Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας!

0

Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός και το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο λόγος για τον Σταύρο Σβήγκο που πρωταγωνιστεί στην σειρά του Ant1 “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” και είναι στα καλύτερά του, μιας και η σύντροφός του βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους του στο “Κάτω Παρτάλι” και τον “Αστέρα Ραχούλας”, φέτος βρίσκεται στην παρέα του Ant1 και στα “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” και αποκάλυψε πως στα προσωπικά του έρχεται μεγάλη αλλαγή, αφού με την αγαπημένη του ζει σαν παντρεμένος. Και ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει με το μωράκι που έρχεται.

Όταν μάλιστα, η Φαίη τον ρώτησε πόσο έτοιμος είναι να κάνει οικογένεια, εκείνος της απάντησε με χιούμορ: “Σχεδόν τριών μηνών σίγουρος”.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com