Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

0

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Λίγες είναι αυτές που έχουν μιλήσει μεταξύ των οποίων είναι και η.. Άντζυ Σαμίου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook τη δική της ιστορία.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”… Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει… Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”…» και συνέχισε: «Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου… χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com