Πέγκυ Ζήνα διαφορά ηλικίας - χωρίς ρετούς γιατί έχει στιλ και σεξ απίλ

Πέγκυ Ζήνα διαφορά ηλικίας – χωρίς ρετούς γιατί έχει στιλ και σεξ απίλ

Πέγκυ Ζήνα διαφορά ηλικίας – χωρίς ρετούς γιατί έχει στιλ και σεξ απίλ. Η διαφορά ηλικίας της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα
Μάλιστα, ο γάμος τους αποδεικνύει αυτό που λένε πως “ο έρωτας ηλικία δεν κοιτά”, αφού η Πέγκυ Ζήνα είναι 47 ετών και ο Γιώργος Λύρας είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος της. Δηλαδή είναι 65 ετών.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας παντρεύτηκαν το 2012 και ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος, ενώ ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας τους – δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

Γιώργος Λύρας βιογραφικό ύψος κιλά και η διαφορά ηλικίας με την Πέγκυ Ζήνα
Πέγκυ Ζήνα διαφορά ηλικίας – χωρίς ρετούς γιατί έχει στιλ και σεξ απίλ 4

Μπορεί ο επιχειρηματίας να ήταν παντρεμένος με πασίγνωστη ηθοποιό πριν γνωρίσει την τραγουδίστρια και μάλιστα να είχε πάει στο γάμο του καλεσμένη, ωστόσο όπως φαίνεται ήταν της μοίρας γραφτό να είναι μαζί.

«Με τον Γιώργο Λύρα είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα.

Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Έχασα τον πατέρα μου 15 χρονών. Από τα 12 παλεύαμε με τον καρκίνο. Έζησα όλο αυτό. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί»

«Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της.

Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι», είχε πει η Πέγκυ Ζήνα σε παλαιότερη συνέντευξη της για τον Γιώργο Λύρα.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ωστόσο κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να προστατεύσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Η διαφορά ηλικίας της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα
Μάλιστα, ο γάμος τους αποδεικνύει αυτό που λένε πως “ο έρωτας ηλικία δεν κοιτά”, αφού η Πέγκυ Ζήνα είναι 47 ετών και ο Γιώργος Λύρας είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος της. Δηλαδή είναι 65 ετών.

Πέγκυ Ζήνα διαφορά ηλικίας - χωρίς ρετούς γιατί έχει στιλ και σεξ απίλ
Πέγκυ Ζήνα διαφορά ηλικίας – χωρίς ρετούς γιατί έχει στιλ και σεξ απίλ 5
x