Δημοφιλή

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή: ”Πηγαίνει σε μαγαζιά και…” Ασύλληπτη επίθεση!

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή: ”Πηγαίνει σε μαγαζιά και…” Ασύλληπτη επίθεση! Την στήνει στον τοίχο και φαίνεται…ανήμπορη ν’ απαντήσει. ίσως βεβαίως, η Δέσποινα Βανδή να θέλει να δείξει ανωτερότητα.

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή

Τι και γιατί πυροδότησε τέτοια τσατίλα από τονμ διασημότερο των Ελλήνω σεφ;

Πως ο Ηλίας Μαμαλάκης “φρίκαρε” τόσο; Γιατί τα πήρε τόσο μαζί της; Πώς αινσθάνθηκε άραγε η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή υπό το βάρος τέτοιων δηλώσεων; Είναι η πρώτη φορά που δέχεται κατά μέτωπο επίθεση από σεφ τέτοιου βεληνεκούς! Πυροβολεί εξ΄επαφής την όμορφη τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιό παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια! Ποιος λέτε; Ο μεγαλύτερος. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, τα χε φυλαγμένα στην Δέσποινα Βανδή όπως φαίνεται.

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή: ”Πηγαίνει σε μαγαζιά και…” (βίντεο) με όλες τις δηλώσεις

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή:

Ίσως να φταίει το ότι εκείνη έχει εκπομπή μαγειρικής, ενώ εκείνος όχι…ποιος ξέρει; Ο Ηλίας Μαλάκης γνωρίζει καλύτερα πως και γιατί της τα χωσε έτσι! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην Ελένη Μουστάκη και το Happy Day.

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή: Πηγαίνει σε μαγαζιά και…

Ο γνωστός σεφ έχει κάνει έναν πιλότο με τον συνάδελφό του, Διονύση Αλέρτα για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή στην τηλεόραση. Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, ρωτήθηκε και για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece».Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για τα προβλήματα στη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Αισθάνομαι ότι σε μια τελευταία που είδα που ήταν στις Μηλιές δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη τον Δρίσκα να μαγειρεύει.

Δέσποινα Βανδή Ηλίας Μαμαλάκης
Δέσποινα Βανδή Ηλίας Μαμαλάκης

Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία: πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, με πολύ ενδιαφέρον, το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά και να δείξω σουβενίρ είναι λίγο…» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δέσποινα Βανδή ΜΑΜΑ: Δείτε τι αποκάλυψε για τα παιδιά της

“Σκοτώνει” ο Μαμαλάκης την Βανδή: “Πηγαίνει στα μαγαζιά και παίρνει…ΣΟΥΒΕΝΙΡ”. Με χωρ΄ςι…γάντι σφάζει την…αγαπημένη του Δέσποινα Βναδή ο Ηλίας Μαμαλάκης, που μάλλον δεν βρίσκει και πολύ σώστή την λέξη…συνάδελφος.

Ο γνωστός σεφ έχει κάνει έναν πιλότο με τον συνάδελφό του, Διονύση Αλέρτα για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή στην τηλεόραση. Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, ρωτήθηκε και για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece».

Ηλίας Μαμαλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

«Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Αισθάνομαι ότι σε μια τελευταία που είδα που ήταν στις Μηλιές δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη τον Δρίσκα να μαγειρεύει.

Η διαλειμματική νηστεία που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης και έχασε 12 κιλά σε ελάχιστο χρόνο

Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία: πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, με πολύ ενδιαφέρον, το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με σουβενίρ είναι λίγο…» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Το ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ επιτέλους Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε για πολλά. Για την πρόταση που έχει καταθέσει με τον Διονύση Αλέρτα για να κάνουν μαζί εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση, για τα κιλά που είχε πάρει στην εκπομπή Μπουκιά και Συχώριο σχολίασε και την εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή στο Open.

Επίθεση Μαμαλάκη σε Βανδή: Γιατί χαρακτήρισε την εκπομπή της “λίγη”
Η σκληρή κριτική στη Δέσποινα Βανδή
Μιλώντας για τις εκπομπές μαγειρικής που συνδυάζονται με ταξίδια που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, ένα concept που εκείνος έχει υπηρετήσει εξαιρετικά με την εκπομπή του στο Mega Μπουκιά και Συχώριο, είπε:

“Δεν είμαι τακτικός τηλεθεατής αυτών των εκπομπών γιατί δεν είμαι στο σπίτι συνήθως. Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική.

Δέσποινα Βανδή Ηλίας Μαμαλάκης
Δέσποινα Βανδή Ηλίας Μαμαλάκης

Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει.Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία, πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, ιστορικό με ενδιαφέρον. Τώρα το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο να το πω έτσι” τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ
Τέλος, ο τηλεοπτικός σεφ μίλησε για το MasterChef που όπως είπε δεν έχει καμία αγωνία να ξεκινήσει:

“Δεν έχω καμία αγωνία να ξεκινήσει το MasterChef χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν πέσω πάνω του θα αλλάξω κανάλι, θα το δω.

Η πραγματικότητα έχει δείξει ότι είναι μικρές οι πιθανότητες να κάνουν καριέρα όσοι βγαίνουν από ριάλιτι μαγειρικής. Ο μοναδικός που στάθηκε με επιτυχία είναι ο Άκης Πετρετζίκης”.

Τα 137 κιλά και η συνταγή που τον έκανε ρεζίλι
Ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τα 137 κιλά που έφτασε και την περίοδο που έγινε ρεζίλι με συνταγή που έδειξε στην τηλεόραση.

“Έτρωγα τον… άμπακο. Στο “Μπουκιά και συχώριο” είχα φτάσει 137 κιλά. Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή. Όταν διάβασα από βιβλίο συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, πάω να δοκιμάσω το μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Αυτό ήταν σοκ”, είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

 

Διαβάστε ακόμα:Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της περιοδείας, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μετά την παράσταση, το ζευγάρι δείπνησε παρέα με άλλους ηθοποιούς. Σύμφωνα με το eviazoom, το δείπνο περιλάμβανε σουβλάκια και μπύρες.

Related Articles

Back to top button