Δημοφιλή

Πασχάλης Τερζής: Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!!

Πασχάλης Τερζής: Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!! Ποιος αποκαλύπτει και τι για την τεράστια περιπέτεια που καθήλωσε κυριολεκτικά τον μεγάλος μας τραγουδιστή!”Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι” είπε.
Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου “σκυλάδικα”. Ή εγώ γαβγίζω όταν τραγουδάω ή αυτοί που έρχονται εδώ είναι σκυλιά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Θέλουν να με λένε σκυλά; Δεν με ενοχλεί. Είναι σκυλιά αυτοί που έρχονται εδώ και εμείς που τραγουδάμε;».

Ο Πασχάλης Τερζής σε ντουέτο με την κόρη του Γιάννα

Ζαφείρης Μελάς: Τι αποκάλυψε για τον Πασχάλη Τερζή

Σε άλλο σημείο, ο Ζαφείρης Μελάς αναφέρθηκε και στον Πασχάλη Τερζή μιλώντας για την πορεία της υγείας του. «Λένε διάφορα. Ο άνθρωπος είχε πρόβλημα στους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρίσεις, αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι» είπε.

Όπως ανέφερε, «τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου τους μεγάλους τραγουδιστές. Παλιά, στο ξεκίνημά μου σηκωνόμαστε όρθιοι από σεβασμό όταν πέρναγαν μεγάλα ονόματα από μπροστά μας» ενώ ανέφερε ότι «Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο πασίγνωστος τραγουδιστής πήρε την απόφαση να τα παρατήσει όλα. Ποιοι τον… τελείωσαν και όσα έγιναν και δεν κυκλοφόρησαν. Ποιος θάνατος διάσημου και πολύ αγαπημένου τραγουδιστή, του άλλαξε τη ζωή…
Ονειρο απατηλό αποτελεί για τους χιλιάδες θαυμαστές του, η επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στην νύχτα αλλά και το τραγούδι γενικότερα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια απέχει φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να ρίξει αυλαία σε μια ένδοξη καριέρα κι ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της δόξας του. Πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη φάρμα του έξω από τη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια του και τα φιλαράκια του που τον επισκέπτονται.

Για πολλούς η στάση αυτή του Τερζή αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο κάποιος να παρατάει μια καριέρα και να γυρίζει την πλάτη σε δόξα και χρήμα.

Κι όμως ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής ακολουθώντας τα βήματα του ειδώλου του αποφάσισε να αποτραβηχτεί οριστικά. Για τον Τερζή, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο οποίος μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισε να σταματήσει από τη νύχτα και να μην επιστρέψει ποτέ έως το τέλος της ζωής του λειτούργησε σαν δάσκαλος του όχι μόνο στο τραγούδισμα, αλλά και ως στάση ζωής.

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Πασχάλης Τερζής

Δημήτρης Μπάσης: η τελευταία του συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο

Ο Μητροπάνος

Οι κοντινοί του άνθρωποι δεν προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, μιας και ήξεραν τα τελευταία χρόνια την επιθυμία του. Ο θάνατος του κουμπάρου του Δημήτρη Μητροπάνου ήταν ίσως η αφορμή για να πάρει μια ώρα αρχύτερα τη μεγάλη απόφαση. Για τον Τερζή, ο Μητροπάνος ήταν κάτι παραπάνω από φίλος και συνάδελφος. Τους ένωνε η κουμπαριά αλλά και μια σχέση σχεδόν αδελφική. Όταν λοιπόν τα προβλήματα υγείας λύγισαν τον Μητροπάνο, ο Τερζής αποφάσισε ότι έφθασε η ώρα να κοιτάξει τον εαυτό του και να χαρεί την οικογένεια του που τόσο του είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια που έχτιζε τη μεγάλη καριέρα του. Το καμπανάκι των γιατρών για τα δικά του προβλήματα υγείας σίγουρα επέσπευσαν τις εξελίξεις.

«Πόλεμος» και κυκλώματα

Τα αίτια που οδήγησαν τον αγαπημένο ερμηνευτεί να αποσυρθεί όμως κρύβονται και στη νύχτα. Αυτή που έφαγε με το κουτάλι και πλέον δεν τον συγκινεί. Ο «πόλεμος» μεταξύ των συναδέλφων, η κατάσταση στα νυχτερινά μαγαζιά που τόσο έχει αλλάξει και φυσικά οι άνθρωποι που πλέον δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς που είχε μάθει ο Τερζής να συνεργάζεται. Άλλωστε ο ίδιος έκανε την καριέρα του με τη φωνή του και τα τραγούδια και όχι με το lifestyle που κυριαρχεί στις μέρες μας.

Τα λεγόμενα κυκλώματα δηλητηρίασαν ακόμη περισσότερο την ευαίσθητη ψυχή του.

Η κόρη του, Γιάννα που προσπαθεί να χαράξει τη δική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς αρκετές δυσκολίες ακόμη και από ανθρώπους που έχουν βοηθηθεί από τον πατέρα της.

Ο Πασχάλης Τερζής σε ντουέτο με την κόρη του Γιάννα

Η ίδια ποτέ δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Πασχάλη, ούτε να τον βάλει ως μέσον. Ο λαϊκός βάρδος παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα κι αν ακόμη κι αν δεν παρεμβαίνει δεν κρύβει την πικρία και την αποστροφή του μερικές φορές για την κατάσταση.

Για όλα τα παραπάνω η απόφαση του μοιάζει οριστική και αμετάκλητη. Αφήνει ίσως ένα μικρό παράθυρο για μια δισκογραφική επιστροφή αν και αυτή δεν είναι ούτε στα άμεσα σχέδια του, ούτε στις προτεραιότητες. Οπως λέει στους λιγοστούς φίλους που συναντά στην φάρμα του ή στα τοπικά καφενεδάκια της περιοχής: « Ο δικός μου ο δρόμος έχει χρόνια διαλέξει,στην οδό γράφει μόνος επικίνδυνη λέξη. Ο δικός μου ο δρόμος δε μου δείχνει αστέρι, για αγάπη μου δίνει μια βαλίτσα στο χέρι…»

Ο Πασχάλης Τερζής σε ντουέτο με την κόρη του Γιάννα

«Οριστική η απόφαση του να σταματήσει»

Για τον Πασχάλη Τερζή και την απόφαση του να αποσυρθεί από το τραγούδι μίλησε

ο φίλος και συνεργάτης του Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο Πασχάλης Τερζής δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στο τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους: «Ηταν καλοκαίρι και τον πήρα ένα τηλέφωνο για να του στείλω ένα τραγούδι.

Ηταν το «Αρχιπέλαγος» σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη. Βάζω στον φάκελο την κασέτα

και τη στέλνω με το ταχυδρομείο. Επειτα από κάνα μήνα τού τηλεφωνώ και τον ρωτάω: «Κύριε Πασχάλη, πώς σας φάνηκε το τραγουδάκι;» Και μου απαντάει: «Ποιο τραγουδάκι, αδερφέ μου; Τραγουδάρα!. Ο Πασχάλης είπε και άλλα τραγούδια μου. Εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης και πολύ πιστός φίλος».

Για την απόφαση του τόνισε: «Ισως επειδή είδε τα κακώς κείμενα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ίσως γιατί ο Πασχάλης είναι χορτασμένος απ’ όλα.

Ήθελε να απομονωθεί στη φάρμα που έχει έξω από τη Θεσσαλονίκη και να είναι με την οικογένειά του. Φέτος, επειδή έκανα κάποια τραγούδια σε σάουντρακ και του πρότεινα, μου απάντησε: «Οχι, Χρήστο. Εχω σταματήσει από αυτό!»

Πηγή: εφημερίδα Spirto

 

Διαβάστε ακόμα: Πασχάλης Τερζής το βιογραφικό!

Πασχάλης Τερζής βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 24 Απριλίου 1949 (72 ετών)
Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελληνική
Ιδιότητα τραγουδιστής
Τέκνα Γιάννα Τερζή
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματα Λαϊκό
Σημαντικά έργα Παλιόκαιρος, Ο δικός μου ο δρόμος, Στα υπόγεια είναι η θέα

Ο Πασχάλης Τερζής τραγουδά με την κόρη του Γιάννα και συγκινεί!

Ο Πασχάλης Τερζής (Πυλαία, 24 Απριλίου 1949) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής.

Ο Πασχάλης Τερζής σε ντουέτο με την κόρη του Γιάννα

Βιογραφικό
Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).

Τότε τον άκουσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και τον έβαλε στη δισκογραφία. Ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο “Λέω” το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με τη δισκογραφική τους δουλειά, πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Το 1982, συμμετέχει φιλικά στο δίσκο “Παίξε Χρήστο επειγόντως” μαζί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιώργο Σαρρή και τον Δημήτρη Κοντογιάννη, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη.

Το 1983, ακολουθεί ο δεύτερος επιτυχημένος προσωπικός δίσκος του Π. Τερζή με τον τίτλο “Μίλα μου στον ενικό”. Ένας δίσκος που περιέχει και το μεγάλο σουξέ “Φαντασία μου πλανεύτρα”. Η μουσική είναι του Χρήστου Νικολόπουλου και οι στίχοι των Λευτέρη Χαψιάδη και Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη. Την ίδια περίοδο, ο Πασχάλης Τερζής συμμετέχει στον δίσκο “Όλοι δικοί μας είμαστε” των Χ. Νικολόπουλου, Μανώλη Ρασούλη μαζί με τους Νίκο Παπάζογλου, Δημήτρη Κοντογιάννη και Νάντια Καραγιάννη.

Το 1986 είναι η χρονιά του δίσκου “Εθνική Θεσσαλονίκης” με 12 τραγούδια σε συνθέσεις των Θεόδωρου, Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη. Το 1988, ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται με τον Τάκη Μουσαφίρη στον δίσκο “Καινούρια Χρώματα”, στον οποίο τραγουδάει οκτώ τραγούδια. Τον Μάρτιο του 1990, συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με το Χρήστο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Κόρου. Δίσκος σταθμός στην καριέρα του με τίτλο “Είμαι μόνος μου”.

Το 1991, κυκλοφορεί ο δίσκος “Θα ‘θελα να ‘σουν εδώ”. Μια ολοκληρωμένη δουλειά νέων συνθετών του λαϊκού μας τραγουδιού. Ο Πασχάλης Τερζής κέρδισε με αυτή τη δουλειά την αποδοχή και την αγάπη όλων των φίλων του λαϊκού τραγουδιού και θεωρείται αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές στο χώρο αυτό. Το 1992, κυκλοφορεί ο δίσκος “Μια αφιέρωση καρδιάς”. Τραγούδια με χρώμα και ύφος λαϊκό των Θανάση Πολυκανδριώτη, Ηλία Μπάσσιου κ.α. Το 1993, κυκλοφορεί ο δίσκος “Αυτοί που δεν μιλάνε”. Είναι ο έβδομος προσωπικός του δίσκος με τις υπογραφές γνωστών δημιουργών.

Το 1994, κυκλοφορεί ο δίσκος “Μεσόγειος”. Ο όγδοος προσωπικός του δίσκος σε συνεργασία με την Σοφία Βόσσου, την Εύη Δρούτσα, τον Μάνο Ελευθερίου, το Φοίβο κ.ά. Σημείωσε τεράστια επιτυχία και έγινε χρυσός.

Τον Νοέμβριο του 1995, κυκλοφορεί ο δίσκος “Άφησε με μόνο”, κι αυτός ο δίσκος έγινε χρυσός. Το ίδιο το “Άφησε με μόνο” χαρακτηρίζεται ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα σε ολόκληρο το ελληνικό τραγούδι.

Το 1996, κυκλοφόρησε ο δίσκος “Αυτά είναι τα τραγούδια μου” που συγκεντρώθηκαν όλες οι παλιές επιτυχίες του περιέχοντας και 3 νέα τραγούδια. Έγινε σε διάστημα λίγων μηνών χρυσός.

Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Παλιόκαιρος” που χαρακτήρισε τη χρονιά και κέρδισε τις καλύτερες κριτικές από όλα τα μέσα. Ο δίσκος έφτασε τις 100.000 πωλήσεις! Τα τραγούδια έγραψαν ο Γιάννης Καραλής, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Εύη Δρούτσα.

Τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφόρησε ένας νέος προσωπικός δίσκος του Πασχάλη Τερζή με τίτλο “Ο δικός μου ο δρόμος”. Ο δίσκος έγινε χρυσός από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και λίγες μέρες αργότερα και πλατινένιος.

Τον Οκτώβριο του ’99, ο Πασχάλης Τερζής έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Λονδίνο, στο Royal Albert Hall. Το 2000 κυκλοφορεί ένα διπλό CD με κάποιες επιτυχίες του Πασχάλη Τερζή με τίτλο “Επιτυχίες χθες, σήμερα, αύριο…”. Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την ίδια χρονιά τον δίσκο “Δε με κατάλαβες ποτέ” με 18 καταπληκτικά τραγούδια. Επίσης, ένα CD hitmix με 13 επιτυχίες του απ’τους δίσκους “Άφησε με μόνο”, “Ο δικός μου ο δρόμος”, “Λέω” και “Δεν με κατάλαβες ποτέ”.Πασχάλης Τερζής βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

