Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πάτρα: ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ από το ΓΕΛΙΟ! Η Τατιάνα Στεφανίδου ΕΚΑΝΕ την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ! Και μπήκε που λετε ειδικός που επιστράτευσε η Τατιάνα Στεφανίδου. Εκπαιδευτής πουλιών! Τον έβαλαν ν’ ακούσει το τιτίβισμα του καναριού! Να αποφανθεί: Είναι το ίδιο καναρίνι με της Ρούλας Πισπιρίγκυ αυτό που ακουγόταν στο…ύποτπο τηλεφώνημα που έκαε δήθεν άγνωστη μητέρα που πήρε για να καταγγείλει τον Μάνο Δασκαλάκη.
Μετά από την τόση αναισθησία των τραγικών γονιών που δεν έχυσαν δάκρυ για τα 3 νεκρά παιδιά τους, που ο ένας, βρίσκεται ήδη φυλακισμένος για την δολοφονία της 9χρονης κόρης τους, πόσο ν’ αντέξεις;

Μετά από τόσο σοκ διαρκείας, τα νεύρα δεν αντέχουν άλλο.

Δεν αντέχουν όλη μέρα να βλέπουν τους γονείς αντί να κρυφτούν σε λαγούμι, να δίνουν συνεντεύξεις. Το μυαλό τους είναι να παρελαύνουν σαν σταρ του σινεμά.

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα Πισπιρίγκου! ”είχα ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και έβλεπα”

Φτάσαμε βέβαια δημσιογραφικά, στο σημείο που είχαμε ως στόχο! Πολύ σωστά η Τατιάνα Στεφανίδου έψαξε και βρήκε εκπαιδευτή πτηνών, ώστε να εξακριβώσει αν το καναρίνι που ακουγόταν στο τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν το ίδιο!

Το πε, το πε το…ΚΑΝΑΡΙΝΙ, ότι παριστάνεις άλλον!

Δεν αντέχεις να βγαίνει στην δημοσιότητα ηχητικό με την Ρούλα Πισπιρίγκου να παριστάνει την μητέρα άλλης κοπέλα που εξαιτίας του Μάνου Δασκαλάκη δυστύχησε. Ν’ αλλάζει την φωνή της και να κατασκευάζει κατηγορία κατά του άντρα της. Την πρόδωσε όμως το καναρίνι της που ακουγόταν σε όλη την διάρκεια της τηλεφωνικής καταγγελίας και ο αναλυτικός λογαριασμός τηλεφώνου που πήρε στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης -αφού ήταν στο όνομα του – και φάνηκε η κλήση στην δημοσιογράφο την συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Κοντοχωριανές η βιτριολού Έφη Κακαράντζουλα και η παιδοκτόνος Ρουλα Πισπιρίγκου..

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “T-Live” παρουσιάστηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στις 15 Μαρτίου.

Η κλήση έγινε στο προσωπικό τηλέφωνο της δημοσιογράφου, η οποία μάλιστα έχει τον αριθμό της απόρρητο.

Στην κλήση ακούγεται η άγνωστη γυναίκα να λέει: «Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα».

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 στη σημερινή εκπομπή δημοσιοποίησε πως το τηλεφώνημα στην Γιώτα Κηπορού από το «T-live» έγινε από τη Ρούλα και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου όπως αποκάλυψε φίλη τους.

«Την Ρούλα και την Δήμητρα εγώ τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα και πως χρησιμοποιούν κάποιες εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το πράγμα που μιλήσανε στο ηχητικό που δώσανε στην κυρία Στεφανίδου, είμαι σίγουρη ότι ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα.

ΒΟΜΒΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΕΝΟΧΗ της!!!

Η Δήμητρα αυτό το “κοπέλα” που λέει, αυτό το “κοπέλα” που προσπαθεί να το παραμορφώσει γιατί έχει κλείσει την μύτη να καταλαβαίνω πολύ καλά ότι είναι η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη.

Έτσι λέει το “κοπέλα” η Δήμητρα! Την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές να λέει αυτήν την λέξη.

Επίσης, αμέσως μετά φαίνεται ότι παίρνει κάποιος άλλος το τηλέφωνο, είναι η Ρούλα το άλλο το άτομο που παίρνει το τηλέφωνο, μπορώ να το καταλάβω αυτό, γιατί αυτό το “ναι, ναι, ναι” το λέει η Ρούλα πάντα και η Ρούλα αν παρατηρήσετε και άλλες συνεντεύξεις της, έτσι μιλάει, με αυτόν τον τρόπο, “ναι, ναι, ναι”, έτσι απαντάει. Είναι αυτή απλά έχουν κλείσει και οι δύο την μύτη τους για να ακούγεται ας πούμε διαφορετική η φωνή.

Όσοι τις ξέρουμε και από μικρές και γενικά όσοι έχουμε συναναστραφεί μαζί τους, μπορείς να καταλάβεις ότι είναι αυτές οι δύο. Η Δήμητρα το “λ” το τονίζει πάντα έτσι, “κοπέλα” ας πούμε αυτό ο τονισμός στο γράμμα, το “λάμδα” το κάνει πάντα σε όλες τις λέξεις.

Παρατηρήστε όλες τις συνεντεύξεις, βάλτε κάποιον άνθρωπο να το ελέγξει και να καταλάβει ότι είναι αυτές.

Εγώ είμαι 99,9% σίγουρη ότι είναι αυτές οι δύο. Και ξεκινά την κλήση η Δήμητρα και την παίρνει στην πορεία η Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας.

Πάτρα: ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ από το ΓΕΛΙΟ! Η Τατιάνα Στεφανίδου ΕΚΑΝΕ την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!
Πάτρα: ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ από το ΓΕΛΙΟ! Η Τατιάνα Στεφανίδου ΕΚΑΝΕ την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

Πάτρα –Το καναρίνι που πρόδωσε την Ρούλα Πισπιρίγκου στο μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως στο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται ένα πουλί, το ίδιο πουλί που ακούγεται και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Στην κλήση που έκανε η Ρούλα τον Μάρτιο στην Τατιάνα με την φωνή την περιβόητη, ακούγεται ένα πουλί. Το ίδιο πουλί, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά και είναι οι φωνές ίδιες – τι να πω – ακούγεται και σε μια άλλη τηλεφωνική – κανονική αυτή τη φορά – της Ρούλας. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί; Το πουλί μίλησε… Αν όλες οι συμπτώσεις αυτές είναι πραγματικές να πούμε τότε ότι εκείνη που ήρε στην Τατιάνα δεν ήταν η Ρούλα… Αν η Δήμητρα θέλει να το διαψεύσει να βγει να μας το πει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner