Πέγκυ Ζήνα για παιδιά Βίκυς Μοσχολιού: “Θα πρεπε να χαίρονται…τραγουδήσαμε για τους άστεγους”

Πέγκυ Ζήνα για παιδιά Βίκυς Μοσχολιού: “Θα πρεπε να χαίρονται…τραγουδήσαμε για τους άστεγους” Η λατρεμένη πανέμορφη Πέγκυ Ζήνα ξεκαθάρισε πολλά στην πρόσφατη συνέντευξη της και όσοι παρακολούθησαν πήραν απαντήσεις για…παρεξηγήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χωρίς να το επιδιώξει η ίδια αφού πάντα έχει τους τόνους χαμηλά και προσέχει. Τι είπε όμως μεταξύ άλλων; “Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι Μονάχοι, το τραγουδώ όπως το έδωσε ο Γιάννης Σπανός.

Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα.

Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη βάζοντας στίχους για τους άστεγους.

Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα! Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας ΕΣΩΣΑΝ άνθρωπο!!!…στα κρυφά!

Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια. Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το γεγονός ότι τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού είχαν δυσαρεστηθεί για την διασκευή που είχε γίνει στα Mad για το Άνθρωποι Μονάχοι.

«Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος.

Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Η κόρη τους έχει γενέθλια και της ευχήθηκαν με τις πιο όμορφες ευχές

Ήταν τρία είδη σε ένα. Το ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι Μονάχοι, το τραγουδώ όπως το έδωσε ο Γιάννης Σπανός. Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα. Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια.

 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.