To 2001, κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό CD με τίτλο “Τα ζεϊμπέκικα του Πασχάλη”, στο οποίο περιέχονται τα καλύτερα ζεϊμπέκικα του Π.Τερζή. Επίσης, κυκλοφορεί το CD “Θέλω να πω”. Ο Μάριος Τόκας γράφει 14 επιτυχίες, με τα “Φαντάσου”, “Μια βροχή”, “Θέλω να πω”, “Άλλος ο Θεός του κόσμου”, ”Νύχτα”, ”Μικρό μου” να ξεχωρίζουν. Το 2002, κυκλοφορεί ένα διπλό συλλεκτικό CD “Τραγούδια μιας ζωής” ζωντανά ηχογραφημένο στην Ιερά Οδό με γνωστές παλιές επιτυχίες καθώς και με αγαπημένα τραγούδια του Τερζή. Το 2003 ο διπλός δίσκος “Φωτιά στις νύχτες” με 16 στην κυριολεξία επιτυχίες και 5 τραγούδια για το ξημέρωμα φτάνει στα ύψη με μεγάλα hits “Φεγγάρι μου χλωμό”, ”Παραστράτημα”, “Έχει ένα φεγγάρι απόψε”, “Δικαίωμα μου”.

To 2004, ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους με τον δίσκο “Στα υπόγεια είναι η θέα”, ενώ σιγά-σιγά στο προσκήνιο του τραγουδιού βγαίνει και η κόρη του Γιάννα Τερζή. Ακολουθεί προσωπική του αποχή για ενάμισι χρόνο περίπου από πίστες και επανακυκλοφορεί τρία νέα τραγούδια μαζί με τον τελευταίο δίσκο. Το 2006 κυκλοφορεί το νέο cd του με τίτλο “Είναι κάποιες αγάπες” με έμφαση στο ζεϊμπέκικο (Φεύγω, Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, Δεν πειράζει) καθώς και άλλα μοντέρνα για το ύφος του τραγούδια. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ακροατών, πέρα από τη Γιάννα Τερζή, έχει ακόμη ένα παιδί[1], τον Γιώργο Τερζή. Πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. “Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη μου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου” δήλωσε ο τραγουδιστής.

Τον Νοέμβριο του 2007, ο Πασχάλης συνεργάζεται ξανά με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Με τίτλο “Η διαφορά” ένας δίσκος με 14 τραγούδια συνθέσεις, όλες του Νικολόπουλου, με τις μελωδίες να ξεχωρίζουν η μια από την άλλη, με το κλασικό ύφος βέβαια του λαϊκού συνθέτη. Τον Νοέμβριο του 2008, μια δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες συνεργασία επαναλαμβάνεται. Ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Μια νύχτα ζόρικη» ο τίτλος του δίσκου. Στίχους, εκτός από το Γιώργο Θεοφάνους έχουν γράψει ο Θάνος Παπανικολάου, ο Κώστας Φασουλάς, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και ο μεγάλος μας ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

Ακολουθεί ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”.

Στις αρχές του 2015, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τη μουσική υπογράφει ο Λάκης Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Κυριάκος Ντούμος.

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω»

«Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον πολύ καλό του φίλο, τον Πασχάλη Τερζή.

«Το δισέγγονό μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Είναι τιμή μου να λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε στη συνέχεια: «Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Πασχάλης Τερζής: Το πανέμορφο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη με τον καταπράσινο κήπο και το μποστάνι με τα λαχανικά!

Το σπίτι του Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει για τον μεγάλο κήπο του, το εύφορο μποστάνι του και τη φυσική ομορφιά του.

5f62f86377940

Δισκογραφία

Λέω (1982)
Μίλα μου στον ενικό (1983)
Εθνική Θεσσαλονίκης (1986)
Καινούργια χρώματα (1988)
Είμαι μόνος μου (1990)
Θα ‘θελα να ‘σουν εδώ (1991)
Μια βραδιά στη Σαλονίκη (1991, ζωντανή ηχογράφηση με Φωτιάδη, Μελά
Μια αφιέρωση καρδιάς (1992)

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Πασχάλης Τερζής

Αυτοί που δε μιλάνε (1993)
Μεσόγειος (1994)
Άφησέ με μόνο (1995)
Αυτά είναι τα τραγούδια μου (1996)
Παλιόκαιρος (1997)
Ο δικός μου ο δρόμος (1998)
Δε με κατάλαβες ποτέ (1999)
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες Χθες, σήμερα, αύριο… (2000)
Τα ζεϊμπέκικα του Πασχάλη (2001)
Θέλω να πω (2001)
Hitmix (2001)

Πασχάλης Τερζής: Δείτε τον κήπο του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Τραγούδια μιας ζωής (2002, ζωντανή ηχογράφηση)
Φωτιά Στις Νύχτες…+ 5 Τραγούδια Για Το Ξημέρωμα (2002)
Στα υπόγεια είναι η θέα (2004)
Αρχιπέλαγος (2005)
Είναι κάποιες αγάπες (2006)
Η διαφορά (2007)
Μια νύχτα ζόρικη (2008)
Δυο Νύχτες Μόνο (2011)
Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι (2016)
Για σένα μόνο (2020)

Related Articles

Back to top button