποιοι άνθρωποι που προσέβαλαν το ίδιο το λειτούργημά τους. Το θέατρο βγαίνει καλύτερο, πιο καθαρό και πιο ζωντανό. Αυτό το δείχνει και η προσέλευση του κόσμου. Στις μεγάλες υποθέσεις τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Ό,τι και να πούμε εμείς, δεν ισχύει και δεν πρέπει να ισχύει.

Συνεχίζουν να έρχονται καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;

Σε μία με δύο από τις επόμενες συνεδριάσεις θα έχουμε ολοκληρώσει. Έχουμε εκλογές το καλοκαίρι και έτσι θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στους επόμενους ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο χωρίς εκκρεμείς υποθέσεις.

Θέλετε να είστε ξανά πρόεδρος του Πειθαρχικού;

Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο και βγήκαν πράγματα που δεν υποψιαζόμασταν. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι.

Πασχάλης Τσαρούχας: Η σχέση του με διάσημη γυναίκα που δεν μάθαμε ποτέ…

Έχετε μετανιώσει για συμπεριφορές σας απέναντι σε συναδέλφους σας;

Η δουλειά μας φέρνει πολλές φορές εντάσεις και αυτές δεν μπορεί να απαλειφθούν, γιατί εμείς στο θέατρο παράγουμε ζωή. Καλό όμως είναι να υπάρχει ένα μέτρο, ένα όριο. Όταν ξεκίνησε η ιστορία με το #metoo, όλοι μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε: Εγώ έχω κάνει κάτι; Έχω προσβάλει κάποιον;

Πέρα από μικροπαρεξηγήσεις την ώρα της δουλειάς, όχι, δεν θεωρώ ότι έχω υπερβεί ποτέ τα όρια κάποιου ή τον έχω προσβάλει όσον αφορά είτε τη γενετήσια αξιοπρέπειά του είτε την προσωπικότητά του. Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ντρέπομαι ή να μετανιώνω.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner