Πασίγνωστη ηθοποιός κυκλοφορεί… «μεταλλαγμένη» στους δρόμους

0

Αγνώριστη η ηθοποιός. Δεν την ξεχωρίζει ούτε η μητέρα της η ίδια αν την δει στον δρόμο. Ξεχάστε την εικόνα που έχετε μέσα στο μυαλό σας για εκείνη.

Ξεχάστε την εκπληκτική και αψεγάδιαστη ομορφιά της, τα τέλεια μαλλιά, το υπέροχο πρόσωπο και το απίστευτο βλέμμα. Πραγματικά είναι μια άλλη. Και φυσικά κανένας δεν την αναγνωρίζει στον δρόμο.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, η Blake Lively πλέον έχει κοντά μαλλιά, είναι εντελώς άβαφη, με μαύρους κύκλους και ατημέλητο ντύσιμο.

Η πασίγνωστη ηθοποιός αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Δουβλίνο όπου και κάνει τα γυρίσματα για την νέα της ταινία στην οποία μεταμορφώνεται στην κυριολεξία. Αφήνει πίσω της την τελειότητα και γίνεται μια άλλη.

Η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του Ryan Reynolds, αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακώσει την εικόνα της. Η νέα της ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com